idu dva tipa ulicom i jedan kaze:
znaš li koja je razlika između konja i policajca? u to doleti policajac sa strane: da čujem koja ?
odgovara tip: ahm, .. ne.. nikakva
na to če policajac strogo: i ja mislim da je nikakva !!
idu dva tipa ulicom i jedan kaze:
znaš li koja je razlika između konja i policajca? u to doleti policajac sa strane: da čujem koja ?
odgovara tip: ahm, .. ne.. nikakva
na to če policajac strogo: i ja mislim da je nikakva !!
Dođe žena u bolnicu da rodi dijete i na porođaju, izađe dijete, onako ošamućeno otvori oči i odmah kaže:
-Daj mi kompjuter da neke sprogramiram!
Misli si doktor
- Uf, ovaj je prepametan, ide on na operaciju da izvadimo pola mozga.
Prođe operacija, dijete se opet ošamućeno budi i kad otvori oči, opet progovori:
-Daj mi brzo kalkulator da neke izračunam!
Doktor se čudi kako je to moguće, ali zaključi da je još uvijek dijete prepametno i da mu treba izvaditi cijeli mozak...
Budi se dijete nakon operacije opet ošamućeno, doktor dođe odmah da vidi šta će reći, a dijete otvori oči i kaže:
Vozačku i prometnu molim!
i to kaj nebi....samo za starije od 18 
O osobi možeš da saznaš dosta po automobilu koji vozi.
Na primer, ako je u jarku - žena je
Kad će Hamdija opet postat milijunaš?
Pa kad skupi 2 milijuna boca :)
Šta radi Hamdija kad šutira kartonsku kutiju?
Pa seli se, naravno!
Znate da piva sadrzi zenske hormone???ako popijes previse pive onda ces voziti kao zena...
Znate da piva sadrzi zenske hormone???ako popijes previse pive onda ces voziti kao zena...
err.......what ?
Najlakši način da udvostručite svoj novac je da ga presavinete i stavite ga u džep 
inace ide ovak
znate da piva sadrzi zenske hormone!kad ga previse popijes puno pricas i neznas vozit auto
inace ide ovak
znate da piva sadrzi zenske hormone!kad ga previse popijes puno pricas i neznas vozit auto
Puno pričaš, postaješ emotivan i gubiš sposobnost upravljanja automobilom.
dećki sto znaći ovo PRIJAVI hihihihihihhihihihihihhiih
Od moje preijave je modovima trwbalo 3 minute, pa svaka čast.
Zasto nema sex-a u drzavnim firmama?
- Sve rodbina.
Dođe žena u bolnicu da rodi dijete i na porođaju, izađe dijete, onako ošamućeno otvori oči i odmah kaže:
Misli si doktor
Prođe operacija, dijete se opet ošamućeno budi i kad otvori oči, opet progovori:
Doktor se čudi kako je to moguće, ali zaključi da je još uvijek dijete prepametno i da mu treba izvaditi cijeli mozak...
Budi se dijete nakon operacije opet ošamućeno, doktor dođe odmah da vidi šta će reći, a dijete otvori oči i kaže:
eghrrrr ne kužim 
Misli si doktor
eghrrrr ne kužim 
oce reci da policajci nemaju mozga odnosno da su glupi :D
Hebes ti Chuck Norrisa kad je Jelena Rozga bila privjesak !!
hahaha :DD
hahahaha
ako neko ne vidi piše: ako je ram ddr1 mogu li imati ovakvu grafičku?
kad sam pročito gotov sam bio :D hahah
treba se tebi smijat! lik ljepo pita i ti mu se odma ismijujes, mogu mislit tebe dok nisi imo pojma o kompujterima!
Friday na hrvatskom by Google Translator:
mogao si samo stavit link za translator
Zašto nikada nije završila utakmica između Kolumbije i Jamajke?
-Zato što su Kolumbijci pošmrkali sve linije a Jamajcani popušili svu travu.
Zasto nema sex-a u drzavnim firmama?
- Sve rodbina.
aaa, dobar dobar