Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.066.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
neaktivan
Humor
U Beogradu pobjegao lav iz zoološkog vrta i na ulici napao neku djevojčicu. Vidjevši to, jedan prolaznik skoči i pohrva se s lavom, te ga zadavi golim rukama. Sljedećeg dana “Politika” objavi naslov: -HRABRI SRBIN SPASIO DEVOJČICU!!! Istog ...jutra dođe ljutit čovjek u redakciju: “Sljušajte vi, ja sam onaj koji je zadavio ljava, i ja nisam nikakav Srbin!” Sljedećeg dana “Politika” osvane s novim naslovom: -HRABRI JUGOSLOVEN SPASIO DEVOJČICU!!! Ubrzo eto opet junaka jos ljućeg: “Opet ljažete! Nisam ja Jugosljoven!” “Pa šta si onda čoveče u p. materinu!?” “Aljbanac!” I tako trećeg dana “Politika” izađe s ispravljenim naslovom: -RAZULARENI ŠIPTAR UBIO LAVA, MILJENIKA DECE!!!
16 godina
Humor

Beks u skrivenoj kameri.

16 godina
Humor

Evo što vam se može dogoditi ako varate na lan turniru

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
16 godina
RE: Humor
Marsel007 kaže...

Razočaran sam što ga nisu iscipelarili dok je bio na podu...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
protjeran
Humor

slazem se, mislio sam da ce ubit boga u njem

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
16 godina
killer4987 kaže...

slazem se, mislio sam da ce ubit boga u njem

kuciste se raspalo ka da je od lego kocaka...smece

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
protjeran
Humor

hebes kuciste, nema boljeg nego kad ponizis nekog pred gomilom ako je to zasluzio, kad se sjetim danasnjeg fajta u skoli i pobiranja zubiju frendu Šutim

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 22:05 (killer4987).
15 godina
odjavljen
Humor

A na kraju su si razdjelili komponente....hehhe

Pinky je zakon... I ♥ π
17 godina
Humor

Šta je sve Mile trazio u Bitangama i princezama?

* Gladijajator
* Kara te kid 1,2,3
* Masakr sa motornim dildom 1,2,3
* Kako je počela prostitucija na mom otoku
* Gurni muški
* Alisa u zemlji uda
* "Vlakić" u snijegu
* Neki to vole veće
* Napad na policijsku stražnjicu
* Genijalni ud
* Prijebite osumnjičene
* Robin Ud - Muškarci, u tajnicama
* Salaš u maloj riti
* Spermudski trokut
* Aleksandrov veliki
* Sperminator
* Svrši drugi dan
* Svršavanje vojnika Ryana
* Maratonci prče počasni guz
* Društvo krutih penisa
* Ljudi u crnoj
* Lepa seka lepo gore
* Draga povećao sam penis
* Ispovijesti opasnog uda
* Polucijska akademija
* Njoj se guzi u ćuzi
* Neki to vole kruće
* Sve predsjednikove grudi
* Oralni ured
* I konji uživaju, zar ne?
* Njoj se gnječi u vreći
* Pogodi tko dolazi na orgije
* Lessie se vraća krući
* Anal konda
* Adam i ševa
* Analgedon
* Kazino droljal
* Špijun koji me bolio
* Dva kruta, i jedna koja guta
* Gospodar Prsa: Prsata Druzina
* Sperminator
* Alisa u zemlji muda
* Rasprčivatelj 4
* In Dijana Jons
* Kitanik
* Kitili smo Jelku
* Napaljeon
* Matrixxx
* Robin ud i muskarci u tangicama
* On joj daje iz potaje
* Sta je Iva primila 21 listopada
* Kita Kralja artura
* Edvard kitoruki
* Mobi Kit
* V for Vagina

Cool

16 godina
Fake_Alert kaže...

Pao sam sa stolice kad sam vidio temu!

daj link da vidimo temu :D

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
Humor
If creativity is a field, copyright is the fence.
15 godina
Dardevil kaže...

Šta je sve Mile trazio u Bitangama i princezama?

bilo

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
15 godina
neaktivan
Humor

dođi dijete kući iz škole i tuži se tati : "tata meni se jedan dečko ruga da sam peder"

otac mu kaže :"pa kad ti kaže to sljedeći put pukni ga šakom" a mali na to:"nemogu kad je sladak" XDXD

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

nije ni humor, nego niti rici neman za

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
Humor

Evo valjda je već bilo, ali dobro se je prisjetiti :

TAKO TO HRVAT RADI

Imam plaću od 6.000 kn neto. Imam 7 revolving kartica od AMEX-a, ECMC, DINERS, VISA kod više banaka. Na svakoj imam oko 6.000 kn minusa ili duga. Kako? Pa jebiga ljudi treba se živjet. Nisam imao televizor pa sam si kupio plazmu od 112 cm na 65 rata. Svega 117 kn mjesečno do 2016. Jebi ga, kaže susjed, kaj će ti plazma kad nemaš Blue Ray player pa sam si i njega uzeo na 64 rate što je svega 56 kn mjesečno.

Tu je i komp na 36 rata mjesečno, pa i kuhinja s tehnikom, auto mi je na 7 godina, a rata kredita stana je 2.000 kn i molim boga da ne dignu kamatu, jer ne znam kako ću onda plaćat. Ostalo je još nešto zemlje na moru za prodat dok je ostatak prodan davno prije. Kćer se je ženila, pa sam joj platio svadbu za 400 ljudi, neka svi vide da se ima para. Danas je eto rastavljena nakon svega 3 godine braka, jer je na vrijeme prepoznala idiota pa se je sa malom kćerkom vratila doma, gdje sad spava u istoj sobi i s bratom. Brat je 9 ispita do kraja. Studira već 12 godina pa ga još uzdržavam. Žena isto radi, al prima neredovitu plaću, jer joj plaća ovisi o poslu što napravi. Prodaje Zepter suđe i police osiguranja, tak da ni tu nije bajno. izgleda da će mi se kćer zaposlit kao čistačica. I trebala bi, jer treba plaćat ratu kredita za auto koji su uzeli nakon vjenčanja. Dio su platili u kešu od poklona, a dio na kredit. Još joj je ostalo svega 56 rata od 2.000 kn, a tu je i redoviti servis i kasko i osiguranje i to sve košta. Ah da, zbog sigurnosti su uzeli Volva c90 od 275.000 kuna, što podržavam, sigurnost je najvažnija. Uh, kada se sjetim još i režija koje moram platit, a nagomilale su se u posljednje vrijeme, znate, teško se živi pa se nema novaca za još i to.

Vidite, morate i mene shvatit da balansiram najbolje što mogu sa 6.000 kn, a kako bi izgledao u društvu da nemam iPhone, svi bi mislili da propadam. Uzeo sam ga za jednu kunu, jer ionako plaćam za sve nas oko 600 kn mjesečno mobitele, da se čujemo. Ugovor je na 60 mjeseci pa kad izračunaš, nije puno 120 kn mjesečne pretplate za takvu stvarčicu. Svi su mi zavidni kako mi dobro ide. Ako mi stigne ovrha zbog Iskona i onog njegovog glupog interneta iz 2004., morat ću prodat i taj posljednji komad zemlje uz more, al je*i ga, kad se mora, se mora. Sigurno su napravili čitavo apartmansko naselje od one silne zemlje prvi red uz more na Hvaru.

Al vidite što mi se je jučer dogodilo, kako bog voli hrabre i pametne da NE KAŽEM USPJEŠNE. Na putu do posla naišao sam na oglas na tramvajskoj stanici, gdje neka štedna zadruga nudi kredite i to ljudi moji BEZ OPTEREĆENJA NA PLAĆU. SAMO DOĐEŠ TAMO I POTPIŠEŠ. Baš bio jučer, potpisao neke papire i oni mi dali 750.000 kuna. Malo se je oteglo, jer sam eto morao skupiti neke blanko čekove, ZK izvatke od stana i zemlje, te od punčeve kuće i zemlje i to tamo njima predat. Eto, to sam vam ja, USPJEŠAN U SVEMU ČEGA SE PRIMIM. Kredit je samo na 78 godina i svega 1.000 kuna mjesečno uz neku kamaticu. Odmah sam otpeljao cijelu obitelj na večeru. Dok sam čekao da se skupe, uplati sam nam ljetovanje u Tunisu. Cijena je bila sitnica, last minute aranžman, pa sam poduplao sa 7 na 14 dana. Nisam odolio.

Uzeo sam si sinu isto tako iPhone, da ga ekipa ne zajebava kakvu sirotinju od telefona ima. Je*i ga ljudi, onda je koštao 5.000 kuna, a danas je Blackberry goli ku*rac.

Nešto si razmišljam da promijenim auto, ovaj mi je nekako slab i loše vuče. Zapeo mi je Golf VI za oko. Nije puno, kojih 200.000 kuna sa full opremom. Žena je presretna kad sam joj to javio. Kaj bu joj rekle frendice, bu im poispadali gebisi od ljubomore. Mogao bih ju otpeljat, da si kupi i neke nove krpice, uvijek me je davila za Cavalia. Bum joj to priuštio, ima se novaca.

A mogel bi si i malo stan zrihtati. Onaj namještaj još nismo otplatili, al mi nekak na prvu i nije bil nekaj. Više volim kožnu garnituru od prave kože, a ne ovaj ku*rac koji imamo doma. Sutra bum sve zrihtal van i kupil novu. Zapela mi je Natuzzieva garnitura za 70.000 kn s pravom kožom. Računam, da bi trebalo preuredit i kupaonu. Baš sam si uvijek želio masažnu kadu s jacuzziem. Ova je baš herclih, košta samo 45.000 sa popustom od 20% na gotovinu.

A mogel bi se i ja zrihtat, anzug dva iz Armania, koji sat i cipelice, nebu se primijetilo. Da vam nekaj velim, uvek sam si želil imat gliser. Bum si pogledal novine, jel ima kaj rabljenog za kupit. Sigurno u ovo vreme krize ima onih luzera kaj si to ne mogu više priušti pa moraju prodavat. Sam si nekaj mislil, ak si zemem neku makinu trebalo bu to i vuč. Možda je bolji izbor passat od golfa. Pa je samo 97.000 kn skuplji, možda uspijem nažicat neki popust.

EJ LJUDI, PA KAJ NISAM SPOSOBAN!!!

Jebo te, baš imam talenta, možda bi se mogel kandidirat za premijera, da jednom ovu napaćenu zemlju izvučem iz govana u koje tone. Ak ja nisam sposoban, ne znam ko je?!?

EJ LJUDI, PA MENI SU DALI LJUDI 750.000 kn KREDITA. PA VIDE LJUDI KAK SAM SPOSOBAN, PA KAJ TO NE VIDITE I VI!?!?!

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
Humor

Idu dva krastavca po cesti i nalete na mrkvu.
Prvi kaže drugom: 'Gle budalu, okrenuo je spitku!'

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
15 godina
neaktivan
Humor

Tri žene stoje pred vratima raja.Nakon što jedna stidljivo pokuca,otvori sv.Petar osobno vrata i upita prvu:

za što si koristila svoj ženski organ za tvog zemaljskog života?

Ona će: 80% za sex,a 20% za piškiti.

Onda uđi,ti si dobrodošla.

Potom se obrati drugoj ženi:za što si ti koristila svoj ženski organ za tvog zemaljskog života?

Ona će: 70% za sex,a 30% za piškiti.

Vrlo dobro,ulazi!Na kraju upita i treću: A ti?

Sveti Petre,ja sam svoj organ koristila 90% za piškiti a 10% za sex!

A sv.Petar će na to:ako je tako,žao mi je,ali onda moraš otići,ja te ovdje ne mogu primiti.

Ali iz kojeg razloga sv.Petre?

Draga moja,ovo ovdje je raj,a ne WC!

16 godina
neaktivan

GAMERS DONT DYE!!!!!!!!!!!!!!

THEY RESPAWN

hahhahahahahhahah pre*ebeno Cool

16 godina
MilkMan kaže...

THEY RESPAWN

inace umrijeti se pise Die not DYE... al dobro.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
MilkMan kaže...

THEY RESPAWN

malo je faul bio al dobro...inace imam 5 iz eng

15 godina
protjeran
Marsel007 kaže...

Slučajnost :P

Pogledajte nick na YT i Bugu...

I onda komentar :D

http://www.bug.hr/forum/user/gamermaster2041/20837.aspx

Udri brigu na veselje...
16 godina
MilkMan kaže...
Fake_Alert kaže...
MilkMan kaže...

THEY RESPAWN

mislis fail?

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
17 godina
Humor

Cijeli svijet se pita zašto arapski teroristi rade samoubilačke napade.

Seks prije braka - zabranjen.

Nema prostitucije.

Alkohol zabranjen, barovi zabranjeni.

Televizija zabranjena, internet zabranjen,

Sport zabranjen.

Svinjetina zabranjena.

Svuda pijesak. Moraš jesti desnom rukom jer si guzicu obrisao lijevom.

Nema brijanja, nema tuša.

Tuđa glazba zabranjena. Radio je zabranjen.

Dozvoljeno je magareće meso pečeno na žaru od devinog izmeta.

Žene nose odjeću koja liči na vreću.

Drugi vam određuju tko će vam biti supruga.

Na kraju vam kažu da će te nakon smrti dobiti sve što niste imali na Zemlji.

Jel sad jasnije?

16 godina
neaktivan

jel se mozda sjecate u kojoj je temi bilo ona prica da je jedan lik sreo prijateljicu iz skole koja je bila kurv* i koju je uvjek hjeo *ebat  pa su se je*ali i hebali ugl. dugacka je prica

15 godina

Ne...

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
17 godina
MilkMan kaže...

jel se mozda sjecate u kojoj je temi bilo ona prica da je jedan lik sreo prijateljicu iz skole koja je bila kurv* i koju je uvjek hjeo *ebat  pa su se je*ali i hebali ugl. dugacka je prica

ne, ali bih volio to procitati

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina

Ne znam dal je bilo, sad naletio na youtubeu..

Smijeh

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
16 godina
neaktivan
Humor

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
MilkMan kaže...
Fake_Alert kaže...

ko je teb dao 5 da mi je znat

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 17:04 (jurluk).
15 godina
neaktivan
jurluk kaže...
MilkMan kaže...
Fake_Alert kaže...

ko je teb dao 5 da mi je znat

Da nije Rajka?

harry
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice