Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.066.206
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
protjeran
RE: Humor
Plahi kaže...

Ma znam, nego, gledao sam Slike hardvera temu i vidio Micromana, pa se sjetio....

Malo ljubomoran?

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Plahi kaže...

Ma znam, nego, gledao sam Slike hardvera temu i vidio Micromana, pa se sjetio....

Malo ljubomoran?

Na hardver, da, ali na račune koje treba platiti NE Belji se...

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Jack Sparrow kaže...
Slash 666 kaže...

"...naiČi." ??

Točno si prepisao ili?

Uvijek se mora naći neko pametan.

Evo ispravio sam samo tebi za volju.

Mora da sad svršavaš.Viče

Aaaah, toooooooo, jos gramatike, aaaaaah, govori mi u aoristu, oooooh, sapuci mi sintakticki ispravne rijeci ti prljava svinjo....

Bez č i ć ništa od erekcije. Sori Belji se

hmda
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 20:37 (Slash 666).
16 godina
neaktivan
Humor

Ovako, ovo je "humor", u kabinetu bosanskog jezika (da, Sarajevo...) u Srednjoj ekonomskoj školi, stoji "pano" sa Sarajevskim žargonom.

Uskoro bude slika kad budem u ponedjeljak imao čas bosanskog jezika.

Ovako otprilike neke znam

A - Alatka (slika ruke koja pokazuje srednji prst)

G - gudra (droga)

P - pljuga (cigarete)

D - drot

S - sifoni (titicus exposicus or getthefuckouticus Cool)

Ostatak bude u smiješne slike.

Poljubac

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...

Ovako, ovo je "humor", u kabinetu bosanskog jezika (da, Sarajevo...) u Srednjoj ekonomskoj školi, stoji "pano" sa Sarajevskim žargonom.

Uskoro bude slika kad budem u ponedjeljak imao čas bosanskog jezika.

Ovako otprilike neke znam

A - Alatka (slika ruke koja pokazuje srednji prst)

G - gudra (droga)

P - pljuga (cigarete)

D - drot

S - sifoni (titicus exposicus or getthefuckouticus Cool)

Ostatak bude u smiješne slike.

Poljubac

seriously wtf?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
15 godina
neaktivan
Humor

Zašto etiopljani nose dva koplja u rat?

S jednim se bore,a iza drugog se sakriju = )

EDIT:

Što je etiopljanin sa velikim nožnim palcem?

Palica za golf xD

Šta je brže od cige sa TV-om?

Njegov sin sa dvd playerom xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 23:58 (1BIT).
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
FlyBoy kaže...

Švicarski sir ima mnogo rupa. Što više rupa ima, manje sira dobiješ. Što više sira imaš, imaš i više rupa. Stoga, što više sira imaš, imaš manje sira.

Logika - uvjek vodi do istine.

Hm, ak se dobro sjećam, ovaj zaključak nema karakteristiku valjanosti, tj. nije nužna posljedica premisa. Davno je to bilo. :P No, da ne kvarim zabavu:

Šetaju Mujo i Haso kad naiđe pljačkaš i kaže im da daju sav novac što imaju. Dok su vadili novac pruži Mujo Hasi 100 eura i kaže:
- Evo ti bolan onih 100 eura što sam ti bio dužan.

Pošto se Mujo nekoliko dana nije pojavljao kući, krene Fata potražiti svog čovjeka. Nađe ga poslije nekog vremena kod Sulje kako igra poker. Malo od radosti, a malo od bijesa Fata vikne:
- Mujo, bolan, polazi kući već jednom! Ti nemaš srca, čovječe!
- Šuti, ženo, nemoj mi odavat' karte! - drekne Mujo.

Dođe čovjek u bar sa svojim majmunom. Naruči pivo i pije, dok se majmun okolo majmunira, baca čaše, ljuti i štipa goste. Odjednom majmun skoči na biljarski stol, ugrabi crnu osmicu i proguta je. Vlasnik bara:
- Jeste li vidjeli sto je vas majmun učinio?
- Ne. Što je taj prokletnik opet napravio? - upita čovjek.
- Upravo je progutao crnu osmicu! - odgovori Vlasnik.
- Nadam se da će zbog toga umrijeti! - pomisli vlasnik - Stvarno mi ide na živce taj...
Popije čovjek do kraja i ode s majmunom. Nakon dva tjedna dolazi čovjek s majmunom ponovo u bar. Opet naruči pivo, dok se majmun opet majmunira. Odjednom majmun skoči na bar i uzme jedan kikiriki, gurne ga polako u guzicu, onda ga izvadi, pogleda i pojede. Vlasnik bara:
- Jeste li vidjeli sto je majmun učinio?
- Ne, što sad opet?
- Pa ugurao si je kikiriki u guzicu, izvadio i pojeo!!!
- Pa jasno, nije ni on glup! Otkad je progutao onu crnu osmicu, prvo proba da li će moći izaći ono što kroz usta uđe.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
15 godina
protjeran
Humor

Ušao Haso u saunu i vidi sve goli muškarci. Jednom zazvoni mobitel i i izvadi ga iz dupeta i javi se. Zazvoni drugom mobitel pa i on izvadi mobitel iz guzice i javi se. Hasi postalo neugodno, pa ode on u WC i nagura si toalet papir u guzicu. Dođe on natrag u saunu, a ostali mu kazu da mu viri nešto iz dupeta. Na to će on: "Mora da mi je stigo faks."

15 godina
protjeran
Humor

Već bilo.

15 godina
neaktivan

A jestel primjetili da vecina ovih linkova koji su vec bili se zavrsavaju sa Iznenađen smajlijem XD

ajd da nebude off topic

sr*nje bio ovaj vic idem naci nesto BAS STARO

Koja je razlika izmedju pametne plavuse i NLO-a? NLO je vidjen!

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
16 godina
neaktivan
Humor

Da bi američka osiguravajuća društva pokrila štetu, vozači moraju ispuniti određene formulare gdje, između ostalog, trebaju u što manje riječi opisati nesreću. Ovo su neki od istinitih primjera.

- "Vraćajući se kući, ušao sam u pogrešno dvorište, i udario u drvo koje nemam."

- "Drugi auto je udario u moj, ne dajući nikakvo upozorenje o svojim namjerama."

- "Mislio sam da je prozor od auta otvoren, ali sam shvatio da nije kada sam gurnuo glavu kroz njega."

- "Sudario sam se sa parkiranim kamionom, koji je dolazio iz drugog pravca."

- "Kamion je prošao u kroz moj vjetrobran, pravo u lice moje žene."

- "Pješak me udario, i podvuk'o mi se pod auto."

- "Taj tip je bio po cijeloj cesti. Morao sam skrenuti nekoliko puta prije nego što sam ga lupio."

- "Počeo sam se klizati po cesti, bacio pogled na punicu, i sletio preko nasipa."

- "Pokušavao sam ubiti muhu, kad sam udario u stup."

- "Četrdeset godina sam vozio, kad sam zaspao za volanom, i doživio nesreću."

- "Dok sam prilazio raskrižju, znak se iznenada pojavio na mjestu gdje nikad prije nije bio. Zato nisam uspio zakočiti na vrijeme i izbjeći nesreću."

- "Da ne bih udario odbojnik auta ispred mene, pokosio sam pješaka."

- "Moj auto je bio legalno parkiran, kad je krenuo unatrag, i udario u susjedni auto."

- "Nevidljivi auto je došao niotkuda, udario moj auto i nestao."

- "Rekao sam policiji da nisam ozlijeđen, ali kad sam skinuo kapu, uvidio sam da imam frakturu lubanje."

- "Bio sam siguran da starkelja nikad ne bi ni stigao na drugu stranu, kad sam ga udario."

- "Pješak nije znao na koju stranu da bježi, pa sam ga zgazio."

- "Vidio sam starijeg gospodina usporenih pokreta i tužnog izraza lica, kako se odbija od haube mog automobila."

- "Neposredan uzrok nesreće je bio mali čovjek, u malim kolima, ali sa velikim ustima."

- "Ispao sam iz auta dok je sletao sa puta. Kasnije me je u jarku našao neki pas lutalica."

- "Stup mi se brzo približavao. Pokušao sam skrenuti s njegove putanje, kada me je udario."

Atomska bubamara
16 godina
neaktivan
Humor

16 godina
Humor

Pao sam sa stolice kad sam vidio temu!

Otvorena tema Otvorena tema
Plan kako zaustavit govnara! Plan kako zaustavit govnara!
Misija uspjela!! Misija uspjela!!
Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Pao sam sa stolice kad sam vidio temu!

Avatar...ready....clear a path!!
15 godina
neaktivan
Humor

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
16 godina
Humor

Izlazi policajac sav ugruvan iz otvorenog šahta u koji je upao i kaže:

-Sva sreća što sam upao u otvoren šaht! Da je bio zatvoren, ne znam kako bih izašao.

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Rick....Rick what is that??
Rick WTF is that??!?!?
Rick is that what I think it is...Rick...OMG, is that the Black Ops shipment??!!
Rick, Riiiiiiick!!!
OMG.......Boner xD

Avatar...ready....clear a path!!
17 godina
neaktivan
Testirajte svoju kratkovidnost

Ako na slici vidite Anstajna onda imate normalan diopter, ako vidite Merilin Monroe onda ste kratkovidni. A ako vidite Meliha, Comodovog CEO-a onda sa vama nesto nije u redu  Namigiva

Ma ozbiljno, ako ne vjerujete u ovo udaljite se od monitora 

Comodo is like the Soviet Union was in the late 70's. They spent 95% of their GDP to look good at the expense of their own people - Nepoznat autor ;)
17 godina
neaktivan
RE: Testirajte svoju kratkovidnost
Lazarus Long kaže...

Ako na slici vidite Anstajna onda imate normalan diopter, ako vidite Merilin Monroe onda ste kratkovidni. A ako vidite Meliha, Comodovog CEO-a onda sa vama nesto nije u redu Namigiva

Ja vidim Merlinku kad je slika mala a kad se poveća Ajnštajna.... Di ja spadam?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
neaktivan

Kada nije povecana odnosno kada jos niste kliknuli vidi se Merlinka. Test vazi samo sa "normalnom" velicinom slike

Comodo is like the Soviet Union was in the late 70's. They spent 95% of their GDP to look good at the expense of their own people - Nepoznat autor ;)
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Ako na slici vidite Anstajna onda imate normalan diopter, ako vidite Merilin Monroe onda ste kratkovidni. A ako vidite Meliha, Comodovog CEO-a onda sa vama nesto nije u redu Namigiva

vidim jedankamen, a kad je umanjena onda se vidi merlinka, što će reći da sam dobrovidan

16 godina
Humor

nije ni humor, nego niti rici neman za

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...

Aaaah, toooooooo, jos gramatike, aaaaaah, govori mi u aoristu, oooooh, sapuci mi sintakticki ispravne rijeci ti prljava svinjo....

EPIC

Pao sam sa stolice

Operation Flashpoint
16 godina
neaktivan
Humor
16 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Ljubim u drugu obrvu.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
neaktivan

15 godina
neaktivan
Humor

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
15 godina
neaktivan
Humor
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 20:48 (pnv).
17 godina
neaktivan
Weky kaže...
Deus ex machina kaže...

EPIC

Pao sam sa stolice

mora da imate odlične stolice kad s njih svako malo padate Smijeh

ja sa svoje ne mogu past ni da se trudim :)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Weky kaže...
Deus ex machina kaže...

EPIC

Pao sam sa stolice

mora da imate odlične stolice kad s njih svako malo padate Smijeh

ja sa svoje ne mogu past ni da se trudim :)

Jednostavno je. Evo mojih tehnika, sve tri su isprobane.

1. Nabavi onu uredsku stolicu koja se vrti ukrug i ima kotace. Preuredi pod u parket i redovito se ljuljaj na zadnja dva kotaca.

2. Nabavi pilates loptu. Obavezno se na njoj ljuljaj naprijed nazad, iako iz tepiha viri komad metala. Nakon sto se lopta osteti, okreni je i dok sjedis na njoj, prckaj po rupi s prstom da vidis malo sta ima.

3. Nabavi posao u dugackom ofisu. Kad odlucis prosetati do kolege na drugom kraju, obavezno se odgurni svom snagom, naravno ledjima okrenut smjeru u kojem ides. Kad stolica pogodi stol i stane, ti hrabro nastavi dalje.

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice