kaže se bundeve.....
nije to isto. tikvice su ti ista porodica povrća kao i krastavac, a bundeva je ista porodica s lubenicom tak da...
Ma šta pričaš ti? Podupri to dokazima....:)
kaže se bundeve.....
nije to isto. tikvice su ti ista porodica povrća kao i krastavac, a bundeva je ista porodica s lubenicom tak da...
Ma šta pričaš ti? Podupri to dokazima....:)
Could this be true? No more kitteh avatar!?!?!? Fake_Alert
Humor je ovdje odavno umro, negdi oko 100-te stranice...
Humor je ovdje odavno umro, negdi oko 100-te stranice...
Kad se Ruka PravdeTM pocela upletati.
Da ne bude Off-t, evo jedan obicni:
Sretane tetrapak Chuck Norrisa.
Kaze njemu tetrapak:
-Gdje si Norrise Čače?
Kaze njemu Chuck Norris:
-Gdje si soče tetrapače?
Žalio se Mujo Hasi kako Fata neće da mu puši qrac.
Na to će mu Haso:
- Bolan Mujo, uzmi meda, namaži na qrac, pa ćeš vidjeti kako će pušiti!
Poslije mjesec dana, sretnu se oni opet, i pita Haso:
- Puši li ti Fata?
- Jok, bolan, ne može stići na red od djece.
Žena i muž su doživili prometnu nesreću. I sad došla hitna jer je žena bila ozlijeđena a mužu ništa.
I dođe muž u bolnicu i pita doktora:"kako mi je žena?".
Kaže njemu doktor:"strašno, ne može kontrolirati uriniranje i nezna kada će imati stolicu, slomila je vrat, lijevu nogu i obe ruke.
A muž se već uhvatia za glavu, nezna šta će od tuge.
A onda će njemu doktor: "ma zezam se žena vam je mrtva."
AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
Bilo :/ Samo u dužem i boljem izdanju
- Moj tata već godinu dana ima proljev!
-Ma daj Ivice, da ima toliko dugo proljev, već bi umro!
- Ma je! Svaku večer čujem mamu kako govori tati u krevetu:Kad će ti se više to govno stvrdnut!?
Eto, malo vas kritiziram odma 4-5 postova viceva (i jedna slikica). Tak treba.
Kupio Mujo papigu, odnese je kući te stavi kavez na balkon.
Prolazi tuda policajac, kad papiga će:
- Dolje vlada, dolje vlada!
Steta sto je tema lockana. :)
Steta sto je tema lockana. :)
Jer baš sam kupio nove gaće u Mani.
Crvene, s prugama.
Ma ti si strasan. 
Ich bin ein grammar nazi!
Ako netko slučajno ne vidi što piše, evo link i transkript: "Kao što će na ovoj temu biti nacrtati plavi lokot, tako je nacrtan na svakim temama :smiley:"
Malo čudna ideja za temu ako je trebalo da bude ozbiljna (mada, 21. vek, ako devojke mogu da razmenjuju iskustva o vešu, što ne bismo i mi?!), ali sam iznenađen da su čoveka banovali. U principu sam navikao da na forumima postoje teme tipa "Šta trenutno imate na sebi", i čak na momente znaju da budu zabavne (naravno, bolje je kad na forumu ima i poneka cura
).
razgovaraju glup i gluh.
gluh-koliko je 4+4
glup-7
gluh-nos ti posran
Ako netko slučajno ne vidi što piše, evo link i transkript: "Kao što će na ovoj temu biti nacrtati plavi lokot, tako je nacrtan na svakim temama :smiley:"
jebu ga padeži xd
jebu ga padeži xd
Da samo padeži...
hahahah ovaj je legendaran ahhahah
razgovaraju glup i gluh.
gluh-koliko je 4+4
glup-7
gluh-nos ti posran
Pazi ti ovo likovi mu dali 6 thumb downova, kao oni čistunci a kladim se da su raskesili blanje i upišali se od smjeha
razgovaraju glup i gluh.
gluh-koliko je 4+4
glup-7
gluh-nos ti posran
Pazi ti ovo likovi mu dali 6 thumb downova, kao oni čistunci a kladim se da su raskesili blanje i upišali se od smjeha
Bio je stranu prije, zato je toliko TD
PS, novi si, imaš opciju uredi desno na svakom svom postu, da ubuduće ne pišeš 2 posta za redom
razgovaraju glup i gluh.
gluh-koliko je 4+4
glup-7
gluh-nos ti posran
Bio je stranu prije, zato je toliko TD
pa što? nemoraju mu zato davati TD, kakav glupi razlog za TD
6 TD!? Porque?!!!
Taj avatar, da ne postam novu sliku, to je moja poza sad -.-
Ne samo da je bio, nego je bio bar 7-8 puta na toj stranici.
Vodila se rasprava kako vic točno glasi...
Ak je bio zaboli me...
Jedan mladi katolicki svecenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije mogao ni rijeci progovoriti pa upita biskupa za savjet... Ovaj mu rece:
- "Slijedeci put popij casu vode sa 2 kapljice votke i odmah ces se osjecati slobodnije."
Poslije toga, svecenik se osjecao tako dobro da ga vise nista nije moglo uznemiriti. Nakon povratka sa mise pronadje slijedecu ceduljicu od biskupa...:
- "Postovani svecenice, slijedeci put stavite nekoliko kapljica votke u vodu a ne obratno. Osim toga evo jos nekoliko savjeta kako se neki ispadi ne bi ponovili:
1. Nije potrebno stavljati kriske limuna na rub pehara.
2. Ormar pored oltara je mjesto za ispovijed a ne W.C.
3. Ne oslanjajte se vise na statuu blazene djevice Marije, ne grlite ju vise i ne ljubite.
4. Postoji 10 zapovjedi a ne 12, 12 apostola a ne 7. Nijedan od nijh nije bio patuljak.
5. Isusa i njegove ucenike ne zovemo J.C. i kompanija
6. David je pobijedio Golijata prackom i kamenom. Nije ga umlatio i prosuo mu mozak.
7. Judu ne nazivamo kurvinim sinom.
8. Papu ne moramo nazivati El Padrino
9. Bin Laden nema veze sa Isusovom smrti.
10. Sveta vodica je za posvecivanje a ne da bi se osvjezavali ispod pazuha.
11. Nikada se ne smijete tako moliti, da pri tome sjednete na stepenice ispred altara i stavite nogu na bibliju.
12. Hostija nije grickalica uz vino vec za vjernike.
13. Gresnici idu u pakao a ne u p.m.
14. Poziv na ples nije los, ali ne polka trceci kroz crkvu.
15. Onaj, u cosku pored hora, kojeg ste nazvali pederom, kontrasem i tranzvestitom u suknji, bio sam ja.
Nadam se da ce slijedece nedelje ove greske biti ispravljene."
Ak je bio zaboli me...
Jedan mladi katolicki svecenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije mogao ni rijeci progovoriti pa upita biskupa za savjet... Ovaj mu rece:
- "Slijedeci put popij casu vode sa 2 kapljice votke i odmah ces se osjecati slobodnije."
Poslije toga, svecenik se osjecao tako dobro da ga vise nista nije moglo uznemiriti. Nakon povratka sa mise pronadje slijedecu ceduljicu od biskupa...:
- "Postovani svecenice, slijedeci put stavite nekoliko kapljica votke u vodu a ne obratno. Osim toga evo jos nekoliko savjeta kako se neki ispadi ne bi ponovili:
1. Nije potrebno stavljati kriske limuna na rub pehara.
2. Ormar pored oltara je mjesto za ispovijed a ne W.C.
3. Ne oslanjajte se vise na statuu blazene djevice Marije, ne grlite ju vise i ne ljubite.
4. Postoji 10 zapovjedi a ne 12, 12 apostola a ne 7. Nijedan od nijh nije bio patuljak.
5. Isusa i njegove ucenike ne zovemo J.C. i kompanija
6. David je pobijedio Golijata prackom i kamenom. Nije ga umlatio i prosuo mu mozak.
7. Judu ne nazivamo kurvinim sinom.
8. Papu ne moramo nazivati El Padrino
9. Bin Laden nema veze sa Isusovom smrti.
10. Sveta vodica je za posvecivanje a ne da bi se osvjezavali ispod pazuha.
11. Nikada se ne smijete tako moliti, da pri tome sjednete na stepenice ispred altara i stavite nogu na bibliju.
12. Hostija nije grickalica uz vino vec za vjernike.
13. Gresnici idu u pakao a ne u p.m.
14. Poziv na ples nije los, ali ne polka trceci kroz crkvu.
15. Onaj, u cosku pored hora, kojeg ste nazvali pederom, kontrasem i tranzvestitom u suknji, bio sam ja.
Nadam se da ce slijedece nedelje ove greske biti ispravljene."
Bio, zaboli i mene