Ahahahhaha, pogledajte ga, meni je on kralj kakvog nema xDDD
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/video-bandic-loptom-napucao-fotoreportera.html
Ahahahhaha, pogledajte ga, meni je on kralj kakvog nema xDDD
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/video-bandic-loptom-napucao-fotoreportera.html
Evo da i ja nesto slikam.
Bosna ima stila za elektroniku =)
Istina,bas je simpaticno. I glupo je svako malo ispitkivati sta je smijesno a sta nije.
Ma simpatično je i meni.. Ali to u neku drugu temu.. jer stvarno već svi dovoljno odskačemo sa ove teme (Humor)
Sjedi jedan luđak i do sebe drži vrećicu s bananama i drugu vrećicu sa šećerom. Stalno uzima banane, guli ih, umače u šećer i baca ih kroz prozor. Ovom do njega dosadilo je da ga gleda, pa ga upita:
- Oprostite, zašto bacate te banane kroz prozor?
A ovaj će njemu:
- Ne, volim ih s šećerom!
- Hoćete da narežem?
Informatičar:
- A ne, nego mi stavi na USB!
Sjedi jedan luđak i do sebe drži vrećicu s bananama i drugu vrećicu sa šećerom. Stalno uzima banane, guli ih, umače u šećer i baca ih kroz prozor. Ovom do njega dosadilo je da ga gleda, pa ga upita:
- Oprostite, zašto bacate te banane kroz prozor?
A ovaj će njemu:
- Ne, volim ih s šećerom!
Ima bolja verzija s kojom izludiš ljude kojima pričaš, a ide ovako:
Dođe Mujo u dućan i kupi 3 banane i kilu soli.
Uđe u taksi i dok je ovaj vozio, Mujo otvori prozor i prvu bananu oguli posoli baci, drugu bananu oguli posoli baci, treću bananu oguli posoli baci.
Pita njega taksist; zašto si ti prvu bananu ogulio posolio bacio, drugu bananu ogulio posolio bacio, treću bananu ogulio posolio bacio?
Kaže mu Mujo - što tebe briga što sam ja prvu bananu ogulio posolio bacio, drugu bananu ogulio posolio bacio, treću bananu ogulio posolio bacio.
Taksist - sad ću ti ja pozvat policiju što si ti prvu bananu ogulio posolio bacio, drugu bananu ogulio posolio bacio, treću bananu ogulio posolio bacio.
Dođe policija i uhiti Muju jer je prvu bananu ogulio posolio bacio, drugu bananu ogulio posolio bacio, treću bananu ogulio posolio bacio.
Dođe mu Fata u zatvor u posjetu i pita ga - pa Mujo zašto si ti prvu bananu ogulio posolio bacio, drugu bananu ogulio posolio bacio, treću bananu ogulio posolio bacio?
Mujo odgovori - ne volim slane banane..=)=)
Živciranje sugovornika zagarantirano..:P
Kako plavuša šalje poruke? Napiše na mobitelu pa stavi u sandučić! 
Ma simpatično je i meni.. Ali to u neku drugu temu.. jer stvarno već svi dovoljno odskačemo sa ove teme (Humor)
"Dajte tu pucajte sve smiješno čega se sjetite, neki vic, anegdotu, smiješne slike, oglse, što god, da malo nasmijemo redakciju i forumaše"
To je na prvom postu na prvoj stranici ove teme...
OT:
Pita učiteljica Ivicu : " Ivice, što je Jovo u rečenici Jovo igra nogomet." ? Na to će Ivica : "Pa.... Jovo je četnik je*o mu ja mater" 
Pazite ovo.. Imamo mi matematiku i prepisujemo primjer.. I dobro, svi prepisali jos njih dvoje troje prepisuje.. Pita frend jel može obrisat ploču.. Kaže nastavnica nemoj još ko prepisuje..
Počne vikat ajde Joško.. ahahahaha a ja pao pod klupu...
Žena i muž su doživili prometnu nesreću. I sad došla hitna jer je žena bila ozlijeđena a mužu ništa.
I dođe muž u bolnicu i pita doktora:"kako mi je žena?".
Kaže njemu doktor:"strašno, ne može kontrolirati uriniranje i nezna kada će imati stolicu, slomila je vrat, lijevu nogu i obe ruke.
A muž se već uhvatia za glavu, nezna šta će od tuge.
A onda će njemu doktor: "ma zezam se žena vam je mrtva."
AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
kakva mutulja, i usput, ko još govori tikvice?! kaže se bundeve.....
LOL
kaže se bundeve.....
nije to isto. tikvice su ti ista porodica povrća kao i krastavac, a bundeva je ista porodica s lubenicom tak da...