- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Idu dva digitrona ulicom i ugledaju računar.Reče jedan drugom:
-Vidi štrebera
Šta radi informatičar kada mu je vruče?
-Desni klik - refresh
Eto, na primjer, neki smo dan žena i ja otišli u grad i ušli u jednu
trgovinu. Razgledali smo robu i kupili neke sitnice.
Kada smo izašli nakon pet minuta, pred trgovinom smo našli policajca, koji je pisao kaznu za krivo parkiranje.
Približili smo mu se i ja sam rekao:
-"Zar ne biste mogli imati malo više poštovanja prema starijima? To nam je prvi put, mi smo u mirovini i zašto nas baš hoćete kazniti?"
Tip nas nije udostojio niti jednog pogleda i nastavio je mirno pisati kaznu.
Tada sam mu rekao da je "Nacističko go*no". Na to je policajac podigao pogled, oštro me gledao trenutak, te odmah nakon toga počeo pisati drugu kaznu za izlizane gume.
Na to mu je moja žena rekla da je "Us*ano k*pile". Tip je mirno drugu kaznu pridružio prvoj ispod brisača stakala i nastavio pisati treću kaznu.
Potrajalo je to dvadesetak minuta - što je on više pisao, to smo ga mi više vrijeđali i obratno... što zapravo, gledajući sa osobnog stanovišta, nema nikave veze i nije nas uopće pogađalo. Naime, mi smo u grad došli autobusom...
Eto, vidite, od kada smo u penziji, pokušavamo se malo razonoditi i zabaviti, to nam je vrlo važno u ovim godinama!
Ko je reka da nema mista?Ajmo još malo naprid, ima još mista... tu... oko te vriće... u krilu od one gospođe... ispod stolice one je još ostalo... ma šta ne moš stat ispod... ma šta vrata se ne mogu zatvorit, pa ka da bus nemeže vozit ako se vrata ne zatvore... guraj guraj, ajmo!
Nova facebook grupa sa prilicno dobrim slikama :D
Ko je reka da nema mista?Ajmo još malo naprid, ima još mista... tu... oko te vriće... u krilu od one gospođe... ispod stolice one je još ostalo... ma šta ne moš stat ispod... ma šta vrata se ne mogu zatvorit, pa ka da bus nemeže vozit ako se vrata ne zatvore... guraj guraj, ajmo!
Dok sam studirao svaki radni dan sam gubio po sat vremena u ovako ko' šipak punim tramvajima i trolejbusima.
Joj veselja kad izbije tuča u prepunom tramvaju, da vidiš kako se odmah napravi mjesta u naoko prepunom tramvaju, svi se nabiju u prednji dio,
sad je skoro pa lito počelo...šteta što slika ne prenosi mirise :D počele su japanke,kratke majice.....
sad je skoro pa lito počelo...šteta što slika ne prenosi mirise :D počele su japanke,kratke majice.....
Libertasova famozna 10-ka. Ni gas maska ne pomaže
Dok sam studirao svaki radni dan sam gubio po sat vremena u ovako ko' šipak punim tramvajima i trolejbusima.
Joj veselja kad izbije tuča u prepunom tramvaju, da vidiš kako se odmah napravi mjesta u naoko prepunom tramvaju, svi se nabiju u prednji dio,
I know the pain bro, Zagreb bar ima čiste tramvaje, mi imamo gras xD
Malo zalosno...
loš pokušaj....žestok je ko kiseli kupus....
hahaha kako sam pokrenuo trend, ova uzivo iz zg tramvaja od 80k je moja :D
hahaha kako sam pokrenuo trend, ova uzivo iz zg tramvaja od 80k je moja :D
sta se ne smijem pohvalit, vi bi sutili?
ima legendarnih slika, oko 2000 u boxu, covjek nebi vjerovo da ih toliko ima, evo stavit cu neke da ne bude off topic
Prodaju se Velike Slusalice