Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.061.818
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
Humor

E ovo je pravi humor

http://www.facebook.com/wwwvladahr

15 godina
neaktivan
Humor

Idu dva digitrona ulicom i ugledaju računar.Reče jedan drugom:

-Vidi štrebera

Šta radi informatičar kada mu je vruče?

-Desni klik - refresh

Eto, na primjer, neki smo dan žena i ja otišli u grad i ušli u jednu
trgovinu. Razgledali smo robu i kupili neke sitnice.
Kada smo izašli nakon pet minuta, pred trgovinom smo našli policajca, koji je pisao kaznu za krivo parkiranje.
Približili smo mu se i ja sam rekao:
-"Zar ne biste mogli imati malo više poštovanja prema starijima? To nam je prvi put, mi smo u mirovini i zašto nas baš hoćete kazniti?"
Tip nas nije udostojio niti jednog pogleda i nastavio je mirno pisati kaznu.
Tada sam mu rekao da je "Nacističko go*no". Na to je policajac podigao pogled, oštro me gledao trenutak, te odmah nakon toga počeo pisati drugu kaznu za izlizane gume.
Na to mu je moja žena rekla da je "Us*ano k*pile". Tip je mirno drugu kaznu pridružio prvoj ispod brisača stakala i nastavio pisati treću kaznu.
Potrajalo je to dvadesetak minuta - što je on više pisao, to smo ga mi više vrijeđali i obratno... što zapravo, gledajući sa osobnog stanovišta, nema nikave veze i nije nas uopće pogađalo. Naime, mi smo u grad došli autobusom...
Eto, vidite, od kada smo u penziji, pokušavamo se malo razonoditi i zabaviti, to nam je vrlo važno u ovim godinama!

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
17 godina
Humor

Zašto Daisy mora biti prva koja će probati sladoled?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
Humor

Kralj !

16 godina
neaktivan
Re: Humor
luckyluke kaže...

Kralj !

Malo Sarajevskih tramvaja...

umjesto Ilidža... umjesto Ilidža...
EUW: iPLAY Murloc
16 godina
neaktivan
Humor

I još malo (nemam silverlight opciju atm) 

12 godina
neaktivan
Humor

Splitski promet je prvi u svijetu testirao supermoderne nagibne autobuse....

fra Krsto Narkoman
16 godina
neaktivan
Humor

http://www.liveleak.com/view?i=29c_1394839448

Prvi komentar:

Still better than walking into oven.

When all else fails - crowbar the fucker
12 godina
neaktivan
Humor

Ko je reka da nema mista?Ajmo još malo naprid, ima još mista... tu... oko te vriće... u krilu od one gospođe... ispod stolice one je još ostalo... ma šta ne moš stat ispod... ma šta vrata se ne mogu zatvorit, pa ka da bus nemeže vozit ako se vrata ne zatvore... guraj guraj, ajmo!

uđi slobodno,vidi da li dišem.. :D uđi slobodno,vidi da li dišem.. :D
fra Krsto Narkoman
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 12:54 (kivic15).
14 godina
Humor

Nova facebook grupa sa prilicno dobrim slikama :D

Nešto je na staklu kod vrata :) Nešto je na staklu kod vrata :)
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
Humor

prometovi busevi su dokaz da je zemlja okrugla ;)

fra Krsto Narkoman
17 godina
kivic15 kaže...

Ko je reka da nema mista?Ajmo još malo naprid, ima još mista... tu... oko te vriće... u krilu od one gospođe... ispod stolice one je još ostalo... ma šta ne moš stat ispod... ma šta vrata se ne mogu zatvorit, pa ka da bus nemeže vozit ako se vrata ne zatvore... guraj guraj, ajmo!

Dok sam studirao svaki radni dan sam gubio po sat vremena u ovako ko' šipak punim tramvajima i trolejbusima.

Joj veselja kad izbije tuča u prepunom tramvaju, da vidiš kako se odmah napravi mjesta u naoko prepunom tramvaju, svi se nabiju u prednji dio, {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
neaktivan
Humor

sad je skoro pa lito počelo...šteta što slika ne prenosi mirise :D počele su japanke,kratke majice.....

fra Krsto Narkoman
17 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

sad je skoro pa lito počelo...šteta što slika ne prenosi mirise :D počele su japanke,kratke majice.....

Libertasova famozna 10-ka. Ni gas maska ne pomaže

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
13 godina
Humor

haha koji lik

http://www.youtube.com/watch?v=WA_xXWSXyFI
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
kivic15 kaže...

Dok sam studirao svaki radni dan sam gubio po sat vremena u ovako ko' šipak punim tramvajima i trolejbusima.

Joj veselja kad izbije tuča u prepunom tramvaju, da vidiš kako se odmah napravi mjesta u naoko prepunom tramvaju, svi se nabiju u prednji dio, {#}

I know the pain bro, Zagreb bar ima čiste tramvaje, mi imamo gras xD

14 godina
neaktivan
Humor

Malo zalosno...

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
12 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Malo zalosno...

loš pokušaj....žestok je ko kiseli kupus....

fra Krsto Narkoman
12 godina
odjavljen
Humor

LMAO

Protected by Avast :D
15 godina
Humor

hahaha kako sam pokrenuo trend, ova uzivo iz zg tramvaja od 80k je moja :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mitsuoka kaže...
win4crazzy kaže...

sta se ne smijem pohvalit, vi bi sutili?
ima legendarnih slika, oko 2000 u boxu, covjek nebi vjerovo da ih toliko ima, evo stavit cu neke da ne bude off topic 

DE NIRO??? DE NIRO???
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
Humor

evo jos necega, sokiran sam

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 19:41 (win4crazzy).
15 godina
neaktivan
Humor

Nije puno smiješno, ali je meni bilo :D

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 23:43 (Haker_x).
13 godina
neaktivan
Humor

eto posaljite curama

mozda i vasa kaze pa ja dzabe sjedim na njoj sto jest jest xD

16 godina
neaktivan
Humor

.

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
15 godina
neaktivan
Humor

Prodaju se Velike Slusalice  {#}

volio sam jednu zenu, ne zna im se broj.... :OMG
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice