GOD: At first I gave T-Rex long arms because I wanted this to be the
most feared beast of all time. Alas, T-Rex became obsessed with
masturbation, so I had to shrink its arms. This made T-Rex madder
than ever.

Kak se zove dio između kitice i refrena u folk pjesmama?? Zove se:"PA KAŽE!"
Ide bakica ulicom i nailazi na upotrebljen prezervativ. Lagano se sagne, digne i kaže:
- Ajme, ova današnja omladina… uvijek ostavi najbolje. SRK!
ubuduce slikajte oglas a ne stavljajte link jer sad je oglas obrisan i nemogu vidit o cemu je.
Silovali babu,i na sudu je pitaju:
- Bako šta vam je bilo najteže?
- Kad mi digoše noge,a ono trunje iz opanaka sve meni u oči
upade.
hm nije humor al je zanimljivo
Nije ni zanimljivo, ovo je informatički forum
Nije ni zanimljivo, ovo je informatički forum
Dio za komadanje je u slicicama komentara ispod:D hahaha
Kako cigan broji zube??
Jedan lijevo, desno dva, jedan naprijed, nazad dva!
Ulazi mađioničar u salon pun kauboja i kaže:
- Imam jedan trik za vas. Kad pljesnem rukama vama će se dignuti ku*ac, a kad zazviždim spustit će se.
Kaže jedan kauboj: - Aj na meni probaj.
Mađioničar pljesne rukama, njemu se digne.
Kad mađioničar zviznu njemu se spusti.
I tako na dva-tri kauboja ponovi. Kad dolazi stari kauboj, starac od 80 godina i govori:
- Aj probaj na meni, nije mi se dignuo 20 godina.
Mađioničar pljesne rukama, starcu se digne.
Kad odjednom čiča potegnu revolvere i zaprijeti: - Nemoj da bi tko zviždao!!
okrutno, bezdusno, zalostno kako izrugujete covjeka
pocevsi od ovih debila sto sjede tamo, sve bi ih u logor poslao, do vas koji ga ismijavate preko interneta
vi to nazivate humorom? covjek se barem usudio doci, jel mozda poznajete njegovu povijest, koliko dugo svira, kakvi su nacini sviranja kod njih u domovini pa da mu mozete suditi.
Ne, ne poznajete, i zato vam je bolje da sutite, ja vidim covjeku u ocima da je dosao vamo s srcem i s voljom a otisao je ponizen i zgazen, ne zato sto su ga otpisali, nego zato sto su mu se smijali, izrugivali i pravili ga budalom pred cijelim svijetom, pred njegovim roditeljima i prijateljima. Dali je to uredu? Zapitajte se, zao mi covjeka a u isto vrijeme se zgrazam danasnjeg svijeta i ljudi koji ga cini, katastrofa, treba se svijet ocistit od takvih
okrutno, bezdusno, zalostno kako izrugujete covjeka
pocevsi od ovih debila sto sjede tamo, sve bi ih u logor poslao, do vas koji ga ismijavate preko interneta
vi to nazivate humorom? covjek se barem usudio doci, jel mozda poznajete njegovu povijest, koliko dugo svira, kakvi su nacini sviranja kod njih u domovini pa da mu mozete suditi.
Ne, ne poznajete, i zato vam je bolje da sutite, ja vidim covjeku u ocima da je dosao vamo s srcem i s voljom a otisao je ponizen i zgazen, ne zato sto su ga otpisali, nego zato sto su mu se smijali, izrugivali i pravili ga budalom pred cijelim svijetom, pred njegovim roditeljima i prijateljima. Dali je to uredu? Zapitajte se, zao mi covjeka a u isto vrijeme se zgrazam danasnjeg svijeta i ljudi koji ga cini, katastrofa, treba se svijet ocistit od takvih
zaboravio si jednu važnu činjenicu....mi smo 'rvati i nitko nam nije ravan
Ako ništ drugo, bar se mogel naučiti riječi pjesme.
Uđem u prodavnicu i vidim da lijepo piše: "Zgrabi Snickers i idi dalje" ...
Ja zgrabio, a policija za mnom, al' ne brinite, bacio sam im Kit-Kat da naprave pauzu.
Izjava anonimnog HDZ-ovca u trenucima iskrenosti i samokritičnosti:
"Sve što imam ukrao sam. Osim vozačke dozvole i diplome prometnog fakulteta. To sam kupio i pošteno platio."
Neki od uvjeta za početak projekta na Kickstarteru. Dođe ti da se zapitaš...
EDIT: A što ako je projekt genetski modificirana krava koja daje rakiju umjesto mlijeka? Just asking...
Neki od uvjeta za početak projekta na Kickstarteru. Dođe ti da se zapitaš...
Pa čuj kakve su sve gluposti bile na njemu, treba još pravila.
http://www.kickstarter.com/projects/352917279/phone-2-pc
http://www.kickstarter.com/projects/caluka/lucitm-advanced-lucid-dream-inducer
(dokaz da je magla, ako nemože neko sam zaključiti http://www.ebay.com/itm/YJ-255W-TDA7293-X-3pcs-Mono-Amplifier-board-new/161188360093?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D4117703765492340128%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D1%26rkt%3D5%26sd%3D190862929843%26 )
Mako druge stranice: