- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Orah:
• Ja izgledam kao mozak!
Pečurka:
• Ja izgledam kao kišobran!
Banana:
• Možemo li, molim vas, promeniti temu?
Mislim da ovaj nije bio :-P
Skot pijan obecao sinu da ce ga za rodjendan voditi na panoramski let avionom. Malom dodje rodjendan i pocne on navlaciti starog, te stari Skot popusti i krenu oni do obliznjeg malog aerodroma. Gleda Skot cijene, uzasava se i sve si misli kako bi izbjegao obecanje, kad uoci jedan plakat s oznakom "Besplatno".
"Nema dzabe ni u stare babe" misli si Skot, ali krene prema avionu da poprica s pilotom.
Pilot mu ukratko objasni: stvar je u igri. On, pilot, izvodit ce silne akrobacije, a ako putnik uspije ne zucnuti ni rijeci, let je besplatan. Skot odahnu, prihvati ponudu, te se on i mali ukrcaju na putnicka sjedala.
Pilota kao da je netko pustio s lanca... radi loopinge, vozi naglavacke, prelijece kroz kanjone, kosi travu kotacima... akrobacija za akrobacijom, ali ni glasa odostraga. Pilotu naposljetku dosadi te on sleti, izlazi vani i pomaze starom Skotu da sidje niz stepenice, te ga pita ujedno:
"Svaka vam cast, nitko jos nije iskusio ovaj let bez da pusti i glas. Recite mi, kad vam je bilo najteze?"
A Skot ce: "Ma, bilo je dosta tesko kad smo letjeli postrance oko planina, a mali ispao kroz prozor...."
Dosao Cigo kod doktora
- A doktore, ova moja Ciganka nesto nije zadovoljna kad se je*emo.
- Kako, što nije zadovoljna?
- Ne znam doktore, nesto joj ne valja...
- Pa, moraces nesto da promenis u nacinu na koji vodite ljubav.
- Sta da promenim doktore?
- Pa, probaj na primer da upalis svetlo dok to radite.
Sutradan:
- Jel sad bolje?
- Bolje, doktore.
- Jel zena zadovoljna?
- Zadovoljna zena, al tek decaaa, da vidis sto uzivaju...
---------------------------------------------------------------------------
Kako se zovu dva turska pedera?
Uguz i Utur.
Sreća .......
Kad nešto kod nas odradiš samo na jednom šalteru!
Danas ujutro lol'd scena , dođem ja u dnevni boravak i upalim tv i kaže meni mama daj pogledaj ovo za t-mobile obiteljsku tarifu i sad je čitam "istodobno svi Simpa članovi mogu ulaziti i izlaziti iz tarifnog paketa kad kod poželite , i bez naknade!" .. i zatvorim ja letak .. kad ono mama uzme mobitel u ruku i kaže "pa kako je to moguče kad ja imam nokiu
"! Naravno mislila je da se mobitel mora zvati simpa xD
Ločem s prijateljima i sad počne priča o ženama. Ovaj oženjeni prijatelj kaže:"Prije bi me moja počešala po kosi i qrac bi mi se diga, a sad me počeše po njemu i sad mi se diže kosa".
Daleko najjači...ko te j*be prvi sam reko:)))
I Holandjani Holandiju : xD
Šef na poslu je veliki ljubitelj Dinama, pa smo jutros za kaficom čuli jedan žestok.
"Ako djeca ne znaju da broje, imate jedinstvenu priliku da nauče tako što ćete ih odvesti na utakmicu Dinamo - Real."
Ulazi baka kod doktora.
- Dragi doktore, stalno puštam vjetrove, a nit' se čuju niti smrde. Evo, od kad sam kod vas, bar sam 20 nečujnih, bezmirisnih ispustila.
Doktor joj prepiše pilule. Za nedjelju dana, bakica na kontroli:
- Doktore, problem je još gori! I dalje me muče vjetrovi i dalje su nečujni, ali sad smrde k'o đavo!
Doktor odgovara:
- Odlično, sinuse smo pročistili, sad da vidimo što ćemo sa sluhom...
Peti Newtonov zakon kaže: Tresao,ne tresao,zadnja kap uvijek završi u hlačama :D
Peti Newtonov zakon kaže: Tresao,ne tresao,zadnja kap uvijek završi u hlačama :D
Cek, cek. A koji je cetvrti Newtonov zakon? 8D
Cek, cek. A koji je cetvrti Newtonov zakon? 8D
Ukoliko na neko tjelo djeluje n sila, onda je rezultantna sila jednaka zbroju svih sila
Jaca konačno izašla na vidjelo. Samo je bilo pitanje vremena kad će ju narod skužiti...
http://wnnn.tv/?hash=f9058018495323563e468d3a522ed4b5
Well hot damn!
jel ima ovdje netko tko čita neciklopediju? ona je sama po sebi humor :D
Super je ona sekcija "Jeste li znali?" 
Ukoliko na neko tjelo djeluje n sila, onda je rezultantna sila jednaka zbroju svih sila
Ma jel? Ti to ozbiljno ili se zaje*bavas? Onda su me profesori na kolegiju Fizika 1 gadno zajeba*li...
Mislis da sam bezveze pital to pitanje? xD