Ova tema nema veze s pjesmama, al zato je naslov zvučan. Ovdje napišite svaki san kojeg se sjećate, a da je munjeni ko grom. NEMA tu srama, ovo je vrsta humora. Na ovu temu me potaknula druga tema koja se zove PARANORMALNO . Da probijem led, ja ću prvi : Kad sam bil star 3-6 godina par dana za redom sam imal isti san. U jednu sobu me je zarobil neki creepy čarobnjak, strašno je izgledal, star i imal je dugu bradu, bijelo lice ko sir, svo je bilo blijedo. I tjeral me je na to da ga gledam kak pegla hlače i košulje. Svaki put kad sam izašel iz sobe on se stvoril i natrag sma ga moral gledati kak pegla. Bil sma bespomoćan, sve dok mi neke nije vudrilo glavu. Odjednom sam dobil mač i tak sam ubil tu noćnu moru. Naravno, dok sam njega štel ubiti, onda sam se probudil, to je bil jedan od onih snova tipa 12+ . Al pazite kaj je najsmješnije, u trenutku kad sam ja to sanjal, meni je to bilo strašno, LOL, ROFL. Ko potuče ovo svaka čast, ja onda nastavljam s još munjenijim snovima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ova tema tu već stoji 20 min. a niko da ju pogleda, mislil sam da bude zainteresiranost za to puno veća
Jednom sam sanjao kako sam padao padao i odjednom kad sam napokon pao (lol) osjetilo se kao za stvarno.
ali najbolji su mi oni mokri snovi ;D
Sanjam ja da držim u ruci utičnicu koja je bila spojena u zid (WTF) i pitam ja staru dal prolazi kroz nju struja jer se bojim da me ne strese. Stara kaže da ne prolazi, da mogu dotaknut da se uvjerim. I ja se premišljam i rekoh, idem dotaknut. Dotaknem ja i prvih stotinki sekunde ništa, a poslije samo najednom osjetim struju kroz sebe (gadan filing) i pao sam na pod i tresem se. Stara se dere, ne zna što da radi. Ja se tresem, počinje mi biti hladno, al me niš ne boli... Onda sam se probudio, onak sam se tresao, shvatio da je sve bio san i bilo mi je hladno! 
Jednom sam bio svjestan da sanjam, bila je neka noćna mora i ja u sebi kažem "ček pa ja sanjam, sad ću se probudit!" i u snu zatvorim oči, ponovno ih otvorim, kad vidim cijeli stan zelen i zamagljen i creepy, uhhh...
sanjao sam da sam se probudio u svojoj sobi, al da nema isti oblik.. dakle vrata, prozor, ormar.. sve je na drugom mjestu nego u stvarnosti..
i "idem" ja na wc (u snu), dođem do vrata.. "vidim" ih, al ih nemrem napipat, nema kvake, ko da diram zid. nakon par sekundi, nađem šalter, upalim svjetlo i vidim da mjesečarim
stojim pred praznim zidom di su u snu bila vrata
very creepy.
nije bilo nimalo zabavno, *ebo mjesečarenje..
ili par puta.. sanjam, znam da sanjam, a nemrem se probudit.. a "scena" je *ebeno napeta (bojiš se za život
).. strašno..
sanjao sam da sam se probudio u svojoj sobi, al da nema isti oblik.. dakle vrata, prozor, ormar.. sve je na drugom mjestu nego u stvarnosti..
i "idem" ja na wc (u snu), dođem do vrata.. "vidim" ih, al ih nemrem napipat, nema kvake, ko da diram zid. nakon par sekundi, nađem šalter, upalim svjetlo i vidim da mjesečarim
stojim pred praznim zidom di su u snu bila vrata
very creepy.
nije bilo nimalo zabavno, *ebo mjesečarenje..
ili par puta.. sanjam, znam da sanjam, a nemrem se probudit.. a "scena" je *ebeno napeta (bojiš se za život
).. strašno..
Meni se prije dogadalo da odmjesecarim dok sanjam..jednom sam otiso do susjede u pola2 u noci i poceo joj lupati po vratima da mi da pare??!!(wtf)ona jadan ih na svu srecu nije otvorila..na kraju sam se skoro smrznuo u hodniku dok mi buraz nije otvorio vrata..
najbolje mi je kad padam sa zgrade u snovima pa taman prije nego trebam past na pod se sresem i probudim
najbolje mi je kad padam sa zgrade u snovima pa taman prije nego trebam past na pod se sresem i probudim
i mrzim je 
Inače se ne sjećam snova, odnosno ne sanjam ali u ovih par dana sam 2 puta sanjala. Prvog sna se ne sjećam ali sjećam se drugog sna: Ja sam u nekom zatvoru. Nisam jedina nego je mnogo ljudi tamo. Sjećam se da smo svi bili u nekoj dvoranici s tribinama i netko je nešto domoljubno pričao i svi smo odjednom vikali :"U vis, u vis" ili tako nešto i ruke smo prema jednom kutu sobe ispružili. Tada je je netko utrčao u dvoranu i počeo vikati :"Idu, idu!!". U početku su to bili Srbi ali mislim da se to kasnije izgubilo pa su bili samo vojnici... Uglavnom, ljudi su počeli trčati prema nekom prolazu koji je vodio u hodnik, a hodnik se račvao ( nakon nekih 10-ak metara ) na lijevo i desno. Lijevo su bila vrata ako se ne varam. Svi su išli desno, tamo nije bilo vrata. Čulo se kako su došli, to su bili neki specijalci ( u početku Srbi ). Tu mi je sada mutno... Sjećam se da sam bila u nekom dvorištu. Nešto kao Sona iz Prison Breaka ali veće. Kad smo kod PB-a tu su bili likovi: Michael Scofield, Lincoln Burrows, Bellick i T-Bag. Michael i Linc su samnom probali pobjeći iz zatvora ali zanimljivo je da smo morali preći preko nekog bazena s morskim psima i to je sve propalo je nismo uspjeli a i vojnici su već stigli pa smo se morali vratiti. Tu mi je opet mutno. Sjećam se da mi je Bellick dao komad nečega ( hrana ) kao da imam za jesti... To je sve što se sjećam.
Zanimljivo je da sam u djetinstvu dosta sanjala crtiće i stvarni život. Tipa dosta puta sam sanjala da su leteći medvjedići došli kod mene doma i da smo svi zajedno pokušavali poletjeti ali ja nisam baš uspijevala jer, naravno, nisam imala krila. Zatim sam nekoliko puta sanjala da se vozim u autu prema nekom dućanu koji je izgledom podsjećao na dvorac ali stvar je u tome što sam u nebu i vozim se po oblacima. Svaki put su bili drugi suvozaći i ja nisam vozila nego netko stariji ili nitko... Kad smo došli do tog dućana vidjelo se da je to prodavaona barbika i sve je bilo rozih boja. Fora je bila ako želim nešto uzeti moram dati svoju staru barbiku... Jednom sam se vozila s dedom i burazom i znam da je deda vozio i buraz je bio iza. Neš je buraz bio nemiran i deda se okrenuo i počeo se smijati i zabavljati s njim i tako nitko nije držao vozilo pod kontrolom i uhvatila me jaka panika, to mi je ostalo u sjećanju
Inače se ne sjećam snova, odnosno ne sanjam ali u ovih par dana sam 2 puta sanjala. Prvog sna se ne sjećam ali sjećam se drugog sna: Ja sam u nekom zatvoru. Nisam jedina nego je mnogo ljudi tamo. Sjećam se da smo svi bili u nekoj dvoranici s tribinama i netko je nešto domoljubno pričao i svi smo odjednom vikali :"U vis, u vis" ili tako nešto i ruke smo prema jednom kutu sobe ispružili. Tada je je netko utrčao u dvoranu i počeo vikati :"Idu, idu!!". U početku su to bili Srbi ali mislim da se to kasnije izgubilo pa su bili samo vojnici... Uglavnom, ljudi su počeli trčati prema nekom prolazu koji je vodio u hodnik, a hodnik se račvao ( nakon nekih 10-ak metara ) na lijevo i desno. Lijevo su bila vrata ako se ne varam. Svi su išli desno, tamo nije bilo vrata. Čulo se kako su došli, to su bili neki specijalci ( u početku Srbi ). Tu mi je sada mutno... Sjećam se da sam bila u nekom dvorištu. Nešto kao Sona iz Prison Breaka ali veće. Kad smo kod PB-a tu su bili likovi: Michael Scofield, Lincoln Burrows, Bellick i T-Bag. Michael i Linc su samnom probali pobjeći iz zatvora ali zanimljivo je da smo morali preći preko nekog bazena s morskim psima i to je sve propalo je nismo uspjeli a i vojnici su već stigli pa smo se morali vratiti. Tu mi je opet mutno. Sjećam se da mi je Bellick dao komad nečega ( hrana ) kao da imam za jesti... To je sve što se sjećam.
Zanimljivo je da sam u djetinstvu dosta sanjala crtiće i stvarni život. Tipa dosta puta sam sanjala da su leteći medvjedići došli kod mene doma i da smo svi zajedno pokušavali poletjeti ali ja nisam baš uspijevala jer, naravno, nisam imala krila. Zatim sam nekoliko puta sanjala da se vozim u autu prema nekom dućanu koji je izgledom podsjećao na dvorac ali stvar je u tome što sam u nebu i vozim se po oblacima. Svaki put su bili drugi suvozaći i ja nisam vozila nego netko stariji ili nitko... Kad smo došli do tog dućana vidjelo se da je to prodavaona barbika i sve je bilo rozih boja. Fora je bila ako želim nešto uzeti moram dati svoju staru barbiku... Jednom sam se vozila s dedom i burazom i znam da je deda vozio i buraz je bio iza. Neš je buraz bio nemiran i deda se okrenuo i počeo se smijati i zabavljati s njim i tako nitko nije držao vozilo pod kontrolom i uhvatila me jaka panika, to mi je ostalo u sjećanju
Najgluplje što sam ikada sanjao je to da imam papuče,ali troje 2 iste i jedna različita,Motor u cvijeću,Nema mi mobitela a zvoni kao lud (to je bilo ujutro pred buđenje)
nekad sam igrao nogomet, ja sam uvijek prije nego sam zaspao malo gledao TV zapravo nisam spavao ali nisam ni bio budan (ono oči otvorene,glava na ruci ,ali um spava) ,i tako ja sanjam da ide lopta prema meni ,ide,ide i kad me treba pogodit ja se maknem i ... san prestaje ,a moja glava nabijena uza zid
ovo je polumjesećarenje - jedne noći sam se probudio (oko 23:00 jer sam išao u jutro na nastavu) i idem ja reći nešto tati koji sjedi u kuhinji. i ja sam tako došao do vrata koja na sebi imaju veliko staklo ,a pošto je bio mrak nisam to primjetio i ja punim gasom BUM. sve me bolilo, skoro sam nos slomio ,svi su istrčali iz soba da vide šta mi je ....
uglavnom ,ja nemam neke strašne snove nego ih oponašam ,bojim se da jednom ne zadobijem teže tjelesne ozljede
:D
nekad sam igrao nogomet, ja sam uvijek prije nego sam zaspao malo gledao TV zapravo nisam spavao ali nisam ni bio budan (ono oči otvorene,glava na ruci ,ali um spava) ,i tako ja sanjam da ide lopta prema meni ,ide,ide i kad me treba pogodit ja se maknem i ... san prestaje ,a moja glava nabijena uza zid
ovo je polumjesećarenje - jedne noći sam se probudio (oko 23:00 jer sam išao u jutro na nastavu) i idem ja reći nešto tati koji sjedi u kuhinji. i ja sam tako došao do vrata koja na sebi imaju veliko staklo ,a pošto je bio mrak nisam to primjetio i ja punim gasom BUM. sve me bolilo, skoro sam nos slomio ,svi su istrčali iz soba da vide šta mi je ....
uglavnom ,ja nemam neke strašne snove nego ih oponašam ,bojim se da jednom ne zadobijem teže tjelesne ozljede
ja imam 5 savova posred cela jer sam sanjao isto da igram nogomet i zviznio glavom u zid....
haahaha, moj najgluplji san je kad sam sanjao da sam dobio gitaru (el.) i ja počnem svirat, glumim da je ispred mene publika, mašem rukama, lupam sa gitarom po zidu... poslije nekih 5-10min se probudim... sve oko mene razbrcano, uništio sam si novu matičnu kad sam glumio da lupam sa gitarom u zid, a još gore je da je ta matična završila u mointoru...
Meni je glupo u snu kada shvatim da sanjam,ipak često sanjam o hrani,pa se onda razočaram jer nemogu to pojesti,a kada sanjam hranu znam da će kod mene biti krizni dani što se tiče hrane
meni pa je najgluplje kad sanjam da vozim i onda shvatim da sanjam ili se probudim
A jel se možete kontrolirati u snu (npr. vožiš auto i on skrene kamo vi hoćete ,a ne kako vi nećete) ?
Par puta sam imao par puta ovo- normalan sat u školi i ja nešto gadno napravim ili dobijem topa i trebam past godinu i onda tren prije nego trebam nahebat se probudim.
Par puta sam imao par puta ovo- normalan sat u školi i ja nešto gadno napravim ili dobijem topa i trebam past godinu i onda tren prije nego trebam nahebat se probudim.
to meni nisu bili snovi XD
evo,baš sam danas sanjao bitku u call of duty-u 1 . na mapi Pavlov sam bio švaba i bio sam protiv susjeda koji je bio rus, točno se sječam i oružja, on ppsh a ja onaj švapski sniper. baš kad sam ga našao i stavio prst na okidač zazvonila je budilica. tko zna kolko bi bilo krvi da nemam budilicu
1. san: Letim iznad Rijeke. Pomislim na Banja Luku. Sjetim se nekih ćevapa koje sam tamo jeo davno. Ćevapi se stvore u ruci. Pojedem ja i pomislim da bi mi baš legla neka piva. A ono piva u ruci. I taman kad sam krenuo da pijem probudim se.
2. san: U školi sam. Hodam po stropu i skroz normalno pričam sa likom i razreda. Doleti profa koju ne mogu podnijeti i počne se derati na mene. Kad je rekla da će me opet rušiti ja padnem sa stropa i probudim se.
3. san: Vozim gliser u stilu James Bonda. Po snijegu. I ganja me murija. Također u gliserima. Ja stanem i platim kaznu i krenem dalje, a onda se iza mene pojavi neki crveni gliser. Dok sam pokušavao pobijeći padnem s litice i probudim se.
evo da malo pokrenem temu,ja inačer nestignem sanjat od briga za školu,briga za drva i briga hoću li se sutra probudit,no jednom sam sanjo :
1) dvije ženske,dvije poznate osobe,jedna izvadi sise i stavlja drugoj u njezin grudnjak,mislim da znate tko je al neću vam reć mogu vam samo cenzurirano:
L**** ********** & ****** ***nj***
2)Često sanjam neke ratove,znam da ni neznam što je zapravo rat (a da se to neodnosi na COD),prvi put sam sanjao da sam partizan no nekako mi je bilo neobično sve to,još čudnije mi je bilo da sam susreo i Titu i Hitlera...
3)Danas 4.8.2011.Sanjo sam neki doista tužan san.Sanjao sam da sam u svojoj staroj kući,kako skaćem s tavana i padnem ali ništa.Odjednom se stvorim u svojoj novoj kući,tamo svi moji nešto tužni,odjednom shvatim kao da sam umro,mene duša boli jer više neznam jer sam stvarno umro il sanjam,i još čudnije je to što mogu samo komunicirati sa majkom,očem i pokojnom bakom,a brata nigdje,što je najgore vidim i neke ljude po cesti kao neke vragove crvene kako se deru ja samo prođem pokraj njih.Za mene je to bilo doista tužno.
...
Jedno vrijeme,a i danas dok nemogu zaspati maštam o tome kakav bi anime/manga crtić/strip radio,jednom se dogodilo da se to moje maštanje pretvorilo u san i bilo je fora.
Jednom sam imao noćnu moru da sam padao u vulkan,netko me gurnuo,ali sam u padu skužio da je to noćna mora,poletio i jeb*o im mater.