Gitare i sve vezano uz njih izdvojena tema

poruka: 4.970
|
čitano: 1.008.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Gitare i sve vezano uz njih
Tomislav95 kaže...

Lik od kojega sam kupio gitaru nalijepio je sličice po njoj. Msilio sam da su sve samoljepive, ali nisu. Izgleda da je tri nalijepio ljepilom. Neznam što mu je bilo na pameti kada je to radio, ali ok. Recite mi koji je najlakši način skidanja ljepila s gitare da ne oštetim lak?

Ako koristiš nitro ratrijeđivač mogao biš skinuti lak... Probaj vodom i sapunicom, i lagano trljati rukama.

Bistar sam kao katran.
16 godina
Gitare i sve vezano uz njih

Ja ih ne bih ni skidao (zavisi kakve su), meni su naljepnice na gitarama kewl.

16 godina
neaktivan
To su bile dječje sličice, Zekoslav i Silvester.
Probao sam s jestivim uljem(čuo sam da je dobro), jako malo sam skinio jer sam predugo čekao, sad ću opet probati.
Bi li aceton ili alkohol skinili boju?
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
odjavljen
Tomislav95 kaže...
To su bile dječje sličice, Zekoslav i Silvester.
Probao sam s jestivim uljem(čuo sam da je dobro), jako malo sam skinio jer sam predugo čekao, sad ću opet probati.
Bi li aceton ili alkohol skinili boju?

Alkohol ne bi, ali ja osobno ne bih s acetonom.

Bistar sam kao katran.
16 godina
neaktivan
Uspio sam malo više skinit, neda mi se više. Sad je ostalo samo ljepilo, površina se skinila.
Moram čekat do srijede kad budem u Karlovcu da uzmem žice i kabel. FML.
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
odjavljen
Tomislav95 kaže...
Uspio sam malo više skinit, neda mi se više. Sad je ostalo samo ljepilo, površina se skinila.

Probaj naručiti poštom, možda ti brže dođe.

Bistar sam kao katran.
16 godina
neaktivan
Misliš da naručim iz te trgovine u Karlovcu ili iz nekog web shopa?
A i neznam baš da bi brzo došlo, pošta ne radi subotu i nedjelju.
15 godina
odjavljen
Tomislav95 kaže...
Misliš da naručim iz te trgovine u Karlovcu ili iz nekog web shopa?
A i neznam baš da bi brzo došlo, pošta ne radi subotu i nedjelju.

Mislio sam na musicshop, ali ne znam kolko su brzi s dostavom.

Bistar sam kao katran.
17 godina
Tomislav95 kaže...

Jesi probao postrugat s noktima to ljepilo, trebalo bi ići pa kasnije samo prebrišeš s običnom krpom navlaženom vodom?

Men aren't fat, only fat women are fat.
16 godina
neaktivan
peraja kaže...
Tomislav95 kaže...

Jesi probao postrugat s noktima to ljepilo, trebalo bi ići pa kasnije samo prebrišeš s običnom krpom navlaženom vodom?

JEdnu naljepnicu ću uspjeti sigurno tako, jer se skorilo ljepilo. Mislio sam trzalicom, ali mi je žao da je uništim(iz BB King-ovog muzeja je). Ostale dvije ću teško skinuti, ali srećom nisu velike pa bi mogao neku svoju preko njih stavit samo moram naći.

14 godina
neaktivan

Evo jedna knjiga koju ne mogu nikako naći za skinuti...
Zove se Metal Lead Guitar Primer pa bio bih jako zahvalan ako netko zna odakle skinut.

17 godina

Ekipa, treba mi hitno informacija dali ima koji webshop kod nas gdje bi mogao kupit ovakav konektor - link ?

Kupio sam eto neki interface pa mi još taj konektor treba da bi to funkcioniralo kak' se spada.

Znači to je sa 1/4 na 3,5mm.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
15 godina
odjavljen
Xbox360 Modder kaže...

Ekipa, treba mi hitno informacija dali ima koji webshop kod nas gdje bi mogao kupit ovakav konektor - link ?

Kupio sam eto neki interface pa mi još taj konektor treba da bi to funkcioniralo kak' se spada.

Znači to je sa 1/4 na 3,5mm.

Chipote, holex, msicshop..

Samo reci adapter mala banana na velika banana. (ili obrnuto, ovisi kako gledaš)

Bistar sam kao katran.
17 godina

Evo našao sam u tom Holexu, jel bi to bio ovaj - link ?

Mislim to naručit', al' moram uzet još nešto jer mi sigurno neće slat' nešto što vrijedi kunu i pol.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
15 godina
odjavljen
Xbox360 Modder kaže...

Evo našao sam u tom Holexu, jel bi to bio ovaj - link ?

Mislim to naručit', al' moram uzet još nešto jer mi sigurno neće slat' nešto što vrijedi kunu i pol.

Probaj, ako oni neće, chipoteka hoće.

Bistar sam kao katran.
16 godina
neaktivan

Idem sutra u Karlovac pa da vas pitam koje žice da uzmem Super Light ili Regular Light?

17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Idem sutra u Karlovac pa da vas pitam koje žice da uzmem Super Light ili Regular Light?

Koje hoces. Ja inace sviram s desetkama (regular light), devetke su mi pretanke i premekane, a i nezahvalne za nize stimove.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Tomislav95 kaže...

Koje hoces. Ja inace sviram s desetkama (regular light), devetke su mi pretanke i premekane, a i nezahvalne za nize stimove.

Ok, budem i ja te uzeo. Moram si još kupiti kabel za pojačalo, valjda će ga biti u toj trgovini.

16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
1domagoj1 kaže...
Tomislav95 kaže...

Ok, budem i ja te uzeo. Moram si još kupiti kabel za pojačalo, valjda će ga biti u toj trgovini.

Ima bez brige ako ideš u Muzički centar Karlovac,ja isto tamo kupujem sve za gitaru.

Znam ono što treba da znam,moja snaga je u tome što sam to što jesam!
16 godina
neaktivan
Super. Natjecanje je sutra iz informatike, valjda će biti kasnije vremena za shopping :P
15 godina
odjavljen
Bistar sam kao katran.
14 godina
neaktivan

Pozdrav! Namjeravam kupit gitaru Yamaha tg121U...mozete li mi mozda reci nesto o toj gitari, jel valja cemu(znam da nije sad gitara brutalne kvalitete ali opet...) i koja je ustvari razlika između nje i ERG121? Hvala

16 godina
neaktivan

Kupio sam si polovnu gitaru Ibanez GRGR121EX i ima 3 way switch, ali mi radi samo jedan(kada je pomaknem skroz lijevo). Jesam sheban ili je možda do pojačala?

17 godina

Jesi imo kad el.gitaru?sve potove okreni na max i onda probaj!Pa kak ti je bilo kad si isprobavo prije kupnje dal je sve radilo?

You got to lose to know how to win
16 godina
neaktivan
Nisam je isprobavao jer sam kupovao iz Splita. Rekao mi je da sve radi, a ja izgleda ispao budala jer sam povjerovao.
16 godina
Tomislav95 kaže...
Nisam je isprobavao jer sam kupovao iz Splita. Rekao mi je da sve radi, a ja izgleda ispao budala jer sam povjerovao.

Kod mene ne radi Rhytm opcija, ako te tješi, također uvaljeno..

16 godina
neaktivan
Meni samo ona radi :/
16 godina
Tomislav95 kaže...
Meni samo ona radi :/

Jesi li siguran da si sve moguće opcije iskombinirao?

16 godina
neaktivan
Jesam. Plus to pojačalo je neko žešće sranje, mislio sam si uzeti novo kad se ufuram malo.
Da, nisam rekao da kad stavim switch na sredinu i desno da pojačalo uopće ne prenosi zvuk, kaao da je isključeno.
15 godina
odjavljen

Gledajte, elektronika u gitari je prejednostavna, to se sredi za 5 minuta i gitara radi kao nova. Ako je prekidač otišao big deal, košta 40 kn.

Bistar sam kao katran.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice