Kako po kome, uglavnom većina je za E2.
...
Dobro, da istina, gitara je transponirani instrument xD
Kako po kome, uglavnom većina je za E2.
...
Dobro, da istina, gitara je transponirani instrument xD
Nikad nisam bio neki znalac za slaganje akorada, ali jel može ovako Dm7add9?
0 0 0 2 1 1
Svi tonovi su unutra, samo ne znam ima li kakve veze što se svira istovremeno E2 i F4...
Gdje si iscupao E2 , E3 je najnizi ton u standardnom E stimu :P.
Mislio sam da je srednji C na gitari C3... :D
Mislio sam da je srednji C na gitari C3... :D
Pa, srednji C je inace C4 i to bi zapravo bio ovaj ton { x x x x 1 x }, ali je gitara transponirani instrument, pa je to na gitari onda ovaj ton { x 3 x x x x }. Skuzih uglavnom, da. :)
Najjednostavnije receno poremecaj u slici ili zvuku.
Vec se sat vremena svađam s prijateljem koji po kući ima Kurt-ove post-ere i obožava Nirvanu i nikako neće da prizna da je to smeće bend. Ja to radim za njegovo dobro.
objektivno je smeće,subjektivno bend moje mladosti i?
objektivno je smeće,subjektivno bend moje mladosti i?
Hvala ti, ti si to shvatio.
Dobri covjece.
kako se štimaju gitare s 12 žica
kako se štimaju gitare s 12 žica
U oktavama, npr E žica ima još kraj sebe za oktavu višu žicu.
Prvo, cuvaj taj kabal da ti dugo živi i da ti dobro bude u životu na Zemlji. Pazi jack-ove jer se tu prelako izgubi kontakt i moraš kupovati novi.
Pojma nemam kako se uči svirati el. gitara pa neću blebetati, ali sam ti htio reći ono iznad.
Prvo, cuvaj taj kabal da ti dugo živi i da ti dobro bude u životu na Zemlji. Pazi jack-ove jer se tu prelako izgubi kontakt i moraš kupovati novi.
Hvala :)
Ima li nešto što ne smijem raditi uopće ili često oko jackova naravno?
ak nemas kabel od 15kn nece mu nis bit ja sam svoj jedan platil 40kn a kaj sve od njih nisam delo od toga da su u zid letili pa sam se vozio onom stolicom na kotace prek njih xD,kaj inputa tice njih mozes poprskat sa kontaktnim sprejem(mislim da se tak zove)i onda ti bude ko nov,nzn kak mentalist misli sredit jack da nes razvalis osim ak neces namjerno to ic radit a mislim da si dosta pametan da nejdes.Kaj ce ucenja tice "The Complete Jazz Guitar Method by Jody Fisher"sad nzn dal bi tebi bilo komplicirano odma s tim krenut,najverovatnije bi ak nisi sviro nis prije i neznas bas glazbenu teoriju.Mozda da eventualno poces svirat stvari prek tabova cisto da prste vjezbas ono pjesme tipa smoke on the water,highway to hell itd. i naucis akorde napamet,al sto prije se i teorije primit sry za ovakvo pisanje al ja sam polupismen tak da bolje nzn :D
Najjednostavnije receno poremecaj u slici ili zvuku.
Vec se sat vremena svađam s prijateljem koji po kući ima Kurt-ove post-ere i obožava Nirvanu i nikako neće da prizna da je to smeće bend. Ja to radim za njegovo dobro.
A kaj s ovim dole poremečajem zvuka, jel to za pravu ludnicu ili samo onak za ozbiljno obavezno temeljito promatranje tjedno tri puta.
KOLEGA!
Šta ti je najteže što si odsvirao na klasičnoj?
Mogao si neki rucni rad za te novce uzeti.
I za kablove, ne slusaj onog tipa da se tesko razvaljuju. Imas negdje na pocetku teme sliku moje gute pokvarenih kablova, a od tada je guti dodan jos jedan.
mentalist,kako pojačalo sad imaš?
Ukratko: Samo solidna.
Marshall Lead 12.
Marshall Lead 12.
Not bad.
Evo danas sam zalemio dva kabela, sad su svi lemovi moji i ne bi trebali tako lako puknuti, ovi tvornički nisu nešto.
Marshall Lead 12.
Not bad.
Evo danas sam zalemio dva kabela, sad su svi lemovi moji i ne bi trebali tako lako puknuti, ovi tvornički nisu nešto.
Maršal kao Maršal, neki tamo lampaš, kažu ljudi da valja...
Ja sam sebi kupio prilično skupe jack-ove, ali nikad ih nisam zalemio.
Koje, neutrik ili switchcraft? Neutrik mi idu na jetra, sastavljaju se od 4 hebena komada. Switchcraft su pravi muški konektori!
Da si bliže bih ti zalemio :)
Koje, neutrik ili switchcraft? Neutrik mi idu na jetra, sastavljaju se od 4 hebena komada. Switchcraft su pravi muški konektori!
Da si bliže bih ti zalemio :)
E sad, kupio sam ih prije godinu (tata je lijen, a meni se ne da samom lemiti). I od tad su fino slozeni na polici u garaži... Ne znam koji su.