- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Po slici isapda da nista ne dobivas
U tom trenu nisam ništa svirao pa se ne vidi ništa, ali sam zato napisao text da se vidi...
Nisam nikad imo guitar link pa nagadam al kaj nemozes u njega spojiti i zvucnike?Kolko sam vidio obicno imaj i input i output na sebi
Pa jednostavno je otvoriti, valjda je dole jedan poklopac kog odvidaš, poslikaš dobro taj switch, da ne bude mutno, i to je to. Vjerojatno će izgledati ok, ali trebalo bi ga prelemiti.

Aha, sad sam skužio. Smiješ naravno, samo ih odvidaj, podigni, poslika, i zavidaj nazad (zapamti kako su bili). Ali opet isto, treba prelemiti, a možda je i pukla žičica negdje, to je onda malo veći problem.
Uzet lemilicu i to zalemiti. :)
ne radi
ne radi
Jel ima uopće navoj, neke se samo utaknu?
ima šrafio sam ju dok više nisam mogo, otpustio i neide
Kako misliš ne ide, neće se savijati, ne kužim baš. Misliš na tremolo ručicu?
dap to je to
Malo čudno, jer kad ona uđe, bar dopola, bi trebala raditi. Ona ti radi tako da ju guraš prema žicama, samo u tom smjeru. (tj okineš notu, i onda guraš prema dole, držeći ju paralelno s žicama.)
Probaj, pa reci.
Imam pitanje!Imam pred sobom disturbedovu "offical" knjigu od albuma asylum i sad gledam pjesmu asylum i pise "recording sounds a half step lower than written"a pise da je stim Eb i sad ne razumijem dal da je to sviram u Eb ili standard D,jel mi je glupo mislim odma bi onda valjda napisali da je stim standard D.Ista stvar je i sa "stricken" mislim nzn dal se to odnosi samo na intro ili...
Imam pitanje!Imam pred sobom disturbedovu "offical" knjigu od albuma asylum i sad gledam pjesmu asylum i pise "recording sounds a half step lower than written"a pise da je stim Eb i sad ne razumijem dal da je to sviram u Eb ili standard D,jel mi je glupo mislim odma bi onda valjda napisali da je stim standard D.Ista stvar je i sa "stricken" mislim nzn dal se to odnosi samo na intro ili...
Ako je writen Eb, a zvuči pol tona niže, onda zvuči kao iz D.
A ono, mozes i pustit stvar pa vidjeti kak zvuci dok sviras xD
Ma neda mi se kad sad nemem ni vremena svirat a i gitaru su mi u standardu
pozz narode dobre volje opet ja imam pitanje koju je bolje uzeti gitaru:polovnu Yamahu F-370 ili Ariu broj nepiš ali je nova iz trgovine..???
pozz narode dobre volje opet ja imam pitanje koju je bolje uzeti gitaru:polovnu Yamahu F-370 ili Ariu broj nepiš ali je nova iz trgovine..???
Ja bih rekao polovnu yamahu, aria mi ide na k. Yamahe su kvalitetne, to je bar brand koji je dosljedan u kvaliteti. Iako pitanje ti je slabo postavljeno.
Kak se ovo zove i di bi se moglo kupit treba mi bas za tu pedalu
Za to ti treba regularni AC adapter, ne vidim u čemu je problem haha.
Dupli post, greška...
Misliš na konektor? Toga ima u našim dućanima, na ebayu, di oćeš.
Taj ti ide na tiskanu, no inače se koristi ovaj, koji ide na kućište (13mm rupa):
Misliš na konektor? Toga ima u našim dućanima, na ebayu, di oćeš.
http://www.ebay.com/itm/1PCS-5-5X2-1MM-Electrical-socket-outlet-DC-005-DC-outlet-/251049437411?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a73b668e3
Taj ti ide na tiskanu, no inače se koristi ovaj, koji ide na kućište (13mm rupa):
http://www.ebay.com/itm/2-1mm-DC-Power-Socket-Connector-Round-Panel-Mounting-B-/390226932091?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5adb56717b
E to hvala ovaj drugi bi znaci fizicki paso na moju pedalu(drivemaster)?
Ovaj drugi se koristi kad radiš sam pedalu od nule, a drivemaster ima ovakav prvi koliko vidim sa slike. Najbolje bi bilo da ga poslikaš unutra, i donju stranu pločice.
(
a mozda i ne ) eto ovako mislim kupiti elektricnu gitaru
kaj nije to coooooooooooool.
haha salu na stranu ovako sviram akusticnu i (jos nesto trzalacko ali nebudem o tome.) I dosao sam na ideju da bi mogao kupiti elektricnu, a kako se ne razumijem bas najbolje u njih trebao bi savjet znalaca :). Htio bi gitaru koja naravno nije preskupa tj da je neka normalna cijena za ovu recesiju , a da opet nije ona 100% pocetna jer ipak imam razgibane prstice :), a i na ovoj mislim svirati dok se ne izadje iz krize (vjerojatno jos 20 godina onda.). Razmisljao sam o nekakvoj ibanez gitari, ali sad ja o puno toga razmislja.Pa eto molio bi kakav savjet ako vam nije problem pisati radi mene.
LP svima i tnx na odgovoru
Koliko para....
paaa 250kn max hihihi hmm pa mozda 3.500 ali u kompletu sa pojacalom. Imas nesto u glavi ili tek smisljas ?