Dug i blokiranje računa

poruka: 5
|
čitano: 716
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dug i blokiranje računa

Neznam dal je pravi forum, al da probam, možda je već netko imao slično iskustvo.

Naime, blokiran mi je raćun i to zbog duga Vip-u, prošle godine sam radio neki sezonski posao i bez ikakvog pitanja ili upozorenja su mi uzeli pola plaće, sada FINA opet kaže da imam još duga i vjerovatno ću opet izgubit novce bez ikakvog upozorenja.

Vip mi je rekao da zovem odvjetnički ured u vezi informacije o dugovanju, zašto odvjetnički ured?

I pošto bi trebao dobit povrat poreza, vjerovatno će i taj novac ić tj. nestat za dug?

Hvala unaprijed na odgovoru.

Gaming is Life!
16 godina
Dug i blokiranje računa

Nisi rekao kakav dug imaš? Što nisi plaćao?

15 godina
neaktivan
Re: Dug i blokiranje računa
Pa dug za internet preko Vip-a, onaj Homebox.
Gaming is Life!
15 godina
Dug i blokiranje računa

Pisi kuci propalo. Curi su mi prije 2 mjeseca sjeli na placu i uzeli 3k kn iako je na njega primala stipendiju (sta po zakonu nisu smjeli). Samo tako iz vedra neba. Zvanje odvjetnickog ureda bi imalo smisla ako ti nisu sjeli vec, tada bi se mogao dogovoriti da placas u ratama. Ali opet, nazovi pa vidi iako mislim da su ti sanse jako malo ako su vec pokrenuli ovrhu...

Ako sam ti pomogao opali TD!
15 godina
neaktivan
Re: Dug i blokiranje računa
I meni je dug negdje u tom iznosu, samo sam čuo da zakonski nemogu odmah cijelu plaću uzet nego pola, npr. ako je dug 3000 jedan mjesec ti uzmu 1500, drugi isto toliko.

Povrat poreza isto ide u taj dug, nemože nikako na zaštićeni račun ić, jel tako?
Gaming is Life!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice