Pozz imam 16 godina i zanima me da li mogu u banci napraviti debitnu karticu ili koja već ide,ja bi je koristio da uplatim npr.100 kn i onda da kupim nešta na ebayu preko paypala,al da se nemože otići u minus?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz imam 16 godina i zanima me da li mogu u banci napraviti debitnu karticu ili koja već ide,ja bi je koristio da uplatim npr.100 kn i onda da kupim nešta na ebayu preko paypala,al da se nemože otići u minus?
Ne mozes,mogu ti roditelji napravit na svoje ime pa si ti uplati novac i radi sa njim sta zelis...
Pozz imam 16 godina i zanima me da li mogu u banci napraviti debitnu karticu
Možeš, uz prisutstvo barem jednog roditelja.
Pozz imam 16 godina i zanima me da li mogu u banci napraviti debitnu karticu
Možeš, uz prisutstvo barem jednog roditelja.
Ne mozes ako nemas 18 godina!
ma možeš, kamo onda idu pare od plaće kad radiš preko omladinske zadruge?
Za to imas samo tekuci racun,nemozes kupovati preko neta!
Kažem, možeš, ali uz prisutstvo barem jednog roditelja (zakonskog zastupnika/skrbnika). On otvara račun na tvoje ime i on je opunomoćenik. Za otvaranje računa potreban je identifikacijski dokument roditelja (osobna iskaznica ili putovnica) i izvod iz matične knjige rođenih maloljetne osobe.
Za to imas samo tekuci racun,nemozes kupovati preko neta!
pa on je pitao dali može napraviti karticu, znači može... a ja sam mislio da ti govoris da nemože napravit karticu a ne da nemože kupovat preko neta
a ovo za kupovanje preko neta neznam jer se time ne bavim
Mislim da je njemu glavno pitanje dali moze kupovat preko EBAY-a,znaci odgovor na sva pitanja je ne moze.
Može se kupovati preko neta, nakon što otvoriš račun po gore opisanoj proceduri dobiješ karticu sa PIN-om, a kasnije banku nije briga tko uzima novac sa bankomata ili tko uplaćuje na račun.
Može se kupovati preko neta, nakon što otvoriš račun po gore opisanoj proceduri dobiješ karticu sa PIN-om, a kasnije banku nije briga tko uzima novac sa bankomata ili tko uplaćuje na račun.
Ok vidjet cete na kraju da se ne moze...pozz
Ok vidjet cete na kraju da se ne moze...pozz
Evo ti, pa prouči Uvjete poslovanja s kunskim žiro računima građana.
Ja imam debitnu(sa 16 sam ju dobio u podravskoj banki) ali s tim NE MOŽEŠ kupovat na ebayu jer na paypal možeš registrirat samo kreditne kartice(amex,visa) a ne debitne
Sve sto je macak rekao je istina :)
Nisam siguran da ce sa kunskim racunom funkcionirati, ali bez problema se otvori devizni racun (moja preporuka je erste) i tu karticu mozes bez problema spojiti na paypal i kupovati na ebayu ili npr. steamu..
Ja imam debitnu(sa 16 sam ju dobio u podravskoj banki) ali s tim NE MOŽEŠ kupovat na ebayu jer na paypal možeš registrirat samo kreditne kartice(amex,visa) a ne debitne
Nije istina, ja imam debitnu spojenu na paypal i kupujem bez problema na ebayu ili nekom drugom shopu koji prihvacaju paypal ili visa electron (u mojem slucaju) debitnu karticu....
za kupovinu preko neta dovoljno ti je otvoriti žiro račun
u erste banci dobiješ za to i VISA electronic karticu. uplatiš u banci i poslije preko paypala ili čega drugog kupiš nešto.
Dobro ti dođe i ako negdje radiš preko ljeta pa ti plaća sijeda na taj žiro račun.