- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uf jedva cekam...aaaa tamo cu slaviti rodendan...opicaa...ma mora biti ludnica...čuo sam da mozda Akon gostuje...hmm neznam vidjet cemo...
uf jedva cekam...aaaa tamo cu slaviti rodendan...opicaa...ma mora biti ludnica...čuo sam da mozda Akon gostuje...hmm neznam vidjet cemo...
akon??????????????????????????????????????????????????????
e nemoj se šaliti to su ozbiljne stvari
od kud ti to????
akon??????????????????????????????????????????????????????
e nemoj se šaliti to su ozbiljne stvari
od kud ti to????
Ne šalim se...Rekao mi frend da je našao negdje na netu neki interviju tak nešto i da će vjerjatno biti gost izenađenja...Odma ce promovirati duet vjerojatno....Sexy Bitch
Ma da je negdje drugdje išo bih al poznavajuči best biti će gužva do bola, do bola jer mi je zadnji put treba s štiklom stala na nogu i 2 frenda su me morala iznjet van koliko je to boljelo.
Prvo su najavljivali da će toć u Arenu što nebi bilo loše. DG je komercijala žestoka al je ipak dobar dj.
EDIT: stavili su ga četvrtak što je čisti promašaj!
šteta što sam u zadru, da mi je bar ici na ovo... 
Ma da je negdje drugdje išo bih al poznavajuči best biti će gužva do bola, do bola jer mi je zadnji put treba s štiklom stala na nogu i 2 frenda su me morala iznjet van koliko je to boljelo.
Prvo su najavljivali da će toć u Arenu što nebi bilo loše. DG je komercijala žestoka al je ipak dobar dj.
EDIT: stavili su ga četvrtak što je čisti promašaj!
a gle mi se njemu moramo prilagoditi nece se valjda on nama.
šteta što sam u zadru, da mi je bar ici na ovo... 
dolazi buraz imaš vlakove avione .....itd
cijeli tornado dofuraj heheh
Bio je prije godinu-dvije je bio u Byblosu . Mi smo dosli oko 5 ujutro. Ludilo zivo. Je da vrti tesku komercijalu al super je bilo.
bio je i ove godine ludnicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
malo se ljudi žale da je pederkasti....al muzika je na nivou
Bio je prije godinu-dvije je bio u Byblosu . Mi smo dosli oko 5 ujutro. Ludilo zivo. Je da vrti tesku komercijalu al super je bilo.
Mozda. Pored Moralesa,Kandia i ostalih DJ-a,najvise pedera je bilo na vecer kad je Guetta gostovao.
Odvratno.
Mozda. Pored Moralesa,Kandia i ostalih DJ-a,najvise pedera je bilo na vecer kad je Guetta gostovao.
Odvratno.
pa dobro ne sad doslovno pederi al ono
a kaj si ti bio na guetti?
Da,prije godinu dvije. Ne sjecam se tocno kada.
Mi smo dosli oko sat vremena prije nego sto je zavrsio.
Ludilo.Hrpa nadrogirane tople brace,lokalnih dilera koji na stolu u VIP lozi smrcu kokain. Cijena ulaznice(100kn) + cijene pica koje su odvratno skupe.
Sva sreca pa smo se uvukli na jedan separe nakon sto je neka ekipa otisla,pa smo popili ostatak pica koje je ostalo na stolu:D
Da,prije godinu dvije. Ne sjecam se tocno kada.
Mi smo dosli oko sat vremena prije nego sto je zavrsio.
Ludilo.Hrpa nadrogirane tople brace,lokalnih dilera koji na stolu u VIP lozi smrcu kokain. Cijena ulaznice(100kn) + cijene pica koje su odvratno skupe.
Sva sreca pa smo se uvukli na jedan separe nakon sto je neka ekipa otisla,pa smo popili ostatak pica koje je ostalo na stolu:D
os reci da prodam kartu? šalim se ali kaj je tako loše bilo???
? Zasto bi prodavao?
Ja samo kazem kako je bilo u tom klubu. 200tinjak njih pije ispred na parkiralistu jer su cijene unutra odvratno skupe.
Klub ima svoj dress code . Dakle,ako dodjes u japankama i u trofrtaljkama poteraju te. Dok za cure to ne vrijedi. One se ublace kako hoce.
Nije mi to nesto. Kad ides sa 200kn i ispred ulaza na VIP parkiralistu vidis 10 automobila u vrijednosti po 150 000Eura svaki...
Dosta razmazena ekipa. Nije mi to TO!
znam kužim te imao sam par puta situaciju takvo nešto vidjeti
al gle tu u zGb-u...ma to je ipak normalnije nego taj porec i turisti kužiš
Bio sam i ja na Guetti prošle godine u njemačkoj preko ljeta kad sam bio kod dede i mogu reč da je bilo fakat dobro, ali Prydz, Gareth Emery, Tiesto, Digweed i jazavci iz Sweedish House Mafije su mi bili ipak puno bolji.
Bio sam i ja na Guetti prošle godine u njemačkoj preko ljeta kad sam bio kod dede i mogu reč da je bilo fakat dobro, ali Prydz, Gareth Emery, Tiesto, Digweed i jazavci iz Sweedish House Mafije su mi bili ipak puno bolji.
a armina si zaboravio
???????????
a armina si zaboravio
???????????
Govorim samo one na kojima sam bio ali Armin je super dj, možda ne najbolji kako svi pričaju al sigurno jedan od najboljih. Jedino mi kod njega smeta kaj u zadnje vrijeme (2-3 god.) radi prekomercijalne pjesme al zato su mu setovi dobri.
joj ucim lyricse
ah za takvo nešto moraš biti 100% spreman..
haha..
SOLD OUT
KADA, GDJE?????
Objašnjenja?
šta kada gdje?????????
šta kada gdje?????????
koncert vjerojatno..
jbt.
garfield "the kompleks" LŠ- bilo bi zgodno da nakon šta cijeloj temi daš thumbdown objasniš o čemu se radi, koji je razlog tomu???
jbt.
garfield "the kompleks" LŠ- bilo bi zgodno da nakon šta cijeloj temi daš thumbdown objasniš o čemu se radi, koji je razlog tomu???
isfrustrirana osoba koja misli samo o politici u živi u svom nekom utopijskom svijetu...
pogledaj samo njegove poruke i ono što piše, a vidio sam da je i u nekim drugim temama bzvz davao TD...
koji lik hahahaha