David Guetta 12/2009

poruka: 27
|
čitano: 5.173
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
David Guetta 12/2009

http://www.thebest.hr/dj_events.html

e sad treba cekati mjesec dana

ticket ticket
99 % balkanaca sluša balkansku narodnu glazbu , ako si ti.....................A NE NISAM...........
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 21:03 (meluka).
17 godina
neaktivan
RE: David Guetta 12/2009
meluka kaže...

uf jedva cekam...aaaa tamo cu slaviti rodendan...opicaa...ma mora biti ludnica...čuo sam da mozda Akon gostuje...hmm neznam vidjet cemo...

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
16 godina
Hrvojestr kaže...
meluka kaže...

uf jedva cekam...aaaa tamo cu slaviti rodendan...opicaa...ma mora biti ludnica...čuo sam da mozda Akon gostuje...hmm neznam vidjet cemo...

akon??????????????????????????????????????????????????????

e nemoj se šaliti to su ozbiljne stvari

od kud ti to????

99 % balkanaca sluša balkansku narodnu glazbu , ako si ti.....................A NE NISAM...........
17 godina
neaktivan
meluka kaže...

akon??????????????????????????????????????????????????????

e nemoj se šaliti to su ozbiljne stvari

od kud ti to????

Ne šalim se...Rekao mi frend da je našao negdje na netu neki interviju tak nešto i da će vjerjatno biti gost izenađenja...Odma ce promovirati duet vjerojatno....Sexy Bitch

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
16 godina
neaktivan
David Guetta 12/2009

Ma da je negdje drugdje išo bih al poznavajuči best biti će gužva do bola, do bola jer mi je zadnji put treba s štiklom stala na nogu i 2 frenda su me morala iznjet van koliko je to boljelo.

Prvo su najavljivali da će toć u Arenu što nebi bilo loše. DG je komercijala žestoka al je ipak dobar dj.

EDIT: stavili su ga četvrtak što je čisti promašaj!

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 22:12 (IN_trance001).
16 godina
neaktivan
David Guetta 12/2009

šteta što sam u zadru, da mi je bar ici na ovo... Cool

16 godina
IN_trance001 kaže...

Ma da je negdje drugdje išo bih al poznavajuči best biti će gužva do bola, do bola jer mi je zadnji put treba s štiklom stala na nogu i 2 frenda su me morala iznjet van koliko je to boljelo.

Prvo su najavljivali da će toć u Arenu što nebi bilo loše. DG je komercijala žestoka al je ipak dobar dj.

EDIT: stavili su ga četvrtak što je čisti promašaj!

a gle mi se njemu moramo prilagoditi nece se valjda on nama.

16 godina
stipica_zd kaže...

šteta što sam u zadru, da mi je bar ici na ovo... Cool

dolazi buraz imaš vlakove avione .....itd

cijeli tornado dofuraj heheh

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 22:40 (meluka).
17 godina
neaktivan
David Guetta 12/2009

Bio je prije godinu-dvije je bio u Byblosu . Mi smo dosli oko 5 ujutro. Ludilo zivo. Je da vrti tesku komercijalu al super je bilo.

16 godina
VirtUoso kaže...

Bio je prije godinu-dvije je bio u Byblosu . Mi smo dosli oko 5 ujutro. Ludilo zivo. Je da vrti tesku komercijalu al super je bilo.

bio je i ove godine ludnicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

malo se ljudi žale da je pederkasti....al muzika je na nivou

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 22:56 (meluka).
17 godina
neaktivan
meluka kaže...
VirtUoso kaže...

Mozda. Pored Moralesa,Kandia i ostalih DJ-a,najvise pedera je bilo na vecer kad je Guetta gostovao.

Odvratno.

16 godina
VirtUoso kaže...
meluka kaže...
VirtUoso kaže...

Mozda. Pored Moralesa,Kandia i ostalih DJ-a,najvise pedera je bilo na vecer kad je Guetta gostovao.

Odvratno.

pa dobro ne sad doslovno pederi al ono

a kaj si ti bio na guetti?

17 godina
neaktivan
David Guetta 12/2009

Da,prije godinu dvije. Ne sjecam se tocno kada.

Mi smo dosli oko sat vremena prije nego sto je zavrsio.

Ludilo.Hrpa nadrogirane tople brace,lokalnih dilera koji na stolu u VIP lozi smrcu kokain. Cijena ulaznice(100kn) + cijene pica koje su odvratno skupe.

Sva sreca pa smo se uvukli na jedan separe nakon sto je neka ekipa otisla,pa smo popili ostatak pica koje je ostalo na stolu:D

16 godina
VirtUoso kaže...

Da,prije godinu dvije. Ne sjecam se tocno kada.

Mi smo dosli oko sat vremena prije nego sto je zavrsio.

Ludilo.Hrpa nadrogirane tople brace,lokalnih dilera koji na stolu u VIP lozi smrcu kokain. Cijena ulaznice(100kn) + cijene pica koje su odvratno skupe.

Sva sreca pa smo se uvukli na jedan separe nakon sto je neka ekipa otisla,pa smo popili ostatak pica koje je ostalo na stolu:D

os reci da prodam kartu? šalim se ali kaj je tako loše bilo???

17 godina
neaktivan
David Guetta 12/2009

? Zasto bi prodavao?

Ja samo kazem kako je bilo u tom klubu. 200tinjak njih pije ispred na parkiralistu jer su cijene unutra odvratno skupe.

Klub ima svoj dress code . Dakle,ako dodjes u japankama i u trofrtaljkama poteraju te. Dok za cure to ne vrijedi. One se ublace kako hoce.

Nije mi to nesto. Kad ides sa 200kn i ispred ulaza na VIP parkiralistu vidis 10 automobila u vrijednosti po 150 000Eura svaki...

Dosta razmazena ekipa. Nije mi to TO!

16 godina
David Guetta 12/2009

znam kužim te imao sam par puta situaciju takvo nešto vidjeti

al gle tu u zGb-u...ma to je ipak normalnije nego taj porec i turisti kužiš

16 godina
neaktivan
David Guetta 12/2009

Bio sam i ja na Guetti prošle godine u njemačkoj preko ljeta kad sam bio kod dede i mogu reč da je bilo fakat dobro, ali Prydz, Gareth Emery, Tiesto, Digweed i jazavci iz Sweedish House Mafije su mi bili ipak puno bolji.

16 godina
IN_trance001 kaže...

Bio sam i ja na Guetti prošle godine u njemačkoj preko ljeta kad sam bio kod dede i mogu reč da je bilo fakat dobro, ali Prydz, Gareth Emery, Tiesto, Digweed i jazavci iz Sweedish House Mafije su mi bili ipak puno bolji.

a armina si zaboravio

???????????

16 godina
neaktivan
meluka kaže...
IN_trance001 kaže...

a armina si zaboravio

???????????

Govorim samo one na kojima sam bio ali Armin je super dj, možda ne najbolji kako svi pričaju al sigurno jedan od najboljih. Jedino mi kod njega smeta kaj u zadnje vrijeme (2-3 god.)  radi prekomercijalne pjesme al zato su mu setovi dobri.

16 godina
David Guetta 12/2009

joj ucim lyricse

ah za takvo nešto moraš biti 100% spreman..

haha..

prodajem Play Station 2(silver, neotvoren) cijena po dogovoru
16 godina
David Guetta 12/2009

SOLD OUT

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
16 godina
neaktivan
David Guetta 12/2009

KADA, GDJE?????

Objašnjenja?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina

šta kada gdje?????????

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
16 godina
neaktivan
meluka kaže...

šta kada gdje?????????

koncert vjerojatno..

17 godina
David Guetta 12/2009

jbt.

garfield "the kompleks" LŠ- bilo bi zgodno da nakon šta cijeloj temi daš thumbdown objasniš o čemu se radi, koji je razlog tomu???

My mom thinks I'm special!
16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

jbt.

garfield "the kompleks" LŠ- bilo bi zgodno da nakon šta cijeloj temi daš thumbdown objasniš o čemu se radi, koji je razlog tomu???

isfrustrirana osoba koja misli samo o politici u živi u svom nekom utopijskom svijetu...

pogledaj samo njegove poruke i ono što piše, a vidio sam da je i u nekim drugim temama bzvz davao TD...

16 godina
David Guetta 12/2009

koji lik hahahaha

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice