Cod 2 hacks zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 6.422
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cod 2 hacks

eoo ovako imam jedan napravljeni server svoj i hoću provjeriti jel valja punk booster jel bi mi mogao neko dati link od tih hacksova za kod da provjerim dali valja ??? UNAPRIJED HVALA :))) __--CoDeC<---__

16 godina
RE: Cod 2 hacks

ionako se lagano zaobide punkbuster ako si admin gledaj kako drugi igraju i skuzit ces ako je netko cheater

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
Cod 2 hacks

ili je to samo izgovor da dobijes link

ja al to mrzim

15 godina
neaktivan
codehook,x22,netcodes to su ti firme koje za stotinjak kuna zaobidu sve zastite od punkbustera do uac3. Tako da jednostavno promatraj igrace i sam procjeni. I cod2 ti je vec propala igra samo haxori i balavurdija
Win Osama in hide and seek
16 godina

ja bas danas igro i imao 110 killova u 30min sa pumpom a nisam ga igrao nepamtim ima stvarno dosta cheatera samo sto su jadno losi i neznaju ciljat! {#}

naravno govorim za wh

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
neaktivan
Cod 2 hacks

Ma lowino jedna njubovska! Jadnik!

moj xfire: cajkoteka ; CLAN: http://www.internet-zona.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 23:03 (JURGOLINHO).
16 godina
neaktivan
codec kaže...

eoo ovako imam jedan napravljeni server svoj i hoću provjeriti jel valja punk booster jel bi mi mogao neko dati link od tih hacksova za kod da provjerim dali valja ??? UNAPRIJED HVALA :))) __--CoDeC<---__

Dobro, skužili smo da tražiš haxove da bi i ti varao.. lol..

J3ckYYY kaže...
codehook,x22,netcodes to su ti firme koje za stotinjak kuna zaobidu sve zastite od punkbustera do uac3.

Ne kužim kako ga ne možeš skužit s UAC-om?

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 23:06 (Fićo_CoD 5).
15 godina
neaktivan
x22 nudi bypass za uac3 za 250kn radi, vidio kod 2 frenda nazalost. :(
17 godina
neaktivan
Cod 2 hacks

Pa koji vam je qrac? Sta vi promovirate ovo sranje koje upropaštava igru? Trebaš biti retardiran da daš 50 kuna za igru i 300 kn za cheat.

BDW nedavno je izašao popis korisnika codehooka (hakiran server codehooka). Raskinuo sam kakva-takva prijateljstva s nekim ljudima s tog popisa.  Tada sam se uvjerio kako ljudi mogu biti jadni i sto sve rade za qrcenje u igrama (kao jadnik koji je otvorio ovu temu). Najžalosnije je što su neke osobe s tog popisa imale 2000h+ igranja CoD-a 2.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 23:22 (JURGOLINHO).
16 godina
Cod 2 hacks

Lock

BE HAPPY xD : )
15 godina
neaktivan
i sta sada i ta baza koja je hakirana nitko nije dobio suspenziju na clanbaseu ili eslu zato jer nisu uhvaceni da su ga koristili. I sta promoviram svatko moze googlati undetected cod2 hacks i otvore se te stranice.
17 godina
neaktivan
Cod 2 hacks

Ma meni nije ni CB toliko bitan nego npr. igras svake veceri friendly war s klanovima koje poznajes, koji igraju na tvom serveru i onda jedan dan saznas da je protiv tebe igrala osoba s tog popisa (u popisu je bio naveden mail, nick, ip od korisnika i ip servera). Nisam ja neki ovisnik o CoD-u al mi je ta igra jedna od najboljih i najvise sati igranja sam proveo nju (CoD2).

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 23:35 (JURGOLINHO).
15 godina
neaktivan
aj nemojmo u offtopic i da vidio sam popis i mnoge poznate licnosti na njemu. Sada mir :)
16 godina
neaktivan
Cod 2 hacks

ma evo imam haxove od frenda ih dobio wh i aimboot pa me sad zanima sta se upise u konzolu da se aktiviraju haxovi on je reko da je on na svom serveru upiso nesta aimbot 1 tako nest jel zna ko tu konzolu '???

15 godina
Cod 2 hacks

obriši folder system32 i hax radi.... 100% provjereno

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice