eoo ovako imam jedan napravljeni server svoj i hoću provjeriti jel valja punk booster jel bi mi mogao neko dati link od tih hacksova za kod da provjerim dali valja ??? UNAPRIJED HVALA :))) __--CoDeC<---__
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ionako se lagano zaobide punkbuster ako si admin gledaj kako drugi igraju i skuzit ces ako je netko cheater
ili je to samo izgovor da dobijes link
ja al to mrzim
Win Osama in hide and seek
ja bas danas igro i imao 110 killova u 30min sa pumpom a nisam ga igrao nepamtim ima stvarno dosta cheatera samo sto su jadno losi i neznaju ciljat! 
naravno govorim za wh
Ma lowino jedna njubovska! Jadnik!
eoo ovako imam jedan napravljeni server svoj i hoću provjeriti jel valja punk booster jel bi mi mogao neko dati link od tih hacksova za kod da provjerim dali valja ??? UNAPRIJED HVALA :))) __--CoDeC<---__
Dobro, skužili smo da tražiš haxove da bi i ti varao.. lol..
Ne kužim kako ga ne možeš skužit s UAC-om?
Pa koji vam je qrac? Sta vi promovirate ovo sranje koje upropaštava igru? Trebaš biti retardiran da daš 50 kuna za igru i 300 kn za cheat.
BDW nedavno je izašao popis korisnika codehooka (hakiran server codehooka). Raskinuo sam kakva-takva prijateljstva s nekim ljudima s tog popisa. Tada sam se uvjerio kako ljudi mogu biti jadni i sto sve rade za qrcenje u igrama (kao jadnik koji je otvorio ovu temu). Najžalosnije je što su neke osobe s tog popisa imale 2000h+ igranja CoD-a 2.
Ma meni nije ni CB toliko bitan nego npr. igras svake veceri friendly war s klanovima koje poznajes, koji igraju na tvom serveru i onda jedan dan saznas da je protiv tebe igrala osoba s tog popisa (u popisu je bio naveden mail, nick, ip od korisnika i ip servera). Nisam ja neki ovisnik o CoD-u al mi je ta igra jedna od najboljih i najvise sati igranja sam proveo nju (CoD2).
ma evo imam haxove od frenda ih dobio wh i aimboot pa me sad zanima sta se upise u konzolu da se aktiviraju haxovi on je reko da je on na svom serveru upiso nesta aimbot 1 tako nest jel zna ko tu konzolu '???
obriši folder system32 i hax radi.... 100% provjereno