Cijene goriva izgleda ipak reguliraju virusi :) zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cijene goriva izgleda ipak reguliraju virusi :)

Ako ste se ikad zapitali što je razlog svako malo divljanju cijena naftnih derivata, evo i odgovora (slika u prilogu) i to ne jedan već šest! A samo dao memory frendu u Ini da utera neke filmove gore Plač

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 21:25 (stalker).
17 godina
neaktivan

Kakve to veze ima sa formiranjem cijena goriva?

Tko kaze da ti frend nije stick uzeo kuci pa i sebi prebacio filmove?

16 godina
neaktivan

I meni je moj prijatelj metnuo crva na stick. Pa što? Znao sam da mu je kompjuter natrpan smećem (i sam mi je rekao da je krcat virusa), ali eto, pošto nemam flat internet on mi je bio nešto skinuo. Crva sam očistio (ipak je to samo crv, jel, šta ti on može). Smijeh

Error 404 - Signature not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
17 godina
RE: Cijene goriva izgleda ipak reguliraju virusi :
andy0101 kaže...

I meni je moj prijatelj metnuo crva na stick. Pa što? Znao sam da mu je kompjuter natrpan smećem (i sam mi je rekao da je krcat virusa), ali eto, pošto nemam flat internet on mi je bio nešto skinuo. Crva sam očistio (ipak je to samo crv, jel, šta ti on može). Smijeh

zavisi

http://www.youtube.com/watch?v=2AbwmJKkjaM
17 godina
neaktivan

posto imas frenda u ini jel bi ga mogao zamolit da mi sredi posao na benzinskoj preko praznika? =) ako da samo javi preko pp-a.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

Kakve to veze ima sa formiranjem cijena goriva?

Tko kaze da ti frend nije stick uzeo kuci pa i sebi prebacio filmove?

Gotovo nikakve, vidi znak :) u naslovu teme.

Na drugo pitanje uopće nemam komentara ...

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9
17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...

posto imas frenda u ini jel bi ga mogao zamolit da mi sredi posao na benzinskoj preko praznika? =) ako da samo javi preko pp-a.

Mogu ga pitati ali bi bilo mnogo lakše ako imaš nekog poznanika tamo, bilo je malo nekih redaljki dolaskom mađara a i kakva je situacija izglede za takvo što su 1:10000000.

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice