Ovako, zanima me da li itko zna gdje ima za kupiti onih cd kutija u kakvima dolaze glazbeni cd-i, znači da kutije nisu tanke ko flis papir, nego primjerene kvalitete i debljine, tražio sam u hrpi inf.trgovina, ali svugdje imaju ista ona smeća? Već duže vremena to tražim pa ak netko zna gdje i kako molim pomoć.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko je meni poznato, nažalost, nisu dobavljive. Nedavno je i meni trebalo, za poslovnu prezentaciju koju sam htio podijeliti, ali dobio sam informaciju da niti jedan uvoznik to nije u mogućnosti nabaviti. Sve se uvozi iz Kine i to su one klasične kutije kakve svi poznajemo. A ove 'posebne' se navodno rade po narudžbi.
Iako sam imao osjećaj da ću dobit takav odgovor, ipak sam se nadao...katastrofa šta nam se nudi kad su ti proizvodi u pitanju...
Još sam malo istraživao, izgleda da to više nitko ne uvozi i da takvih kutija nema za kupiti.
E sad, budući da sam ja toliko očajan u potrazi za njima, tražim one koji imaju takve cd kutije otprije i da su kvalitete kakve i trebaju bit, ako im ne trebaju da mi se jave na pp, zauzvrat nudim slim kutije s cd-om unutra, naravno neotvorene, original zapakirane...znači tanke kutije s cd-om unutra za one normalne čvrste cd kutije, naravno prazne :).