- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I Terence Hill
Legenda! Kao mali obožavao sam njegove filmove... kad spusti šaku nekom na glavu, lol :))
Trinity is still my name
kako ludi su nejgovi filmovi
TO su filmovi a ne ova muda koja nam danas prodaju...
Još uvijek živ i čeka 80. rođendan
Legenda.Najefektniji šamar svih vremena, a najbolje je šta nije klasični na obraz, nego za vrat.Učinkovitiji od Vulkanskog štipanja iz serijala Star trek. :))
To su najbolji filmovi. Nema previše napetosti već samo zabava. Danas se rijetko prikazuju. Jedno vrijeme se prikazivala i njegova serija neka isto je bila ok.
a onaj extralarge čovječina... aaaaaaa! baš je super! to, bude! pokazao si nam i da debeli ljudi mogu pretući bilo koga, jer imaju srce! krv se pumpa!
Aaaa,dok sam bio mali obožavao njegove filmove i serije,bio mi je uzor
I ja sam ga stalno gledao, lik je legenda, a njegovi filmovi zabavni, pametno utrošeno nedjeljno popodne
Ja i buraz smo ga obozavali :D I njega i kolegu mu dragog :D
Svaka mu čast i njemu, i Terence Hillu! Taj stil komedije se danas rijetko gdje može vidjeti. Gegovi, šamaranje, udarac šakom po glavi odozgo. Za krepat.
Zaboravili ste na grah
LEGENDARNO!
Te su akcione komedije bile posuđivane u videotekama skoro svaki dan jedno ljeto pod školskim praznicima. Bilo ih je 15tak, možda i više.
Prvi njihov film (BS i TH) sam pogledao u kinu kao klinac - '4 pesnice protiv Ria'.
Zna li mozda tko gdje nabaviti te filmove po mogućnosti s hrv titlovima?