http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_video&video_id=102235&_no_browse=1
tako nezrelo ja sam misli da mu je ono mater...onaj mali ko da ima 8 godina BTW mali je dobio ono što neki ne dobiju do 20 lol!!!!!!!!
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_video&video_id=102235&_no_browse=1
mani to nije cudno...mislim je za europu ali u indiji se sa 13 god žene ili udaju !!
Dijete drži dijete!
Dijete drži dijete!
Dijete drži dijete!

kao ce mu na roditaljski hehmislit ce da mu je doša stariji brat
gdje je bila neka od 15 godina dok je meni bilo 13?! <.<
Šok sam doživia, kad sam vidia balvca kako drži dite... Ma stvarno nevjerojatno
Da, ali taj mali nije rekorder, ima neki što je sa 12 postao ćale!!! hahaha
Smiješno je kako drži to dijete, kao ono ponosni otac, a nezna si ni pertle zavezat.
bože zašto, kakvih sve bisera nema na ovom svijetu... jao
da, baš sam bio diskutiro s frendom, lima ko da ima 8 god, i pumpa okolo, naughty*naughty
-anyway, nema sanse da je u stanju odgajat djete, pa tog još mama oblači...sad je koa ponosan otac, a poslije ce mu dosaditi i htjet ce se ici igrat s betmenima i spidermanima...
uh...baš bolesno, klincu nije još ni glas mutirao... ove treba pod hitno u ludnicu....
Kako možete vjerovat u sve što vidite! Prvo to djete nema 13 godina. Drugo ( znam da će zvučat perverzno ) majci uopće nisu natekle grudi tako da može dojit. Tako da nemaju ideje za vijesti pa nekom palo napamet: ajmo napravit sprdnju i zajebavat cjeli svijet da djeca od 13 i 15 godina imaju djete! Mislim, KATASTROFA!
A da je meni znat čime ga je on napravija...
hehee šta još nema na ovom svitu!!!
NO COMMENT!
Virujte, znam ja brat mi ima 13 god.
pa to šta oni danas rade nije normalno,
ja sam tada bia 0/24 na igralištu,
a oni i mlađi od njega dop, pa cure, a dica j...
Kak ce svijet funkcionirat kada dođu ovakve generacije na vlast?
treba opet počet tuć svoju djecu, prije baram nije bilo ovakvih i sličnih gluposti.... danas malo digneš glas na njih, pa klinci nabave odvjetnika i tuže te...
hvala bogu da ne odrastam u današnje vrijeme...
treba opet počet tuć svoju djecu, prije baram nije bilo ovakvih i sličnih gluposti.... danas malo digneš glas na njih, pa klinci nabave odvjetnika i tuže te...
hvala bogu da ne odrastam u današnje vrijeme...
isee,koji klinjo,mali valjda ima pimpaca ko i on
OMFG...koji klinjo
haha mali pumpa sa 13
. Nevalja tu nesto taj nije ni spolno zreo... Netko mu uvalio playstation da glumi tatu
Citiram:
Reporterka: "What will you do financially?"
Otac: "Whats 'financially'?"
Hmm... Mali izgleda ko da je tek krenuo u školu, a ako njegovo dijete nastavi očevim stopama, mali bi mogao postati deda sa 26... I pra-pradjed sa 52... Divota...
hahahaha, ne znam koliko ima istine u tome, možda je i neka novinarska podvala. Sigurno ne bi bilo prvi put
Ja ne znam za vas, ali nije toliko davno da sam ja bio u tim godinama (dobro ajde, nekih 17-ak :D), ali se još uvijek sjećam šta mi je bilo na pameti tih dana :D
I ima puuuno veze sa onim šta su ovo dvoje radili :)
Ajde tko od vas muških ovdje nije "razmišljao" o nekoj dobroj učiteljici?