Evo, dobili smo novog clana u našem blogu, M. Š. ili Lord_Marko, koji će pisati hardverske recenzije i donositi hardverske novosti.
obrisati
Evo da se pohvalim na ovom drugom blogu kladioničarskom da sam uspješan kaj se tiče prognoze :D . Danas "SUCCES!!", jučer umalo...Turska bila "fail of the day", pogotovo s teamkillom(autogol).
Posjetite i uvjerite se :D .
za sve ljubitelje wow-a posjetite blog.
evo ovo nije moj blogspot, ali skoro kao da je, da onda i vi meni pomognete (znate na šta).. http://gtabalkan.com tako kako sam i ja vama pomoga, molim da vi meni
neznam zasto na adsense sam poceo dobivati za reklamu po 1-2 centa :S
nazalost google to sve kuzi...
nesmijete previse nabit novaca jer vam google nikad nece isplatit
trebate bit lukavi :) i bez zurbe
neznam zasto na adsense sam poceo dobivati za reklamu po 1-2 centa :S
Pa to je neka normalna cijena uvijek bila... ono sto ti je bilo na pocetku je vjerojatno samo zato sto je bilo visokih ponuda... a sada vise nema... i to je to.. niste valjda mislili da mozete zaraditi 200 - 300 eura za mjesec - dva... i to samo blogom...
Meni ide oko 0.20 prosječno zadnjih tjedan dana.
evo dosao mi je PIN danas ... :)
jel netko zna koliko može najviše koštati jedna reklama
jel netko zna koliko može najviše koštati jedna reklama
zavisi kako se dogovriš.. Ja ti sponzorirani članak za 200kn napišem (tako svima naplaćujem)..
nisam baš to mislio
mislio sam kada ti netko stisne na reklamu koliko možeš najviše dobiti 1$ ,10$ ili 0.20$
Poslali mi PIN. Al im je i potrajalo.
nisam baš to mislio
mislio sam kada ti netko stisne na reklamu koliko možeš najviše dobiti 1$ ,10$ ili 0.20$
jel bi netko znao reći
Nezna se...lol...sve ovisi o tvom sajtu...eto, moj 2 tjedna star blog dobija prosječno 20 centi po kliku. Pa si računaj.
ja sam se zeznuo prije par godina otvorio sam adsense i nisam uopce koristio jer nisam ni znao kako :S ,a sad sam zaboravio sifru od tog accounta
i vise mi nedaju da se registriram na svoju adresu
netrebaš, samo čekaj.. Doć će ti jednog dana..
Jednog dana... meni se ne ceka... zelim ga probati zbog par stvari... ode u support...
Jednog dana... meni se ne ceka... zelim ga probati zbog par stvari... ode u support...
a slušaj moraš čekat da ti aktiviraju.. Neki čekaju i po 2mjeseca.. Dosta dugo se čeka zavisi kako kome.. Pa ipak njima dnevno par milijuna dođe prijava
404
404
60EUR O_O
sta radi 4chan ...
sta nitko vise ne bloga
meni bas dobro ide
jel to za mjesec dana ili veće razdoblje
nista samo naprijed... mjesecno mozes nesto novaca... meni jos nisu otvorili... ja ne mogu vjerovati da su toliko ne pazljivi... idem jos jednom abusati help...