Biseri....smiješni ljudovi zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 3.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Biseri sportskih komentatora :)
16 godina
neaktivan
Biseri....smiješni ljudovi

Neki biseri sportskih komentatora: stvarno vridi pročitat....xD

-Mirko Kamenjašević - "i to će biti pogodak...ma k****, opet stativa (6 mjeseci suspenzije)
"slobodan udarac sa 35 metara, izvest će Bukal...topovski udarac, i to je gol, ne, nije, prećka je, ma sjedi mali p**** ti materina ništa ne vidim...." (opet 6 mj. suspenzije)
"

-na stadionu se okupilo 30 tisuća dinara"

-"mušević je u izglednoj prilici i ništaaaaa....ali opet mušević dolazi do lopte, udarac i opet ništaaaa, i opet mušević glavom iiii preko golaa, opet je promašio hebo mu ja mater smotanu (2 godine suspenzije) !!!

-Božo Sušec - "loše se piše Trinidadu a bogami i Tobagu"

-Božo Sušec - "Ajde naprijed Šimuniću, što čekaš??" (šimunić uopće nije igrao)

-Mika Damjanović - "Evo nas na džoint stadionu (u pitanju je Giant stadion)

-"da je guscione imao moj broj cipela sigurno bi pogodio"

-još dva metra do kraja prvog poluvremena"
"

-sada razmišljam o tome kako se lopta osjeća kad je udari Roberto Carlos"...

-Ćiro Blažević - "Mislim da je u ovom finalu favorit Njemačka, jer Brazilci nikad nisu osvojili europsko prvenstvo"

-Milojko Pantić - "Kiša pada po terenu a bogami i po atletskoj stazi"

-i gospodine Pedersen zaista zaslužujete takvo prezime"

-Mirko Kamenjašević - "Pejaković vraća do Mušića, Mušić nazad pejakoviću, to je udarac i to je goooooolllll....a zaheba san vas nije gol, prošlo je pokraj stative...al brat bratu, malo je falilo.... (6 mjeseci suspenzije)

-Kemal Ahmetović - "da vidimo ko je to od igrača fiorentine dobio žuti karton....da, dobio ga je ammonito AMMONITO (ammonito, na talijanskom opomenut)"

-Gojko Andrijašević - "evo zamjene u redovima Schalkea, u igru ulazi Mark Kurz....i evo lopta se odma odbija do K**C* !!!!

-Božo Sušec prije utakmice - "ma ovaj primož gliha nije bog zna kakav igrač, pa ludno mi je da im je u početnom sastavu, taj gliha je bio na probi u dinamu i nije prošao, naravno, pa što će on u dinamu...
poslije utakmice - "da da, trebalo je više paziti na toga Glihu govorio sam o tome..."

-Milojko Pantić - "Bergkamp izlazi iz igre u 22. minuti zbog ozljede, ulazi patrick Viera..na ekranu se ispisuje
22 minutes
Denis Bergkamp
a pantić komentira "evo izašao je bergkamp, a u igru je ušao iskusni Minutes sa brojem 22"

-Božo Sušec - i to mora biti prekršaj na Srni, ako to nije prekšraj onda je faul"

-Milojko Pantić - " ide Drulić, ide Drulić, Drulić, Drulić, Drulić....ne, ipak je to bio Pjanović"

-Tribine se žute, sve je u narančastom"

-Kamerun mora izvući danas barem bod, kako bi osigurao prolaz pred utakmicu sa Švicarskom.....oprostite dragi gledatelji, kamerun i švicarska nisu u istoj grupi..."

-Srđan Knežević - "Poštovani gledaoci, izvinjavam se zbog ovog prekida, upravo su nam organizatori olimpijade zabranili da pušimo u reporterskim kabinama...evo i kolege

Španjolci se bune nisam samo ja..."

-Drago Ćosić - "Schweinsteiger i Lahm su dvije mlade dame....ovaj, dvije mlade nade Njemačkog nogometa"

-Ćiro Blažević - "6 - 0 je veliki rezultat to se još da izdžati ali 7 - 0 je posebna blamaža"

-Bogdan - "Evo poljaci zadržavaju loptu, da vrijeme sporije teče"
"

-evo dok je lopta u zraku da nabrojimo sastave timova"
"

-lopta je poletjela paralelno sa jadranskom magistralom"

-ovaj pokušaj je bio veća opasnost za avione croatia airlinesa nego za vrata cibalije"

-Dragan Čirić je igrač duge kose ali velikih mogučnosti"

-u sljedećih par minuta vidjet ćemo dva današnja super gola Georgea Hagija, ali i onu kretensku reklamu za kečap"
"

-Zoran Savić ipak neće biti u sastavu, dogodila mu se mala nezgoda, umrla mu je majka"

-ovaj sudac poštuje sudačka pravila ko 10. božjih zapovjedi"

-"Danas se na marihuani okupilo 30.000 ljudi...pardon, marakani"

-"Trenutna temperatura na stadionu je minus dva ispod nule"

-"Mislim da bi Šušić trebao više koristiti svoju tehniku a pogotovo svoj dribling, i evo ga ide šušić...pa kakva sebičnost mladoga Šušića"

-Mila Horvat - "a jeste mi ga uvalili za prvi put"

Božo Sušec - "Ovo je dokaz da Van Basten ne provodi rasističku politiku, igra im čak jedan crnac"

-"u bazenu plivaju nečije gaćice, treba hitno provjeriti čije su...."

-Drulović ulazi u šesnaesterac....padni tu j*****"

-Naši će u srijedu nastupiti protiv čokoladnih nigerijaca"
"

-Njemačka je druga, u susretu za treće mjesto pobjedila je Novi zeland"

-tko prvi zabije gol bit će u prednosti"
"-

i izgleda da je Hajnekenu eksplodirao motor (riječ je o Miki Hakkinenu)"
"

-Dobar dan, javljamo se iz mostara, ovdje je nedjelj

"

neke svakodnevne:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-

-

-'Tko prenosi vodu s koljena na koljeno?'

-jahali su pješice

-iskustvo je ono što ostane djevojci, kad sve ostalo izgubi...

-Ništa nije na cijeni. Cijena je na svemu.

-Nije sve u ljubavi. Ima nešto i u strahu od side.

-Stalno padam na ispitima, proklete stolice

-Tko se zadnji smije, nije skužio vic

-Ja sam rođen takav, koja je tvoja isprika?

-Vrijeme je relativan pojam. zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš

-Infarkt, ma kakav je, od srca je

-Tak si glup da se u zice bezicnog telefona zaplete

-Idealna težina punice je 4kg ... zajedno s urnom.

stavljajte i vi neke bisere iz vaše svakodnevnice da se skupa smijemo-(smijite se drugima kako se drugi nebi smijali vama)SmijehSmijeh

errando discimus
17 godina
Biseri....smiješni ljudovi

lol

jbg ja već identičnu temu otvorio xD

klik

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Biseri sportskih komentatora :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice