Samo mi nije jasno sta ovo morate provjerit racun u 24-48h meni je doslo na email moji podatci i sve jeli to to ili??
Samo mi nije jasno sta ovo morate provjerit racun u 24-48h meni je doslo na email moji podatci i sve jeli to to ili??
To je samo da se provjeri da li je paket uspjesno poslan, nije obavezno citati taj email.
Pisat ce nesto u stilu : "item : No.ch123456789-123456-1-P has been shipped on 2012-08-08 10:55:00"
Ja naručio 01.08., jučer došlo.
Na žigu od pošte je datum 2012.08.12.18, pa pretpostavljam da je krenulo 12.08. iz Kine.
Mjesec dana, ako ne i više ispod debelih knjiga stoji da se izravna i prvi dio se izravnao, ali ovaj drugi dio vidi se malo udubljenje, ali dobro je :)
Evo meni dosao prije par dana, nije los, malo je malen, ali je ok pogotovo jer je besplatan:)
Mjesec dana, ako ne i više ispod debelih knjiga stoji da se izravna i prvi dio se izravnao, ali ovaj drugi dio vidi se malo udubljenje, ali dobro je :)
Moj se sam izravnao od uporabe, sada je ravan k'o knjiga.
Naruceno 1.8, mail dosao 7 dana kasnije, danas dosla.
Stigla je u pravi cas jer se stara vec lagano cepa po krajevima.
Stigao danas, nakon mjesec i po dana.
Nekako mi se čini da je ovo za jednokratnu upotrebu nažalost, iz razloga što je nevjerojatno tanak, maltene ko papir. Imao sam dosad dosta podloga i sve odreda bile osjetno deblje od ovog, ali pruit ću mu šansu kad je već tako lijepe boje i džabe.

Šest, sedam sati igranja Seriousa u komadu. Recimo.

"out of stock" dang