Astro show

poruka: 13
|
čitano: 8.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Astro show

Baš sada naletim na emisiju na rtl-u po nazivu astro show, zanima me vaša reakcija na ovu ili sličnu emisiju, ja svaki put kad ovo vidim na tv-u se sjetim onog "tarot Milan", i ubijem se od smijeha.... Mislim šta to nama treba Bogataš

16 godina
neaktivan
RE: Astro show

bezveznije emisije na tv-u ne postoji.....koja kreteničina je to stavila...jbt traje 2h

16 godina
neaktivan

Ovo je još jedan program u nizu (poslije kunolovca), koji nam jasno pokazuje da imamo jako nekvalitetan program na tv-u...Još kad bismo  uzeli u obzir sve one silne serije koje po sto puta ponavljaju...ccc...Viče

16 godina
neaktivan

pa šta je to???i ja isto mogu vrtit visak i govorit ne valja vam ovo navalje vam ono,

a najbolje mi je kad reče da ti nevalja mjesto spavanja

16 godina
neaktivan
Astro show

Ja sam baš išao vidit što će reći nekomu za zdravlje, i da ti znaš koliko joj (da, žensko) sve organa ne valja.

16 godina
neaktivan

To je sramota....a jos veca je sramota sto ljudi zovu i trose novce da bi mu neki tarot npr tarot Dennis kaze zdravlje itd....ajde u doktora i vidi jeli sve u redu a ne trositi novce da bi ti neka budala rekla to....kakvih ljudi ima to je nevjerojatno.....danas mi je slucajno bio rtl upaljen i pita ovaj tarot:''Koliko gospodine Ivane imate godina?'' ovaj mu kaze 73 zanima me zdravlje.....a on mu kaze zdravlje vam nije nesto dobro ja bih vam preporucio da odete u doktora.... =) =) mislim smijesni su samo tako......i slazem se potpuno s elektro ....onaj kunolovac kradu samo toliko.....najvise mrzim one novcane pakete stave 150kn u 1 paket hihihi...i serije kao sto su pod istim krovom i dadilja koliko je to puta bilo na rtl-u koliko se to puta ponavljalo.....umjesto da stave nove serije...npr i u dobru i u zlu je odlicna serija....ali ipak steve urkel je kralj =) haha

A sto vi mislite na onu novu lovu? Oni najvise kradu..

http://www.index.hr/xmag/clanak/nova-lova-najbolji-nacin-kako-pokrasti-gledatelje-i-od-njih-napraviti-budale/433335.aspx

16 godina
neaktivan
Astro show

Najgore je to, šta oni čoviku prikinu čin se predstavi i kaže šta ga muči

tako on ako ovi i fali ne može se pobunit il išta reć

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Najgore je to, šta oni čoviku prikinu čin se predstavi i kaže šta ga muči

tako on ako ovi i fali ne može se pobunit il išta reć

tragedija...to najvise mrzim ja bih ih nazvao i rekao bih za zdravlje i kad bi mi rekli rekao bih da sam bio na nekoj operaciji i onda kad mi kaze oporavit cete se brzo/malo duze...ja bih im rekao da su debili i da mi nije nista i poklopio bih i ispali bi budale.....Ali to zovu samo babe i jos neke retardirane ljude....a kad im dode racun onda se bune...i jos imaju brojeve za srbiju bosnu i jos neke drzave....

17 godina
neaktivan
Astro show

Takozvani "vidovnjaci" imaju samo jedan talent a to je manipulacija ljudima. Jako korisno ali krajnje zlobno ako se koristi u svrhu izvlačenja novca na prevaru. Pokušavaju zadobiti povjerenje gledatelja, izvuči što više informacija od pozivatelja i na temelju tih informacija ga impresionirati odgovorom. Ako nisu dobili dovoljno informacija onda traže da konkretizirate pitanje ili blefiraju. Ako nešto slučajno pogode kažu "znala sam" ili "piše mi u kartama", ako ne pogode onda kažu da će se to tek dogoditi ili nastave sa pitanjima.  Starije osobe najčešće pitaju za zdravlje pa im se nabroje tipične bolesti za tu dob. Pokušavaju otkriti gdje ste najviše ranjivi da vam mogu nabiti krivnju ako ih ponovno ne nazovete...

16 godina
protjeran
Astro show

Ovako šta se tiče tih vidovnjaka i proricanja budućnosti to su čiste gluposti..Oni u biti ne lažu druge nego lažu sami sebe,a ovo šta mi zovemo dan-noć po tim linijama to je očigledno posljedica toga da u našoj Hrvatskoj državi i dan danas ima primitivnih seljačina koje svaku svoju kunu i nadu polažu za te idiote a oni fino njima uzmu novce,kažu im ono što oni žele čuti i svi sretni i zadovoljni ali nisu zadovoljne normalne osobe koje smatraju da to treba ukinuti a zašto zato jer znaju da ti vidovnjaci samo lažu i ne žele se zamarati s tim glupostima ali dakako 98% građana Republike Hrvatske su obične seljačine i primitivne budaletine..

Toliko od mene!

16 godina
neaktivan
Astro show

kako mrzim takve emisije bar da je neš točno ajde nekako več onako sve krivo :(

16 godina
neaktivan
Astro show
Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Sory, nisam ti htio ukrast temu, nisam je vidio... Nego jednostavno šokiran sam strašno nekvalitetnom ponudom tv programa. Jedino HRT je nešto bolji ali nije ni on puno, ali ajde ako im program nije nešto bar te ne prekidaju u sred filma desetminutnim reklamama, da kad završe reklame neznaš di je film stao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice