AMD vs INTEL koja za kojeg korisnika?

poruka: 5
|
čitano: 1.963
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

recite mi kako bi okarkterizirali ih ovo je moje dosadasnje gledanje ali nisam bas puno u tome:

AMD: niska cijena, koliko znam puno ljudi ih OC a za ostalo neznam

INTEL: oduvijek znam tj slusam za stabilnost sistema, ali je dosta skup

ostalo vi nadodajte ali bez svađe samo ono što mislite da ide u prilog svakome ... hvala

nema gaaa...
17 godina
neaktivan
RE: AMD vs INTEL koja za kojeg korisnika?
Comfort kaže...

ostalo vi nadodajte ali bez svađe

Jel bila ijedna tema ikad s "AMD vs Intel" u naslovu a da nije prerasla u svađu? ;)

16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Comfort kaže...

ostalo vi nadodajte ali bez svađe

Jel bila ijedna tema ikad s "AMD vs Intel" u naslovu a da nije prerasla u svađu? ;)

ali ovdje mi je bitno sta ce se napisati jer da vidim kamo spadam tj sta da si slažem ...halaaa

nema gaaa...
16 godina
neaktivan
za one koji ozbiljnije u Photophopu- Intel
17 godina

Nema tu sad Intel je bolji i sad ću samo njega kupovati. Jednostavno je, kada skupiš novac, recimo 1500 kn, pogledaj procesore koje bi mogao kupiti od jedne i druge firme, pogledaj review-ove i benchmarke i sam odluči.

Prije je AMD imao najjače procesore, a onda ga je Intel utukao s Core 2 serijom, a sada su se odvojili (recimo tako) tako da je Intel postao za one koji žele vrhunske performanse i imaju para (mislim na Core i7), a AMD je za mainstream tržište (najjači quad core oko 2000 kn, možda i manje). Ako tu uspoređuješ naravno da Intel pobjeđuje, no za njega moraš dobrano "olakšati" novčanik.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice