Ajmo napraviti cod2 Klan

poruka: 12
|
čitano: 4.695
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ajmo napraviti COD2 Klan!

Dosao sam na ludu ideju napraviti neki klan za call of duty 2 u kojem bi se skupili mi ( ljudi s foruma, glavne face ovog svijeta). Pa da igramo warove, dodjemo pwnati na neki pub i sl.

Pravila koja su po meni vazna za svaki klan:

Pravilo u kojem nema iznimki:

-je da se ima SKILL, tj. da ne napravimo low klan, znaci svi u klanu bi morali imati med skill (po mojooj procjeni to je >700h, nije vazno da pokazete sate, razumijem igrace koji igraju bez xfire....vazno je da pokazete skill, nema veze ako nejde na prvom waru, ici ce na drugom.. Namigiva)

Nesto manje vazno(ali opet vazno):

-da imate ispravne slusalice, i ispravni mikrofon....

-da imate i original key...

-nesmijete laggati uzastopno, znam neke igrace koji laggaju kad kod da dodju na server(sredite svoj net)

Od mene;

Znam za podignuti server (Team Speak 3), u kojem mozemo podizati svoje sobe (naravno da imaju password)...dajem ako napravimo klan

Sta se tice servera...imam par ljudi, kojimi mi posudjuju server(crack)...no i sam cu mozda kupiti server drugi mjesec.

Postajte svoj nick kojim se javljate na serverima

po meni jedan od najboljih servera, gdje vecinom igram je  i.zOn4 tuz4n server ( 78.159.121.93:28969 ).....

Download teamspeak 3

Znaci ako ima zainteresiranih, pitajte nesto....predlozite nesto novog...Ime za klan....

««««☻
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 22:22 (MaxyBoy).
15 godina
protjeran
RE: Ajmo napraviti COD2 Klan!
MaxyBoy kaže...

Dosao sam na ludu ideju napraviti neki klan za call of duty 2 u kojem bi se skupili mi ( ljudi s foruma, glavne face ovog svijeta).

Pravila koja su po meni vazna za svaki klan:

Pravilo u kojem nema iznimki:

-je da se ima SKILL, tj. da ne napravimo low klan, znaci svi u klanu bi morali imati med skill (po mojooj procjeni to je >850h, nije vazno da pokazete sate, razumijem igrace koji igraju bez xfire....vazno je da pokazete skill, nema veze ako nejde na prvom waru, ici ce na drugom.. Namigiva)

Nesto manje vazno(ali opet vazno):

-da imate ispravne slusalice, i ispravni mikrofon....

-da imate i original key...

-nesmijete laggati uzastopno, znam neke igrace koji laggaju kad kod da dodju na server(sredite svoj net)

Od mene;

Znam za podignuti server (Team Speak 3), u kojem mozemo podizati svoje sobe (naravno da imaju password)...dajem ako napravimo klan

Sta se tice servera...imam par ljudi, kojimi mi posudjuju server(crack)...no i sam cu mozda kupiti server drugi mjesec.

Postajte svoj nick kojim se javljate na serverima

po meni jedan od najboljih servera, gdje vecinom igram je  i.zOn4 tuz4n server ( 78.159.121.93:28969 ).....

Download teamspeak 3

Znaci ako ima zainteresiranih, pitajte nesto....predlozite nesto novog...Ime za klan....

Nema baš puno takvih ali i ovo za sluške pa skupo koštaju kvalitetne sluške sa mikrofonom misli da su kriteriji malo preeeveliki Iznenađen

16 godina
neaktivan
Ajmo napraviti cod2 Klan

ja sam za :) inace sam na serverima mp14 a xf:mp14isback ali nemam org key :S

mp14
16 godina
neaktivan

Nema baš puno takvih ali i ovo za sluške pa skupo koštaju kvalitetne sluške sa mikrofonom misli da su kriteriji malo preeeveliki Iznenađen

Reko sam da bi bilo super kad bi bile ispravne, tj. da dodjes na TS i  da ne pobjegnu svi jer neko stvara jeku, ili mu mikrofon neprestano cvili :)

al to i nije tako vazno....ako nema sluska, nemoras doci na TS....

ja sam reko da bi bilo savrseno da je tako :P, no ne mora biti

Niti org key nije skroz obavezan jer se lako nadje crack server za war i sve :)

ali prvo pravilo se ne smije nikako zaobici, svi igraci moraju imati med skill

««««☻
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 22:31 (MaxyBoy).
17 godina
Ajmo napraviti cod2 Klan

Već dugo sam u klanu, a ako ima kakav domaći dobar server rado ću doći na koju partiju.

Inače igram na Kameni*Momci serveru. Server je u Zagrebu, lagga skoro nemam, ping mi ne prelazi 50.

Verzija servera je 1.0, ali prelazili smo nekoliko puta i na 1.3, međutim uvijek se vratimo na 1.0  zbog dosta članova koji nemaju original.

Svi su dobrodošli, naravno traži se fer i korektno ponašanje i igra, cheatovi strogo zabranjeni, psovanje, nacionalizam itd.

Skuplja se uglavnom malo starija ekipa, ali ima i dosta mladih članova.

Kameni*Momci - IP - 213.202.106.146:28960

Forum

It's good to be smart - It's smarter to be good
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 1:32 (boxer).
16 godina
protjeran
Ajmo napraviti cod2 Klan

Imas klanovski kutak Izlanuo se.

CAPETAN PRICE
16 godina
neaktivan
Ajmo napraviti cod2 Klan

mislio sam da ima vise ljudi da igraju ....i da su registrovani na forumu :)

««««☻
16 godina
neaktivan
Ajmo napraviti cod2 Klan

Ja igram isto CoD2. Imam za sad oko 950h. Inače to mi je jedina igra koju sam igra duže od 30-40h. Smijeh Dodajte me na xf: cerina14 pa možda i zaigramo nekad :)

Neznam šta da napišem :)
15 godina
protjeran
Ajmo napraviti cod2 Klan

name : #GaMer
cod2 hours : 3,037 h
cod4 hours : 1,021 h
Xfire : damir1994

15 godina
neaktivan

kao napraviti klan gdje trebam prvo ici na koju web stranicu ista dalje ........

14 godina
neaktivan
Re: Ajmo napraviti COD2 Klan!

Ja imam 700h na xfire-u,igrao sam 2 godine bez xfire-a pa sam ga uzeo,tako da je to koko 1500h,zelim u klan...znam praviti webove,forume,servere,znam bb cod2,i nesto html :)
Add me na xfire:mimi3011 

14 godina
neaktivan
Ajmo napraviti cod2 Klan

Ako želite imam ja svoj TS3 server pa ako želite stalnu sobu PP me :)

R.I.P EnlightenedPhoenix 24.6.2011
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice