Dosao sam na ludu ideju napraviti neki klan za call of duty 2 u kojem bi se skupili mi ( ljudi s foruma, glavne face ovog svijeta). Pa da igramo warove, dodjemo pwnati na neki pub i sl.
Pravila koja su po meni vazna za svaki klan:
Pravilo u kojem nema iznimki:
-je da se ima SKILL, tj. da ne napravimo low klan, znaci svi u klanu bi morali imati med skill (po mojooj procjeni to je >700h, nije vazno da pokazete sate, razumijem igrace koji igraju bez xfire....vazno je da pokazete skill, nema veze ako nejde na prvom waru, ici ce na drugom.. )
Nesto manje vazno(ali opet vazno):
-da imate ispravne slusalice, i ispravni mikrofon....
-da imate i original key...
-nesmijete laggati uzastopno, znam neke igrace koji laggaju kad kod da dodju na server(sredite svoj net)
Od mene;
Znam za podignuti server (Team Speak 3), u kojem mozemo podizati svoje sobe (naravno da imaju password)...dajem ako napravimo klan
Sta se tice servera...imam par ljudi, kojimi mi posudjuju server(crack)...no i sam cu mozda kupiti server drugi mjesec.
Postajte svoj nick kojim se javljate na serverima
po meni jedan od najboljih servera, gdje vecinom igram je i.zOn4 tuz4n server ( 78.159.121.93:28969 ).....
Znaci ako ima zainteresiranih, pitajte nesto....predlozite nesto novog...Ime za klan....