LOL 2-3 sata bi bilo dovoljno? Reci da se šališ! Iovako smo kao narod slabo obrazovani, a ti bi još i više nego prepolovio satnicu?! Sličicom se buniš protiv zaglupljivanja, a osigurao bi dosad neviđenu razinu zaglupljivanja djece smanjivanjem satnice na 2-3 sata dnevno?! Ostao sam bez riječi.
LOL opet: znači, dao bi nek djecu obrazuju roditeli, koji su prosječno ispodprosječne inteligencije i slabo obrazovani i koji ništa ne znaju o edukaciji djece. Ne razumijem kak ti možeš živjeti s takvom kognitivnom disonancom. Smeta te zaglupljivanje ljudi, a napravio bi sve da dođe do što većeg zaglupljivanja ljudi! Prosto neverovatno. Edukacija se može i mora poboljšati, ali to što ti predlažeš je kontraedukacija. Ujedno, ne kužim kak ti misliš da bi roditelji uspjeli educirati djecu - roditelji od kojih polovica ne prihvaća evoluciju - kad ni učitelji ne uspiju polovicu djece naučiti da je došlo do evolucije. Ne uspiju zato jer su im roditelji prije nego su ušli u obrazovni sustav zapunili glavu s kreacionističkim lažima.
- I više nego dovoljno. Nismo slabo obrazovani, nego smo slabo standardizirani, ali opet svatko mora odrobovat svojih 8 sati, pusti ljude da stvaraju i uživaju u onome što vole...
Prava je rijetkost danas naći čovjeka koji uživa u onome što radi, kada bi se to promjenilo ne da bih smo imali puno ljudi koji samo uživaju u onome što rade, nego bi se i produktivnost uvišestručila... danas si barem to možemo dopustiti.
- Ne moraju ih obrazovati nužno roditelji, neka sve bude više transparentno, neka dijete uz pomoć roditelja odabire koje mu je okruženje najbolje i naproduktivnije, nema prisile...
- Nisam primjetio da je na mene prešla inteligencija mojih profesora, važno je samo da se ona urođena ne sputava kao što je slučaj sa javnim školama ali moji profesori zato znaju sve o edukaciji djece, par njih uspije pridobiti punu pozornost...nekad... možda... u mjesecu.
Ja sam bio uvjeren u evoluciju, ali to se promjenilo, nitko nije utjecao na mene.