Teorije zavjera - uzduž i poprijeko zaključana tema

poruka: 2.315
|
čitano: 491.019
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Teorije zavjera - uzduž i poprijeko
mbaksa kaže...
rambox kaže...
bed kaže...

Btw, cijela ta teorija s piramidama kao grobnicama faraona je nakaradna..

Piramide nisu nikakve grobnice nema šanse,{#} one u Egiptu jel s obzirom kako su građene u praksi iznad i ispod zemlje.To izgleda ko neki energetski objekt, bez greške pa kome milo kome drago tolko tih hodnika i svakakvih neobičnih prostorija pa na kraju samo pišljiva grobnica i ništ drugo taman posla.{#}{#}

Baš je šaljiva ova emisija "Na rubu znanosti pameti". Kakve bedastoće likovi pričaju, to je nevjerojatno. Lako je sjesti pred kameru i blebetati. Ta njihova blebedanja ili su bez ikakvog pokrića ili su već odavno pobijena u znanosti.

To može i moja pokojna baba takve šuplje komentare dat,{#} ko u tvom primjeru s obzirom kad se sve zbroji jer ljudi nisu pali s kruške sigurno.Zapravo zakaj se uopče i orjentiramo po toj emisiji, kad se opče poznata stvar koja su bila razmišljanja Nikole Tesle o Piramidama i tu je kraj priče.{#}{#}

Tawals kaže...
SupremeCommander kaže...

Vjerujem da postoje vanzemaljci, ali ovo je stvarno glupo.

Ovo je možda najbolji video, seems legit : 

Fučkaj ga sad to nula bodova, ovo dole je najpoznatija snimka i nije Fake sigurno daj si to pohrani u bookmark i gotovo pa rješeno.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/izvanzemaljci-vjerovanja-otkrica/31893.aspx?page=25&jumpto=1760822&sort=asc&view=flat

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
Tawals kaže...

Ja ne vjerujem. Nigdje u bibliji nisu navedeni. Ja sam kršćanin, ja samo sljedim šta piše u bibliji. Bibliju je bog napisao, onda je jedina istina.

Jedeš svinjetinu? Piješ alkohol? Ako je odgovor na ova pitanja da, žao mi je ti nisi kršćanin, niti sljediš Bibliju.

17 godina
moderator
rambox kaže...
To može i moja pokojna baba takve šuplje komentare dat,{#} ko u tvom primjeru s obzirom kad se sve zbroji jer ljudi nisu pali s kruške sigurno.

LOL Nisam ja taj koji iznosi ničim potkrijepljene tvrdnje i koji iznosi nebuloze o izmišljenoj orgonskoj energiji.

rambox kaže...
Zapravo zakaj se uopče i orjentiramo po toj emisiji, kad se opče poznata stvar koja su bila razmišljanja Nikole Tesle o Piramidama i tu je kraj priče.{#}{#}

Nisu općepoznata.

14 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Jedeš svinjetinu? Piješ alkohol? Ako je odgovor na ova pitanja da, žao mi je ti nisi kršćanin, niti sljediš Bibliju.

Odgovori na pitanje.

17 godina

Meni to izgleda kao da su nekome sa vjencanja pobjegli baloni... {#} 

UFO definitivno je, ali ne izgledaju bas kao vanzemaljci... {#}

Da ono stvarno jesu bili nekakvi vanzemaljski brodovi, to bi bio znak invazije i vec bi tamo par nuklearki doletjelo {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
13 godina
Tawals kaže...
Ranko Kukumar kaže...
Tawals kaže...

Ja ne vjerujem. Nigdje u bibliji nisu navedeni. Ja sam kršćanin, ja samo sljedim šta piše u bibliji. Bibliju je bog napisao, onda je jedina istina.

Jedem svinjetinu i "pijem" alkohol, idem li u pakao? Voli li me idalje taj "bog"?

Aut vincere, aut mori!
14 godina
protjeran

Jedem svinjetinu i "pijem" alkohol, idem li u pakao? Voli li me idalje taj "bog"?

Izgleda da ne voliš ni sam sebe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 21:02 (Tawals).
17 godina
moderator
Tawals kaže...

Duboko. Nema šta. Zar se zaista moraš spuštati na tu razinu?

17 godina

...obrisi me...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 21:14 (SupremeCommander).
14 godina
protjeran

Na koju razinu? Smatram da onaj tko se uništava alkoholom nema baš previše ljubavi prema sebi.

17 godina
moderator
SupremeCommander kaže...

Radi li tko kartu UFO-a u hrvatskoj? Koliko ima godisnje tih posjeta/vidjenja?

Za rasprave o UFO-ima imamo posebnu temu: http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/izvanzemaljci-vjerovanja-otkrica/31893.aspx

14 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Frende.. Kako ti je mario rekao u temi što se događa s društvom, odi malo na zrak i pusti gluposti i teorije zavjera.

Zapali Marihuanu, pusti si metal neki opaki, headbengaj, ili odi u grad gledaj srednjoškolke, uništavat mladost na religiju i teorije zavjera je ravno ubojstvu.

Ja neznam tko je tebi isprao mozak ali čini mi se da će ga teško biti vratiti na normalu.

13 godina
Tawals kaže...

Na koju razinu? Smatram da onaj tko se uništava alkoholom nema baš previše ljubavi prema sebi.

Kako se ti usudujes tako govoriti prema nekome kojeg uopce ne znas? Rekao sam da pijem alkohol, to ukljucuje i jedna jedina piva po danu, popiti pivo sa ekipom je unistavanje alkoholom? Stvarno si dajes velike ovlasti, to treba sakncionirati. Trolanje ti je poznat pojam?

Aut vincere, aut mori!
14 godina
protjeran

Marihuana košta.

"Vratit u normalu", misliš standardizirat?

17 godina
moderator
Tawals kaže...

Koga briga što ti smatraš u tom pogledu?! Nisi ovdje da se baviš ocjenjivanjem količine ljubavi koju forumaši imaju prema sebi!

Taktika ti je inače jadna. Postaviš jedno takvo tendenciozno pitanje da ne bi morao odgovoriti na postavljeno pitanje! Odgovori čovjeku na pitanje koje ti je postavo!

13 godina
Tawals kaže...

Marihuana košta.

"Vratit u normalu", misliš standardizirat?

Misli ne pricati sranja koje nemaju smisla sa zdravom pameti,

Aut vincere, aut mori!
15 godina
Tawals kaže...

Sve ovisi o kolicinama i vremenu u kojem su te kolicine unesene. Osobu koja unosi umjerene kolicine alkohola u organizam, ne bih ocjenio kao nekoga to namjerno unistava sam sebe. S druge strane, nekoga tko popije 5-6l vode u kratkom razdoblju ocijenio bih kao nekoga tko unistava sam sebe.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 21:17 (captain_soap_McTawish).
17 godina
moderator
Teorije zavjera - uzduž i poprijeko

Momci, ZAVJERE, ZAVJERE! Pustite sad druge stvari, alkohol ili štoveć (osim ako nije riječ o zavjeri {#}).

17 godina
mbaksa kaže...

Zapravo zakaj se uopče i orjentiramo po toj emisiji, kad se opče poznata stvar koja su bila razmišljanja Nikole Tesle o Piramidama i tu je kraj priče.{#}{#}

Nisu općepoznata.

Bogami jesu itekak to sigurno bez greške,{#} ne trebam ti davat niti linkove niti ništa jer je besmisleno i bespotrebno Tesla je Piramide vidio kao neku vrstu energetskih objekata/skupljanje energije i to je to. Sad ti dalje moš njegovo mišljenje i razmišljanja o Piramidama, gledat kak očeš no sumnjat u rasuđivanje i zaključke vjerojatno največeg genijalca u ljudskoj povjesti uh fučkaj ga ne bi išlo nikak.{#}{#}

13 godina
mbaksa kaže...

Momci, ZAVJERE, ZAVJERE! Pustite sad druge stvari, alkohol ili štoveć (osim ako nije riječ o zavjeri {#}).

Ma mi obični smrtnici nismo na razini razmišljanja kao i kolega Tawals, prosvijetli nas! Ali sto ja znam, ja sam obicni pijanac i jos se nevolim{#}.

Aut vincere, aut mori!
17 godina
moderator
rambox kaže...

Bogami jesu itekak to sigurno bez greške,{#} ne trebam ti davat niti linkove niti ništa jer je besmisleno i bespotrebno

Potrebno je. Mi drugi ne provodimo dane čitajući ezoterijske časopise i stranice. {#}

Potrebno je i iz još jednog razloga - da ne ostane na "rekla-kazala". Da vidimo što točno je Tesla rekao o piramidama.

14 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...

Kako nesto mozes smatrati glupim ako ništa, ali ama baš ništa neznamo o vanzemaljskom životu? Ili ti imaš info iz prve ruke?

Pa vidi se da je montirano, ne kažem da je video koji sam ja postavio nije montiran, barem izgleda realističnije.

17 godina
moderator
Tawals kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Kako nesto mozes smatrati glupim ako ništa, ali ama baš ništa neznamo o vanzemaljskom životu? Ili ti imaš info iz prve ruke?

Pa vidi se da je montirano, ne kažem da je video koji sam ja postavio nije montiran, barem izgleda realističnije.

Realističnije, ali lažno. Poanta? Zar je ovo natjecanje tko će staviti video koji izgleda manje lažno?

14 godina
protjeran

Realističnije, ali lažno. Poanta? Zar je ovo natjecanje tko će staviti video koji izgleda manje lažno?

Kako znamo da je lažno?

Barem se ne vidi golim okom da je lažno, ako ništa drugo...

17 godina
moderator
Tawals kaže...

Kako znamo da je lažno?

Barem se ne vidi golim okom da je lažno, ako ništa drugo...

Kao prvo, mi ne moramo znati da je lažno - strana koja iznosi tvrdnju treba dokazati da nije lažno.

Kao drugo, ovako znamo da je lažno.

14 godina
protjeran

Bogami jesu itekak to sigurno bez greške,{#} ne trebam ti davat niti linkove niti ništa jer je besmisleno i bespotrebno Tesla je Piramide vidio kao neku vrstu energetskih objekata/skupljanje energije i to je to. Sad ti dalje moš njegovo mišljenje i razmišljanja o Piramidama, gledat kak očeš no sumnjat u rasuđivanje i zaključke vjerojatno največeg genijalca u ljudskoj povjesti uh fučkaj ga ne bi išlo nikak.{#}{#}

Ja Teslu gledam i kao duhovnjaka u jednu ruku.{#}

17 godina
moderator
Tawals kaže...

Ja Teslu gledam i kao duhovnjaka u jednu ruku.{#}

Tesla je bio izvanzemaljac. Zato je i znao sve te stvari. {#} Na Zemlju su ga doveli isti oni koji su na Zemlji posadili život. Najbolje da je život nastao iz nežive tvari na Zemlji, kad znamo da život ne može doći iz nežive tvari. Tko je tolko naivan da tak nešto povjeruje?

17 godina
mbaksa kaže...
rambox kaže...

Bogami jesu itekak to sigurno bez greške,{#} ne trebam ti davat niti linkove niti ništa jer je besmisleno i bespotrebno

Potrebno je. Mi drugi ne provodimo dane čitajući ezoterijske časopise i stranice. {#}

Potrebno je i iz još jednog razloga - da ne ostane na "rekla-kazala". Da vidimo što točno je Tesla rekao o piramidama.

Nije potrebno jer se radi o Tesli fučkaj ga,{#} njemu ne moramo ljepit izmišljotine jer je on ima ideju i mišljenje o puno toga u ondašna vremena.Kamo sreče da živomo po Tesli kak se ono kaže, ali ne otišli smo totalno u krivom smjeru nažalost lova i profit je najbitnija a opčenita dobrobit čovječanstva i što manje uništavanje prirode je deseta rupa na sviralu.{#}{#}

17 godina
Teorije zavjera - uzduž i poprijeko

Koji je tocno smisao ove teme? Ako se ocekuje da imamo cvrste dokaze onda to vise nisu teorije zavjera.{#}

17 godina
moderator
rambox kaže...

Nije potrebno jer se radi o Tesli fučkaj ga,{#} njemu ne moramo ljepit izmišljotine jer je on ima ideju i mišljenje o puno toga u ondašna vremena.Kamo sreče da živomo po Tesli kak se ono kaže, ali ne otišli smo totalno u krivom smjeru nažalost lova i profit je najbitnija a opčenita dobrobit čovječanstva i što manje uništavanje prirode je deseta rupa na sviralu.{#}{#}

S obzirom da nije općepoznato i da toliko bježiš od argumentiranja iznesenog, zaključit ću da izmišljaš ili u najmanju ruku si negdje pročitao da je Tesla nešto pričao o piramidama, ali zapravo ne znaš što. Neću ja raditi tvoj posao. {#} Ovaj dio rasprave ne ide nikamo dok ne izneseš izvore za svoje tvrdnje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice