IPhone i iskon mail

poruka: 5
|
čitano: 20.560
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
IPhone i iskon mail
pitanje

Pozdrav!

Ne uspijevam namjestiti iPhone da prima poruke sa iskonovog mail servera (pop.inet.hr). Da li je to uopće moguće, i ako je, kako?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone i iskon mail

Svi korisnici koji su spojeni na internet preko Iskona mogu čitati poruke putem nekog e-mail klijenta, dok mogućnost slanja također imaju samo Iskonovi korisnici izuzev onih koji koriste Easy i Gost pristup. Podaci koje je potrebno upisati u Vaš klijent (program) za konfiguraciju korisničkog računa su: Incoming mail server (POP3) - pop.net.hr; Outgoing mail server (SMTP) - mail.iskon.hr. U polja za korisničko ime (Login) i lozinka (Password) upisuju se isti podaci koje koristite za Freemail prijavu na web stranicama

Misliš na ovo? (http://www.mackorisnik.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=1218&start=0&st=0&sk=t&sd=a)

0 0 hvala 0
16 godina
RE: IPhone i iskon mail
autorov komentar

Ne, na žalost. Ne prolazi mi spajanje na niti jedan pop server (net, t-com..). Gmail imap je prošao bez problema. Također, slanje preko konfiguriranog pop accounta prolazi (smtp)

Hvala

16 godina
IPhone i iskon mail
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Riješeno. Prilikom kreiranja accounta preko wizzarda previdio sam gumb za odabir imap/pop accounta

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone i globalnet.hr i net.hr mail

večer

dali mi netko može pomoći kako upisati podatke osim mail adrese i lozinke za ove dvije email adrese koje koristim...neznam odlazne i ulazne servere...koristim t com za internet,pa neznam kako podesiti sve to

lijepi pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice