Bug web i forum jako spori

poruka: 7
|
čitano: 287
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Bug web i forum povremeno jako spori

I prije su znali raditi sporo, ali sada se ponekad baš jako sporo učitavaju, pa čak jave i error kao na screen-shotu.

I ne, nije do moje veze prema Internetu. Jednako se ponašaju i na mobu i na fiksnoj vezi (optika). Drugi webovi rade normalno.

Što se događa? Jesu li možda i dalje hostani na onoj opjevanoj četiri-osam-šestici s početka devedesetih? 

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

stanje foruma je ocajno opcenito.

kada udete na mobilnu verziju, na dnu imate ikone drustvenih mreza. Ako pritisnete na ikonu instagrama odvede vas na profil gospode koja se zove "Patricia Margarita Maertens" aka "buglab". To je vec tako barem godinu, vjv i više. Bizarno

0 0 hvala 0
12 godina

Ovo je patnja, a ne forum. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator

Dragi ljudi - sve znamo! I mi sami u pojedinim trenucima jedva pristupamo i webu i forumu.

Već danima analiziramo promet i što se zbiva (uzrok problema, je vanjski), neke konkretne anomalije smo uočili, sad se radi na rješenju koje bi ih trebalo otkloniti.

Ispričavamo vam se svima zbog otežanog korištenja foruma i nadam se da će naša tehnička podrška uspjeti pronaći rješenje.

...
Moj PC  
6 0 hvala 2
18 godina
Re: Bug web i forum jako spori
Miro kaže...

nadam se da će naša tehnička podrška uspjeti pronaći rješenje.

Dajte molim vas, ovako je jako nezgodno svađati se, gubi se sva draž...

Gledam te!
12 godina
Miro kaže...

Dragi ljudi - sve znamo! I mi sami u pojedinim trenucima jedva pristupamo i webu i forumu.

Već danima analiziramo promet i što se zbiva (uzrok problema, je vanjski), neke konkretne anomalije smo uočili, sad se radi na rješenju koje bi ih trebalo otkloniti.

Ispričavamo vam se svima zbog otežanog korištenja foruma i nadam se da će naša tehnička podrška uspjeti pronaći rješenje.

Ovako ja ženi kažen kad me pita kako kasnim doma 3h - i ja patim, vanjski faktor, analiziram problem 🤣

17 godina
@Veliki Brat pa baš to. Došle je dotle da sam čak išao reddit upaliti.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice