Podešavanje uTorrenta zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 3.383
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Podešavanje uTorrenta

Ovako,imam flat rate internet sa 2048/256 brzinom downloada i uploada.To je dokazano testovima brzine,ali kad skida torrente skida brzinom do 230 KB/s i niti kilobajt više.Želio bih povećati brzinu jer je to stvarno slabo a potrebno mi je dosta programa.....Moj prijatelj koji koristi isti torrent klijent ima brzinu skidanja preko 600 KB/s.Neki mi kažu da je možda problem i u HDD-u.Molim za pomoć.

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Podešavanje uTorrenta

A mozda si si limitiral brzinu skidanja u utorrentu?

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 20:12 (Haf932).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Podešavanje uTorrenta
veki je car kaže...

Ovako,imam flat rate internet sa 2048/256 brzinom downloada i uploada.To je dokazano testovima brzine,ali kad skida torrente skida brzinom do 230 KB/s i niti kilobajt više.Želio bih povećati brzinu jer je to stvarno slabo a potrebno mi je dosta programa.....Moj prijatelj koji koristi isti torrent klijent ima brzinu skidanja preko 600 KB/s.Neki mi kažu da je možda problem i u HDD-u.Molim za pomoć.

Imaš 2 mbit vezu i ova brzina kojom skidaš je ok.

Tvoj frend te mulja i laže jer na koju foru može skidat 600kbs na 2mbit vezi?

Ne postoje magični programi a ni hard nema veze s time.

Ima hrpa tema o tome pa malo potraži.

World Championships: 7, GP started: 273, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 20:12 (F1-IVO).
14 godina
Podešavanje uTorrenta

tocno to...frend ili ima vise mega-bitnu vezu od tebe i skida 600kbps ili te laze da sa 2 mbita skida 600kbps...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice