Evo ja sam se odlucio na legalni antivirus, ciljam na kaspersky 2012? e sad me zanima, di ga ima za kupit kolika je cijena? ili ima za kupit samo key? di? i kako ta licenca? dali se treba obnavljat mislim ono nakon godinu dana da moram opet platit ili jednom kupim uvijek imam? hvala. (nemojte mi se smijat nemam pojma o tome nista)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja sam se odlucio na legalni antivirus, ciljam na kaspersky 2012? e sad me zanima, di ga ima za kupit kolika je cijena? ili ima za kupit samo key? di? i kako ta licenca? dali se treba obnavljat mislim ono nakon godinu dana da moram opet platit ili jednom kupim uvijek imam? hvala. (nemojte mi se smijat nemam pojma o tome nista)
Šta si do sada koristio ilegalni? Free verzije su sasvim dovoljene. Ako baš želiš neki antivirus sa licencom odi do najbližeg centra koji prodaje računalnu opremu i kupi... Cijene se kreću od nekih 150 kn pa do 300-350 kn, zavisi koji antivirus hočeš. Uobičajena je licenca od godinu dana i nakon isteka licence obraćaš se centru gdje si kupio kako bi ti produžili licencu i za to moraš platiti.
e to je baš glupost, što licencu treba obnavljat, a free verzija 30 dana... a ovaj moj komp ima ocigledno problema teških xd
Downloadaštrial sa njihove stranice i u roku 30 dana kupiš key, također sa njihove stranice i uneseš ga i to je to
Imaš i ovu temu pa pogledaj i pitaj za antivirusnu zaštitu, a i za te probleme sa kompom ako misliš da je do virusa