MSN ne radi )=

poruka: 11
|
čitano: 1.981
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
MSN ne radi )=
pitanje

Dakle, kad odem na account od jedne druge osobe na kompu, MSN se pali, ali me nece sign-inati, kaze da mi je mail ili password krivi (a sve je tocno, prije par sati sam bila na msn-u i od tad mi ne radi, nakon sto sam restartala komp, tj. laptop) a na mom accountu se nece ni upaliti. MSN mi je instaliran u D:\Program Files (jer mi je D particija velika, a na C su mi samo Windowsi) i, kad probam upaliti MSN, nece mi se uopce na mom user accountu upaliti (imamo 2 user accounta na lapu). I, kad odem na www.ebuddy.com kaze mi da se nece sign-inati jer mu treba preko 60 min. Sad jer to problem kod MSN-a ili mog lap-a? =/

I am the Enna-chan, for I shall rule the world!!~! MUAHAHAHAAA!! *cough cough* *ack* ">.>
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2008 22:25 (Enna-chan).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: MSN ne radi )=

bez brige svi imaju te probleme

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
17 godina
neaktivan
MSN ne radi )=

jel ti došla nedavno neka poruka s youtube-om tj jel ti netko poslao

0 0 hvala 0
17 godina
brezonja kaže...

jel ti došla nedavno neka poruka s youtube-om tj jel ti netko poslao

e to je mozda problem ako si na to klikno to je prouzročilo tvoe probleme...ili ako se negdje registriras sa istim e-mailom i sa istima passom  ko od msn-a to te moze zeznut
AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Da! I onda sam kliknula na to i to se očito poslalo nekim mojim kontaktima. Nakog toga sam restartala laptop i opet se sign-inala, ali poslije mi nije radio. Ima veze s time? =O

I am the Enna-chan, for I shall rule the world!!~! MUAHAHAHAAA!! *cough cough* *ack* ">.>
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Hm...ali kako mi taj link moze napraviti problem? O.o i log-inala sam se samo na ebuddy, a tamo sam bila milijun puta prije i moj best frend (HappyD) je isto bio tamo, ja mislim, i njemu nije nis bilo od ebuddy-ja. Ocito je taj GLUPI link!

17 godina
MSN ne radi )=

Možda ti ovo pomogne:

http://msn-errors.blogspot.com/

Ali također ti google može pomoći na taj način da si prepišeš broj koji ti izbaci kao error npr:

MSN Messenger Error: 80048820

I tako pronađeš riješenje za svoj problem

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Ali nema errora jer mi se MSN uopce ne pali =/

17 godina
MSN ne radi )=
prihvaćeno rješenje

Ako MSN ne radi tada napravi ponovnu instalaciju msn-a, prvo odinstaliraš, skeniraš računalo s Spybot - Search & Destroy, nakon toga s TuneUp-om očistiš registry ili s nekim drugim programom (ovaj dio nije potreban, ali je poželjan) i za kraj ponovno instaliraš MSN

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Thx thx thx
pokusat cu =P

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Covjece, spasio si mi zivot =D i sad jos imam najnoviji MSN! Smijeh
Fala, fala, fala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice