Dakle, kad odem na account od jedne druge osobe na kompu, MSN se pali, ali me nece sign-inati, kaze da mi je mail ili password krivi (a sve je tocno, prije par sati sam bila na msn-u i od tad mi ne radi, nakon sto sam restartala komp, tj. laptop) a na mom accountu se nece ni upaliti. MSN mi je instaliran u D:\Program Files (jer mi je D particija velika, a na C su mi samo Windowsi) i, kad probam upaliti MSN, nece mi se uopce na mom user accountu upaliti (imamo 2 user accounta na lapu). I, kad odem na www.ebuddy.com kaze mi da se nece sign-inati jer mu treba preko 60 min. Sad jer to problem kod MSN-a ili mog lap-a? =/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bez brige svi imaju te probleme
jel ti došla nedavno neka poruka s youtube-om tj jel ti netko poslao
jel ti došla nedavno neka poruka s youtube-om tj jel ti netko poslao
Da! I onda sam kliknula na to i to se očito poslalo nekim mojim kontaktima. Nakog toga sam restartala laptop i opet se sign-inala, ali poslije mi nije radio. Ima veze s time? =O
Hm...ali kako mi taj link moze napraviti problem? O.o i log-inala sam se samo na ebuddy, a tamo sam bila milijun puta prije i moj best frend (HappyD) je isto bio tamo, ja mislim, i njemu nije nis bilo od ebuddy-ja. Ocito je taj GLUPI link!
Možda ti ovo pomogne:
http://msn-errors.blogspot.com/
Ali također ti google može pomoći na taj način da si prepišeš broj koji ti izbaci kao error npr:
MSN Messenger Error: 80048820
I tako pronađeš riješenje za svoj problem
Ali nema errora jer mi se MSN uopce ne pali =/
Ako MSN ne radi tada napravi ponovnu instalaciju msn-a, prvo odinstaliraš, skeniraš računalo s Spybot - Search & Destroy, nakon toga s TuneUp-om očistiš registry ili s nekim drugim programom (ovaj dio nije potreban, ali je poželjan) i za kraj ponovno instaliraš MSN
Thx thx thx
pokusat cu =P
Covjece, spasio si mi zivot =D i sad jos imam najnoviji MSN!
Fala, fala, fala!