Izmicanje domene , postavljanje domene

poruka: 2
|
čitano: 2.388
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako imam sljedeći problem :

Imam server A sa domenom A , sada moram podignut server B sa domenom A , znaći domenu i AD moram migrirati sa servera A na server B kako ?

PS.

server A je WS2003 std.

server B je WS2008 std.

na serveru B je podignuta domena B sa AD-om , znaći prije gore navedenog vjerujem da moram izmaknut domenu B sa servera B zajedno sa pripadajućim ADom.

Molim savijet i pomoć.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

pozdrav
nadam se da ovdje ima netko voljan pomoći. dakle ovako:

- registrirala sam besplatnu .hr domenu kod Carneta
- radim stranicu preko Shopify, uzela sam njihov paket i oni mi daju hosting za web stranice (ne hostaju mail)
- trenutno sam tamo na njihovoj domeni (mojafirma.myshopify.com) i dok ne zgotovim web nisam se mislila prebacivat na svoju domenu

e sad, prvo sam tila setirat mail adresu preko MS Office 365 (imam poslovni paket), ali ne mogu nikako unit DSN zapise

- Microsof Office nudi TXT, MX, CNAME i SRV zapise za upisat u DSN mog providera domene

- Carnetova administracija domena ne podržava ništa od navedenog već samo NS odnosno A zapise (?!)

- sve se bojim da neću moći ni za Shopify verificirati vlasništvo nad mojom domenom

Ima li tko ideje? Svaka pomoć je dobrodošla, ako sam na krivom putu da me ispravite!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice