Igra preko 4,7 gb

poruka: 33
|
čitano: 13.142
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Igra preko 4,7 gb
Vesperian kaže...

mene zanima sljedece..imam igara koje se sastoje od 2 iso slike..prvo mountam 1. sliku s daemonom pa pocne instalacija i onda me trazi drugu..

kak sad napraviti isto to s jednom iso slikom od recimo 7gb a da ju ne przim na dl?

znaci 1 iso slika da se moze sprziti na 2 dvd-a pa da se kod instalacije mounta slika s prvog dvd-a pa onda s drugog bez potrebe za kopiranjem na hard i spajanjem ta 2 dvd-a?

nadam se da ste skuzili kaj sam htio pitati..

milslim ovako iz rar-u sve fajlove izvadi pa onda sve te mape iskombiniraj tako da u jednoj ima 4 GB a u drugoj 3GB i spržiš ...ako želiš instalirat igru samo iz DVD-ova prebaci na desktop nakon toga oznaći fajlove i desni klik Add to desktop.rar...meni je djelovalo

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina
neaktivan
Igra preko 4,7 gb

nisi me shvatio..u pitanju je iso image a ne rar..ne znam dal imas verziju NFS:MW koji ima 4 iso imagea pa moras svakog mountati u deamon ili sl pa se tak instalirava a ne treba se kopirati na hard..

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 14:04 (Vesperian).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Igra preko 4,7 gb
Vesperian kaže...

nisi me shvatio..u pitanju je iso image a ne rar..ne znam dal imas verziju NFS:MW koji ima 4 iso imagea pa moras svakog mountati u deamon ili sl pa se tak instalirava a ne treba se kopirati na hard..

e...to neznam Neodlučan
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice