- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala momci, stavit ću je u prodaju za 80kn.
X-fi Extreme Gamer, je li dobra za muziku?
Ovak pošto mi je frend dao Audigy SE dok ja ne nabavim Xonar DS zanima me kako se modaju driveri u x-fi music? i što sve treba za to? Hvala
Ovak pošto mi je frend dao Audigy SE dok ja ne nabavim Xonar DS zanima me kako se modaju driveri u x-fi music? i što sve treba za to? Hvala
ne modaju se u music, nego približno x-fi extreme audiju, gamer i music su posve drugi čipovi..
ne modaju se u music, nego približno x-fi extreme audiju, gamer i music su posve drugi čipovi..
U glavi mi je bila music pa sam je zato zabunom napisao. Mislio sam na extreme audio.
Trebam savjet, KLIK :) hvala
EDIT: u hr kupujem samo u poznatim trgovinama(Links, ADM, Portio)Trebam savjet, KLIK :) hvala
Trebam savjet, KLIK :) hvala
Možeš mi reći kakav je to konektor, ne izgleda mi baš ko običan PCI konektor.

Možeš mi reći kakav je to konektor, ne izgleda mi baš ko običan PCI konektor.
to je standardni pci
Skužio sam OVDJE no, ipak mi je ta zvučna malo skupa, u Portio-u sa poštarinom izađe 300kn, tako da mi je malo preskupo.
Znate li neku malo jeftiniju?
EDIT: znate li možda kakve su kvalitete ove vanjske, na USB?
Imam zvučnike Logitech Z-523!
Trenutno su spojeni na integriranu zučnu karticu.
Koja zvučna kartica iz Linksa bi bila najbolja za iskoristiti sve što ovi zvučnici mogu ponuditi?
I još jedno pitanje, što u vezi sabirnice, da li se isplati kupovati karticu sa PCI sabirnicom ili je bolje kad se već kupuje kupiti sa PCI-E sabirnicom?
Pitam iz dva razloga, prvi je moguća razlika u kvaliteti zvuka ili čega već, a drugi zbog vjerojatnog nestnka PCI slota na matičnim pločama u budućnosti!
Imam zvučnike Logitech Z-523!
Trenutno su spojeni na integriranu zučnu karticu.
Koja zvučna kartica iz Linksa bi bila najbolja za iskoristiti sve što ovi zvučnici mogu ponuditi?
Asus Xonar DG 5.1 ce ti biti taman. BTW kolko para mozes izdvojit za zvucnu ?
Ah trenutno ne razmišljam o iznosu samo me zanima što bi bilo najbolje!
Kad već kupujem želim nešto kvalitetno, ali opet ne želim ni davati više nego što je potrebno.
Ta Asusica je idealna za tvoje Z-523 !
Što je sa drugim dijelom posta?
I još jedno pitanje, što u vezi sabirnice, da li se isplati kupovati karticu sa PCI sabirnicom ili je bolje kad se već kupuje kupiti sa PCI-E sabirnicom?
Pitam iz dva razloga, prvi je moguća razlika u kvaliteti zvuka ili čega već, a drugi zbog vjerojatnog nestnka PCI slota na matičnim pločama u budućnosti!
Ja imam Extreme Gamer u PCI i moguce je da je kvaliteta zvuka bolja na PCI-E no kolko vidim takve su skuplje, a ja jos nisam cuo zvuk na PCI-E pa nemogu procijenit dali je kvalitetniji i koliko i dali se isplati ta razlika u cijeni!
Poštovanje !
Trebao bih pomoć u vezi izbora zvučne kartice. Kupujem 1800A zvučnike koji bi mi koristili za muziku i igre. Ako mi možete preporučiti zvučnu karticu za neku pristojnu cijenu bio bih vrlo zahvalan.
Eventualno ako imate preporuku za zvučnike 2.1 ili 2.0 do 600-700 kn.
thnx
Pozdrav svima...
Jedno pitanjce, imam integriranu standardnu zvucnu kartu za neke MS zvucnike nisu nesto ali za uredske svrhe koriste.A prije godinu dana kupio sam Yamaha low price zvucnu kartu, sada me zanima koja je bolja.
Zvucne kartice su
I.VIA High definition audio integriana na 775 plocu
a druga je ova...
Poštovanje !
Trebao bih pomoć u vezi izbora zvučne kartice. Kupujem 1800A zvučnike koji bi mi koristili za muziku i igre. Ako mi možete preporučiti zvučnu karticu za neku pristojnu cijenu bio bih vrlo zahvalan.
Eventualno ako imate preporuku za zvučnike 2.1 ili 2.0 do 600-700 kn.
Preporuka za zvucnu karticu : Asus Xonar DG
Preporuka za 2.1 zvucnike : Logitech Z523 , iako ni 1800A nisu losi ali su 2.0 !
Neka zvučna do 300kn za igranje i muziku?
Hvala.
Također preporucam Asus Xonar DG !
Također preporucam Asus Xonar DG !
Čujem da je bolje uzeti Creative labs za igre, hoće li i ova zvučna biti dobra?
Pa mozda je bolje uzet za igre Creative Labs ali onu Extrema Gamer , no ova Asusica je best buy za te pare !
Zamijenio sam integrušu sa Xonaricom D1 i zvuk mi se toliko poboljšao da ja još uvijek ne mogu doći k sebi. Nisam neki audiofil, ali imam čisto solidan vintage hajfaj koji je bio totalno zagušen šrot integriranom. Nisam slušao creativove kartice, ali za xonara velika preporuka. Nisam siguran koliko su jeftiniji modeli lošiji, ali ne vjerujem da je neka velika razlika pogotovo na slabijim komponentama.
Zamijenio sam integrušu sa Xonaricom D1 i zvuk mi se toliko poboljšao da ja još uvijek ne mogu doći k sebi. Nisam neki audiofil, ali imam čisto solidan vintage hajfaj koji je bio totalno zagušen šrot integriranom. Nisam slušao creativove kartice, ali za xonara velika preporuka. Nisam siguran koliko su jeftiniji modeli lošiji, ali ne vjerujem da je neka velika razlika pogotovo na slabijim komponentama.
D1 ima nešto čišći zvuk od DS, a tu je i dolby vs dts, ovisno što treba kome.
trebam kvalitetnu zvucnu karticu,zanima me samo radi igre no treba biti nesto ozbiljno.bas nije bitan vec oni tihi i fini zvukovi i razdvajanje istih. o_o. racunajte da treba biti znatno bolje od novih maticnih. sad neznam kako je sa cijenama kod takvih stvari, jel to 2 ili 5 k kuna,no to je zaista vazno pa pucajte a ja cu se iskrvarit za to koliko ide. i nemam pojma di ima nekih boljih za kupiti pa ako je moguce molim i da se to navede.