Pojačalo i zvučnici

poruka: 3
|
čitano: 910
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Pojačalo i zvučnici

Pošto na moju temu u periferiji niko ne odgovara otvorit ću ovdje. Imam jedan stari gramofon koji sam spojio na PC preko pojačala. Zanima me zašto ne mogu uštimavati zvuk preko funkcija na pojačalu već samo preko funkcija na zvučnicima? Možda jer su PC zvučnici?

I još me zanima, u bližoj budućnosti mislim kupiti Hi-Fi zvučnike i spojit ih na PC preko istog ovog pojačala. Onda bi valjda trebao moći uštimavati zvuk na pojačalu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pojačalo i zvučnici

Nisam neki expert ali mislim da ako si sve dobro spojio da bi morao moći na pojačalu kontrolirati zvuk.

Ja imam PC spojen na staru liniju sa gramafonom i kazetama koja je priključena na 2 60W zvučnika i sve super funkcionira, isto tako frend je spojio pc na pojačalo od stare linije i sve super funkcionira... daj malo opiši što se događa, slikaj, pokaži... ovako napamet stvarno nezz što da kažem.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pojačalo i zvučnici

Zvučnici su Genius SP-HF 3000A, možda je u tome stvar. Gramofon je uredno spojen na phono left i right i ground. Izlaz sa pojačala je spojen na matičnu. Pojačalo je Technics SA-GX230.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice