Hdmi kabel od 10metara ?

poruka: 36
|
čitano: 22.680
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Hdmi kabel od 10metara ?

Ja sam poručio kumu da mi u Protisu kupi Transmedijin za 95 kn. U subotu će mi kum donijeti pa ću vam reći iz prve ruke, kako se čini. I prenosi li zvuk. Na sva vaša pitanja ću nastojati odgovoriti. U ovom slučaju, s kablovima, za ne-profi upotrebu ne vrijedi ona Koliko para, toliko muzike!

** Live 4 Music **
14 godina
neaktivan
Hdmi kabel od 10metara ?

jel se moze nariktati prkeo pc, da iskljucim hdmi na postavka??

Inac ekada upalim pc automatski mi je i na tv upljen hdmi, a neda mi se svkao malo iskopcavati hdmi kabel!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hdmi kabel od 10metara ?

Desni klik na dekstop > screen resolution > multiple displays > show desktop only on 1!

Yeah, smells like mass extinction...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Desni klik na dekstop > screen resolution > multiple displays > show desktop only on 1!

Hvala ti puno!!!!!!!!!!

14 godina
neaktivan
Hdmi kabel od 10metara ?

pozz... trebala bi si kupiti hdmi kabel od 7 ili 10m. Da li mi može netko pomoći i reći gdje da ga potražim?

Da li mi može netko reći koja mi točno vrsta treba hdmi kabela za spojiti komp i tv? Da li oba kraja moraju sadržavati hdmi ili jedan da je hdmi, a sa druge strane da je ulaz kao što ima monitor? hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 15:10 (Ivana-Tena).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivana-Tena kaže...

pozz... trebala bi si kupiti hdmi kabel od 7 ili 10m. Da li mi može netko pomoći i reći gdje da ga potražim?

Da li mi može netko reći koja mi točno vrsta treba hdmi kabela za spojiti komp i tv? Da li oba kraja moraju sadržavati hdmi ili jedan da je hdmi, a sa druge strane da je ulaz kao što ima monitor? hvala

S obzirom da si iz Baranje (ako je točno navedeno)..

Bilo koji informatički dućan Eurotrade, Konikom ili trgovački lanac Emmezeta Osijek, Alles... (audio-video odjel)

opcija 1) Računalo ima HDMI, televizor ima HDMI = običan HDMI kabel (nikakve pozlaćene gluposti i slično)

opcija 2) Računalo nema HDMI ali ima DVI, televozor ima HDMI ? treba DVI-HDMI adapter i običan HDMI kabel

opcija 3) Televizor nema HDMI = ne može se HDMI kablom spojiti računalo s istim, onda vjerojatno ima VGA konektor (moguć prijenos samo slike ali ne i zvuka)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice