Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.066
|
čitano: 12.597.483
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Gunner_V kaže...

Čitao sam malo reviewe, ali htio bi čuti i vaše mišljenje u vezi 2 mobitela:

SE x8 i Samsung l5500 galaxy 5

Ako netko ima vlastitih iskustava, još bolje.

imam ja x8, i dobar je mobitel, ali ne i vise od toga...ima vec pomalo zastarjeli android 2.1, ali to se lako roota i stavi 2.2 ili cak 2.3...nije los ja ga sada imam vec godinu dana i odlicno me sluzi...ali neke aplikacije stekaju kao npr. angry birds, fruit ninja i tako

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina

ok je i samsung galaxy i5500 imam ga stavio sam na njega android 2.3.5 clockao proc ,baterija dugo traje..sve radi...fora je mobitel jeftin a ok

16 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela
moze neka preporuka mobitela do 600 kn tele 2 i da ima wi-fi ako je moguce u tom cjenovnom rangu ?
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Oceli ICS na DHD

Kad shvatimo svoje granice,možemo ići preko njih
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pijavica kaže...

Oceli ICS na DHD

official mozda, ali custom vjerojatno...pa samo za par SE-ova i za dva nexusa je siguran ICS...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
strbi kaže...

lg optimus 2x? jel ima ko, jel to dobar mob? mislim znam da ima dvojezgreni proc i sve to, ali opet jel dobro optimiziran?

katastrofa od optimizacije, ovaj v10 popravlja tu nesto al tih 2 jezgre se nigdje ne pokazuju, obican placebo nakon kupnje...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan

Molio bih vas, cijenjene forumaše, za pomoć pri odabiru mobitela. Naime, za nekih tri tjedna produžavam ugovor u T-mobileu, a uz novce koje sam pripremio i bodove koje imam, mogu birati gotovo sve uređaje, osim nažalost Samsunga GS2 (i iPhonea koji me ni ne zanima). Nažalost, top modeli koji me zanimaju se ne mogu isprobati, a o svima sam čitao dosta loših stvari o lagovima, velikim greškama itd.. Dakle, u igri su mi Htc Sensation, Samsung Galaxy S, LG Optimus 3d i SE Xperia Arc. Molim da mi odgovore samo ljudi koji koriste neki od navedenih telefona barem mjesec dana, tako da dobijem informacije iz prve ruke...

0 0 hvala 0
16 godina
Opovrgnuli su sigurni ICS za te SEove... za najpopularnije mobitele kao Desire/G2/GS ce vjerojatno jaaako brzo custom doc...
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
16 godina
Kolko bodova, koja pretplata... mozda ima kod nekog drugog jeftinije...
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan

Nebitna pretplata, a recimo samo da imam bodova tako da su mi mobiteli barem 1000kn jeftiniji od konkurencije.

Dakle, nije mi bitna lova između ta 4, pa da probamo ovako sa glasovanjem.

Za Optimus 3d nisam uspio kod nas po forumima gotovo ništa pročitati, vrlo ih je malo, o Sensationu (koji me najviše zanima) sam pročitao loših stvari više nego o svim mobitelima dosad itd... Zato me zanimaju vaši savjeti, iz prve ruke.

1 Lg Optimus 3d
3 Htc Sensation
1 Samsung Galaxy S
7 Xperia Arc
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 22:47 (Crodado).

0 0 hvala 0
16 godina
Zasto ne GS2?
14 godina
neaktivan

500kn mi je van kupovne moći, a već sam nategnut sa Optimusom 3d, koji mi je najskuplji od navedenih. Ma znam što hoćeš reći, sve mi je jasno, da imam pare, ne bih ni razmišljao, ali granica mora biti...

17 godina
neaktivan
Crodado kaže...

500kn mi je van kupovne moći, a već sam nategnut sa Optimusom 3d, koji mi je najskuplji od navedenih. Ma znam što hoćeš reći, sve mi je jasno, da imam pare, ne bih ni razmišljao, ali granica mora biti...

Sensation onda definitvno.

14 godina
neaktivan
Dkc kaže...
Crodado kaže...

Sensation onda definitvno.

Strah me uzeti ga, jer svi živi pišu o problemima sa touchscreenom, sa baterijom, sa prašinom ispod ekrana, sa čestim resetiranjem itd... Da budem jasan, meni neće smetati ako mob koji put zašteka na pola sekunde, ali ako ga budem morao resetirati nakon svakog drugog poziva ili nositi na servis malo-malo, onda mi ne treba ni da je besplatan.

14 godina
neaktivan
Sony ericsson arc svakako...ima frend tah mob...odlican je
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
17 godina

Ne znam jel se SE za*ebo il kaj, al najbolje uzet Xperia Ray. Sad je upravo došao u dućane, a košta manje i od Xperie Neo - 2799kn. Strava! A telefon je praktički isti Arc, samo sa puno manjim ekranom i dodanom front camerom.

14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Ne znam jel se SE za*ebo il kaj, al najbolje uzet Xperia Ray. Sad je upravo došao u dućane, a košta manje i od Xperie Neo - 2799kn. Strava! A telefon je praktički isti Arc, samo sa puno manjim ekranom i dodanom front camerom.

Siguran sam da je odličan, ali mob sa manjim ekranom ne bih nikako uzimao, jer sam dosta na internetu preko moba, tako da ispod 4" ne bih.

15 godina

malo manje od 2500 u protisu ;)
BB!

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
17 godina

Pa kaj nije ista stvar? Manji je ekran, al je rezolucija ista. Znači, čak puno bolje izgleda jer imaš puno veći ppi. Jedino ako imaš problema sa čitanjem manjih slova, ok. Ja, na svu sreću, nemam.

14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Pa kaj nije ista stvar? Manji je ekran, al je rezolucija ista. Znači, čak puno bolje izgleda jer imaš puno veći ppi. Jedino ako imaš problema sa čitanjem manjih slova, ok. Ja, na svu sreću, nemam.

Naravno da nije ista stvar. Neki dan sam prodao Nokiu XM5800 sa 3.2" ekranom i to je bio najveći razlog prodaje. Problema sa čitanjem manjih slova nemam, ali je puno ugodnije na velikom ekranu surfati. O rezolucijama radije ne bih, te razlike se ni ne mogu vidjeti. (ako sve vidim na 19" monitoru rezolucije 1440x900, ne vidim razlog da je na 4" vidljiva razlika...) Svejedno, hvala ti na savjetu.

16 godina
Ekran ga hebe... ak hocu mali ekran uzeo bi Wave za 1300Kn koji je jaci...
14 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

malo manje od 2500 u protisu ;)
BB!

Svi navedene mobitele mogu dobiti debelo ispod 2000kn, a u T-mobileu Raya ni nema. Kažem, cijena mi nije ovdje bitna, tražim mobitel s kojim ću biti zadovoljan iduće dvije godine.

16 godina
Ha jbg Tmobilr je jadan... sta ces..n
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Ha jbg Tmobilr je jadan... sta ces..n

Bez ljutnje, ali nađi mi ti mrežu u kojoj mogu npr. Sensation dobiti za 1300kn, uz glupu potrošnju od 150kn mjesečno...

16 godina
Da, dobijes hrpu tih bodova za placanje racuna... ja sam otisao iz t mobile zbog odurnih tarifa i ponude mobitela.
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Da, dobijes hrpu tih bodova za placanje racuna... ja sam otisao iz t mobile zbog odurnih tarifa i ponude mobitela.

Tako sam i ja razmišljao, ali ove su mi Total tarife čisto ok, a od previše mobitela me samo glava boli... (zato i jesam sad tu ;))

Ma svi su oni isti, ali nisam osobno nikada imao problema s njima, pa odlučih ostati još jedan ugovor, pa onda vidjeti...

ontopic: Zanimljivo, da najviše glasova zasada ima za Arc.

14 godina
Crodado kaže...
8ax kaže...

Tako sam i ja razmišljao, ali ove su mi Total tarife čisto ok, a od previše mobitela me samo glava boli... (zato i jesam sad tu ;))

Ma svi su oni isti, ali nisam osobno nikada imao problema s njima, pa odlučih ostati još jedan ugovor, pa onda vidjeti...

ontopic: Zanimljivo, da najviše glasova zasada ima za Arc.

Arc je najkompletniji, odnosno najbolje radi. Sensation ima odličan hardware, ali dosta se ljudi žali. Istina, ima i zadovoljnih ljudi, posebnog zbog HTC-ovog sučelja Sense 3.0 koje očarava.

14 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Arc je najkompletniji, odnosno najbolje radi. Sensation ima odličan hardware, ali dosta se ljudi žali. Istina, ima i zadovoljnih ljudi, posebnog zbog HTC-ovog sučelja Sense 3.0 koje očarava.

E upravo je tu moja dilema... Kako može biti toliko loš telefon sa takvim hardwareom, znači da je software problem. Ako je software, trebao bi se moći riješiti budućim updateovima. Lutrija u svakom slučaju.

15 godina
neaktivan
Crodado kaže...
Cordas kaže...

E upravo je tu moja dilema... Kako može biti toliko loš telefon sa takvim hardwareom, znači da je software problem. Ako je software, trebao bi se moći riješiti budućim updateovima. Lutrija u svakom slučaju.

Isto tako ja razmisljam o optimusu 2x {#}

Kad shvatimo svoje granice,možemo ići preko njih
16 godina

Uzmi optimusa neces pogrijesit jeftin je a odlican ,neko prica o losoj optimizaciji,a radi mi puno  bolje od desirea sa cm7 ( gingerbread 2.3.5 clockan na 1113 mhz )

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice