Xperia x10 ili iPhone 4

poruka: 37
|
čitano: 9.674
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Xperia x10 ili iPhone 4
Dwyane Wade kaže...

objektivno po karakteristikama iphone 4 je bolji. kao vlasnik iphonea 2g pa 3g i sad 3GS ti ga toplo mogu preporuciti. Ja bi si sad ubo' novi iPhone a muci me kakav je iPhone 5 (ili 4S ovisi kako ce ga nazvat). ako ides na iphone 4 ja bi recimo uzeo bijeli - osim kaj je sminkica rijesen je problem sa senzorom (rijesen je i prije softverski al ono sto je sigurno...). Da sam ti ja bi malo pricekao (ja budem) bar do WWDCa pa vidjet dal ce bit predstavljen novi iphone.

Imo si sva tri losa mobitela i sada preporucas jedan, doduse, dobar mobitel, ali o kojem zapravo nemas pojma nego iz iskustva sa prijasnjim kramama. Plasticnim kramama, kako se Appleovci vole izrazavati. :D

Ja imam x10 i iskreno ne znam.

iPhone jest nesto hardwareski bolji i sigurno je brzi od x10, barem trenutno dok x10 ne dobije 2.3 update.

iPhone takoder po defaultu ima bolju foto kameru od x10, iako ima manje piksela. Istina, na x10 se dade nastelati da radi bolje od iP, ali ono, samo da obavijestim.

Ali taj ekran...3.5"....

Da nikad nisam koristio x10, mozda bih uzeo iPhone4. Ali ovako...taj ekran se cini sicusnim.

Osobno bi mi bilo vrlo neugodno koristit manji ekran nakon ovoga, jedino veci.

Browsanje je isto puno ugodnije na vecem ekranu, pa i igranje, zapravo sve.

Tako da, iPhone mozda i je nesto bolji mobitel, ovako ugrubo gledano, ali meni x10 sve svoje mane nadomijesta Android OS-om, te velikim i preglednim ekranom.

Takoder moram dodati da x10 puno bolje lezi u ruci, zbog svog superiornog dizajna (lol). iP4 ima ostre staklene rubove, dok je donja strana x10 obla i ljepse sjeda u ruci.

- Psiho246
14 godina
neaktivan
Xperia x10 ili iPhone 4

Iphone je bolji, to je činjenica ali nije i najbolji.
Pogledaj si HTC DESIRE HD. Trenutno najbolji mob na našem tržištu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xperia x10 ili iPhone 4
Do nedavno sam imao samsung galaxy s i velicina mi je ustvari bila najveci problem, staviti ga u djep bez silikonske zastite je mucenje, a kada stavim zastitu je doslovno nemoguce, i dok ga ja izvucem iz npr rifli, jao.... nisam cak niti mogao tipkati sa jednom rukom kako treba (ali imam ogromne ruke haha) i sada kada sam si uzeo i4. Moje misljenje je da moviteli preko 4 inca vise nisu mobiteli. mobiteli bi treali biti prakticni i da stanu svugdje, a ne da kupujem pederson samo da stavim mobitel u njega. a za browsanje, paa, u jednu ruku si u pravu, ali i dalje mislim da je bolje browsanje na iphoneu, nekako mi je jednostavnije, fluidnije radi nego android, pogotovo kadq ucitava flash sadrzaje. I ja mislim da nitko nije spomenuo ovo. X10 ima samo dualtouch dok iphone ima multitouch (vise od dva prsta odjednom). mozda nevazno ali nekome to treba.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
 mozda nevazno ali nekome to treba.

Više od dva prsta koristim samo kad igram fruit ninja. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
Xperia x10 ili iPhone 4

Cura mi ima X10, ja iP4. Sto bih uzeo - pa IP4 :)

Istina, X10 ima ogroman ekran i bolji signal od IP4 (jbt X10 i u bunaru ima HSDPA :)) ali je IP4 dosta ugodniji za koristenje.

Mentalist je moj idol... I torrente isto

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Dodge_167 kaže...
 mozda nevazno ali nekome to treba.

Više od dva prsta koristim samo kad igram fruit ninja. :)

A igraš po čitave dane :)

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
16 godina
neaktivan
Xperia x10 ili iPhone 4

Meni osobno teška odluka... Nezz, imam X10, a curin brat iPhone 4 pa sam imao priliku isprobati oba usporedno. iPhone me fascinirao zbog fluidnosti, i oštrinom slike, onaj wow efekt. Ali teško bih se odrekao dizajna X10 i Androida, veći ekran također. Mene samo isfrustrira tromost sustava na X10, FPS cap pa se mobitel čini usporen... Teško je opisati, ovako nekako: Ideš od točke A do točke B, i iPhone i X10 te dovedu tamo otprilike istom brzinom ali sa X10 se put činio dosta grbav... lol

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 13:43 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice