X10 app dozvole

poruka: 7
|
čitano: 2.177
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
X10 app dozvole

zna li netko kako da na xperiji x10 mjenjam dozvole aplikacijama, npr pristup webu, jer me zivciraju oni add-ovi a kad mi nije aktiviran paket pare guta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X10 app dozvole
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: X10 app dozvole

tu su uglavnom programi i ovak neki problemi, nigdje se ne spominje upravljanje dozvolama za aplikacije osim zatvaranja i deinstaliranja

16 godina
neaktivan
X10 app dozvole

Konkretno ne znam koji app ima tu mogućnost ali sjećam se da se u "Android borbeni komplet" temi spominjalo upravo to što tražiš, možeš tamo postaviti pitanje, siguran sam da će ti netko odgovoriti. Poanta je bila da ne otvaraš novu temu kad već postoji tema namijenjena za ovakva pitanja.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
X10 Problem

Problem!!!

Pokušao sam updejtati android na 2,1 ali sa samim mobitelom. Znaći u opcijama sam stisnio update software. sve je krenilo normalno resetirao se. nastavio sa instalacijom i na zadnjoj točki je upailo caution screen. sad nemogu ništa s njime i nikako nemogu ponovno napraviti update ni ništa s njime.

Dali netko zna riješenje?

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: X10 Problem
markicx kaže...

Problem!!!

Pokušao sam updejtati android na 2,1 ali sa samim mobitelom. Znaći u opcijama sam stisnio update software. sve je krenilo normalno resetirao se. nastavio sa instalacijom i na zadnjoj točki je upailo caution screen. sad nemogu ništa s njime i nikako nemogu ponovno napraviti update ni ništa s njime.

Dali netko zna riješenje?

Hvala unaprijed!

A nosi ga na servis

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice