WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.027.671
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Kolika je razlika između 640 i 535, osim kamera :/, 200 kn razlike je na nabavi , na 520 mi je pukao ekran :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
robee1 kaže...

Win 10 ne donosi nista posebno u odnosu na 8.1, sitna poboljsanja kao i za pc :)

L830 radi sasvim dobro i na 8.1 ..evo treci dan i bat na 31%, nesto razgovora, hrpa poruka na svemu, mailovi...nesto fotkanja...

Ne bi se složio s tobom

17 godina
Luka123 kaže...

Kolika je razlika između 640 i 535, osim kamera :/, 200 kn razlike je na nabavi , na 520 mi je pukao ekran :(

L640 u eDigital ispod 1100kn

L640

+ kamera zadnja

+ rezolucija ekrana

+ procesor

+ po meni kvalitetnije odraden dizajn od L535

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Šta mislite da (npr) Microsoft doda transparentni akcijski centar (samo gdje su notifikacije) ?

8 Da
5 Ne
0 Možda
Oni što lupe mi TD neka budu frajeri i kažu zašto. Neki ljudi ne mogu prihvatiti činjenicu da nisu u pravu .
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Dogodi li vam se kada da dok je zakljucan mob u dzepu i stigne notifikacija da se ispritisce i ulazi i sve i svasta?

Moze li se to kak onesposobiti da se vidi ali da ne reagira dok se mob ne otkljuca?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Šta mislite da (npr) Microsoft doda transparentni akcijski centar (samo gdje su notifikacije) ?

Ovo si već pitao prije. Nemoj se ljutit al ide mi na pišu taj tvoj spam u WP temi...

12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav 

Zanima me dali na našem tržištu postoji Lumia 635 s 1GB RAM ?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

@Dex kao prvo ja nisam ovo prije pisao. Ako ti smetam (ja ili moji postovi),ne vrijeđaj i koristi tipku ignore. Biću tolerantan i pristojan : To što ti ide na "pišu" nije moja a ni ničija stvar u temi a ni forumu šire. Ja imam pravo da pišem kako hoću i šta hoću sve dok se držim pravila. Hvala na razumijevanju i tvojoj "uvredi" .

Oni što lupe mi TD neka budu frajeri i kažu zašto. Neki ljudi ne mogu prihvatiti činjenicu da nisu u pravu .
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nemoj me tjerati da kopam po temi i pronađem post gdje si to predložio već

1 0 hvala 0
14 godina
BlackDwarf kaže...

Dogodi li vam se kada da dok je zakljucan mob u dzepu i stigne notifikacija da se ispritisce i ulazi i sve i svasta?

Moze li se to kak onesposobiti da se vidi ali da ne reagira dok se mob ne otkljuca?!?

meni se desavalo takodjer slicno, udje u dosta aplikacija i na kraju poruke, i tekst bude ispisan sdfjhasjdajo jedno 5-6 redova tako, srecom pa se poruka sama ne posalje.

a znalo mi se desiti nekad otkljucam telefon a ono trazim sim pin da ukucam, kao da se restartuje telefon sam, jer mi je to cudno, a vala male su sanse i da ga ja slucajno u dzepu ugaspim pa upalim

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Men je slao takve glupe poruke i to dvije u razmaku 1min.. ne znam kak mu to uspije. Inace zna mi uci u settings i onda tam dar mar. Nije zgodno ak ga imam u dzepu a ni ak ga nemam dok sam na terenu. Da ga nosim oko vrata kakve sam srece negdje cu ga pravo tucnuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BlackDwarf kaže...
Luka123 kaže...

L640

+ kamera zadnja

+ rezolucija ekrana

+ procesor

yep, gledao sam malo, ma ok processor i to nije mi toliko bitno jer 520 mi je stvarno bio super za moje potrebe. Ali ovo sto si rekao drugo stoji.
pogledat cu njusku mozda se nađe koji jeftinije.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

I šta ako jesam ? To nije tvoja stvar jesam li ili nisam. Ja ne raspravljam sa takvima,dovoljno je ignore .

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Na papiru možda i ok zvuči ali ne uklapa se baš u flat dizajn.

Swedish latin super funk.
14 godina
odjavljen
sirka666 kaže...
Silwncer kaže...

Na papiru možda i ok zvuči ali ne uklapa se baš u flat dizajn.

Tehnički gledano, WPX će biti kao i na kompu a na kompu je akcijski centar prozirno bluran

17 godina

Luka123 kaže...
BlackDwarf kaže...
Luka123 kaže...

L640

+ kamera zadnja

+ rezolucija ekrana

+ procesor

yep, gledao sam malo, ma ok processor i to nije mi toliko bitno jer 520 mi je stvarno bio super za moje potrebe. Ali ovo sto si rekao drugo stoji.
pogledat cu njusku mozda se nađe koji jeftinije.

e sad kod L535 postoji problem s ekranom. Dolazile su nadogradnje koje rjesavaju taj problem. Ne znam kako je sada stanje s time i radi li bolje

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 0:48 (BlackDwarf).
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da ja je imam i sad radi solidno

L.P

0 0 hvala 0
16 godina
Dual SIM modeli imaju tu i tamo još problema s touchem.Zaboravio sam napisati.Zvao sam Mobis(naručio zelenu masku za svoju 535) i pitao za zamjenu panela na 535icama koje imaju problem(mene donja četvrtina zeza prilikom punjenja).Vrše je,s ekranima koji su iz HW revision 5.Sljedeći tjedan ću je možda ostaviti neka zamijene,kada ću masku ići pokupiti.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Raja radi li vama slanje lokacije preko messengera? Fb, viber i to?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
Dual SIM modeli imaju tu i tamo još problema s touchem.Zaboravio sam napisati.Zvao sam Mobis(naručio zelenu masku za svoju 535) i pitao za zamjenu panela na 535icama koje imaju problem(mene donja četvrtina zeza prilikom punjenja).Vrše je,s ekranima koji su iz HW revision 5.Sljedeći tjedan ću je možda ostaviti neka zamijene,kada ću masku ići pokupiti.

Jesu ti oni to rekli za reviziju 5? Koliko ja znam, revizija 5 je samo mit.

Ne znam nikoga da je dobio / kupio L535, a da je imao reviziju 5. Svi su imali reviziju 3.

@neo.gz ... radi bez problema. Svuda. 

- HTC 8S -
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 16:05 (NeoOS).
16 godina
Moja je zaključak to s brojem revizije.Rečeno mi je da mijenjaju ekrane za "novu" seriju,bez problema.Javiti ću još sve iz prve ruke kad odem tamo,dodatno ću se još raspitati
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja mislim kad bi Microsoft nudio free dev račune za publishing aplikacija,to bi privuklo više developera i OS bi dobivao više pažnje. No ipak,developeri su idioti .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dev račun je 108 kuna za privatne devove. 500 za tvrtke. To i nije tako puno..
HTC 8X :)
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

imate besplatni dev račun preko dreamsparka kao student ili preko AppStudio

no da, 108 kn nije toliko puno, samo se jednom plati, nekoliko uređaja se može otključati s istim računom (ne znam sad točno koliko, mislim da je 5) i 10 aplikacija se može instalirati po uređaju (sa interop hackom ide beskonačno)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 20:18 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Trenutno instaliravam Visual Studio 2015 pa ću koristiti AppStudio + VS 2015. Mislim sutra napraviti alpha izdanje moje prve aplikacije za YouTube, WatchTube. Treba još toga da se nauči tako da ne znam kad ću je dovršiti .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Treba napravit igru za GyM Baju

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Lako je portati. Zakon je igra,Nixa reko može .

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Revizija 5 postoji samo ne baš na našim prostorima, vjerojatno ima uređaja ali su rijetki. Uređaji koji se prodaju kod nas su uglavnom iz onih prvih narudžbi kad je tek izašao, a tada je bila samo revizija 3.

@silwncer- cijena dev računa nema previše utjecaja (bar ja tako mislim). Apple je puno skuplji za razvoj aplikacija pa developeri opet ne bježe od njih.
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
12 godina
odjavljen
majstorSZ kaže...
Revizija 5 postoji samo ne baš na našim prostorima, vjerojatno ima uređaja ali su rijetki. Uređaji koji se prodaju kod nas su uglavnom iz onih prvih narudžbi kad je tek izašao, a tada je bila samo revizija 3.

@silwncer- cijena dev računa nema previše utjecaja (bar ja tako mislim). Apple je puno skuplji za razvoj aplikacija pa developeri opet ne bježe od njih.

Znam to, 99$ je za Apple.

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice