WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.027.628
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Drago mi je vidjeti da se širi Windows 10 Mobile na ostale uređaje. Čuj onog lika kaže Android superioran 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Halo ekipa!

Imam uređaj s Androidom (KitKat), no zaljubio sam se u ženin WinPhone (L630).

Donio sam odluku: mijenjam telefon (operativni sustav, konkretnije). Nisam zahtjevan korisnik, stoga ciljam na L535 - ta mi i cjenovno odgovara, jer ne planiram dati više od 1.000 kn za telefon. Ono što me - nakon sve ove besjede - zanima su eventualni minusi telefona. Ima li što konkretno problematično na njemu? Hvala unaprijed! ;)

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Imao sam svoju 535 ds i par mi ih je proslo jos kroznl ruke i svaka je imala Problem sa touchom u nekoj mjeri. Single sim nisam imao prilike koristiti. Sto se tice performansi odlicne za te pare.
vlastoručni potpis
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Da kupim 640DS ili da cekam izlazak win10, hoce dolaziti neki novi modeli u tom rangu?

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Već petnaestak dana nemogu instalirat aplikaciju Prognoza pa me zanima ima li netko od vas problema s tom aplikacijom a prilažem i ss s kodom greške

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Marko_244 kaže...

Halo ekipa!

Imam uređaj s Androidom (KitKat), no zaljubio sam se u ženin WinPhone (L630).

Donio sam odluku: mijenjam telefon (operativni sustav, konkretnije). Nisam zahtjevan korisnik, stoga ciljam na L535 - ta mi i cjenovno odgovara, jer ne planiram dati više od 1.000 kn za telefon. Ono što me - nakon sve ove besjede - zanima su eventualni minusi telefona. Ima li što konkretno problematično na njemu? Hvala unaprijed! ;)

Imaš u Extreme Digitalu Lumiu 640 za 1.070 kn, mislim da ti je to isplativija opcija.

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Moram priznati da sam mislio da ce MS u W10M odustati od onog idiotskog start menija (ne start ekrana) i onog vertikalnog skrolovanja i dati nam mogucnost grida i horizontalnog scrolanja. To mi je oduvijek bio najveci minus na telefonu sto se tice vizuelnog dozivljaja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2015 10:02 (malina22).
Moj PC  
3 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jeli istina da wm10 update (official) stiže za 13 dana?

L.P

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Danas bi trebo stici novi build

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Da,danas dolazi novi build .

Oni što lupe mi TD neka budu frajeri i kažu zašto. Neki ljudi ne mogu prihvatiti činjenicu da nisu u pravu .
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
xXTheLuka1998xX kaže...

daj ne vjeruj svemu što pročitaš na internetu. nema šanse da bude official a novi insider bi trebao danas... 

kad izađe RTM verzija (tj. kad isporuče RTM verziju proizvođačima) onda očekuj izlazak official verzije

17 godina
neaktivan
karaandrijan kaže...
Imao sam svoju 535 ds i par mi ih je proslo jos kroznl ruke i svaka je imala Problem sa touchom u nekoj mjeri.

Predstavlja li to krupan problem i na što točno misliš pod "problem s touchem?"

Je li riječ o hardverskom, ili softverskom problemu?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
14 godina
neaktivan
Marko_244 kaže...
karaandrijan kaže...
Imao sam svoju 535 ds i par mi ih je proslo jos kroznl ruke i svaka je imala Problem sa touchom u nekoj mjeri.

Predstavlja li to krupan problem i na što točno misliš pod "problem s touchem?"

Je li riječ o hardverskom, ili softverskom problemu?

A na bratovoj je stvarno bilo nepodnošljivo jednostavno ti stisnes na jednu stvar ono ti očita još 3-4 dodira, kod mene se isto znalo događat ali manje, u 3-4 poznanika sam isto primjetio da imaju probleme. Primjetio sam kad je telefon zagrijan da se problemi češće javljaju. Microsoft je izdavao par nadogradnji koje su trebale to riješiti ali nisu baš riješili problem, mislim da je problem u hardwareu na određenoj seriji uređaja. Single Sim uređaji nemaju problema, probao sam u njemačkoj u trgovini pa koliko sam uspio istestirati uredu im je bio touch. Ali za te pare možeš nać Lumiu 640 tako da nema potrebe da ideš na 535. Ja sam npr svoju 640 staru 3 mjeseca praktički nekorištenu platio 250 KM cca 1000 kn, znači još 1 godina i 9 mjeseci garancije. Tako da malo potraži po njuškalu ili netko ti je čini mi se ranije napisao da imaš u edigitalu ili kako već za 1070 kn

vlastoručni potpis
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Danas se očekivao najnoviji build preko insidera, ali zbog problema puštenje je odgođeno za početak sljedećeg tjedna..Više info ovdje:

https://twitter.com/GabeAul

2 0 hvala 3
17 godina
dadn kaže...
xXTheLuka1998xX kaže...

daj ne vjeruj svemu što pročitaš na internetu. nema šanse da bude official a novi insider bi trebao danas... 

kad izađe RTM verzija (tj. kad isporuče RTM verziju proizvođačima) onda očekuj izlazak official verzije

Kad se ocekuje RTM? Tada sam kontao ubaciti se u Insider program, ili ako bude nesto kao Preview for Developers za 8.1...za sada se ne usudjujem.

14 godina
WindowsPhone - Općenito

jarane ovi ko da razvijaju nuklearnu bombu a ne mobilni OS

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

insider novi build odgođen zbog buga, ništa od danas...

što se tiče RTM-a nema još ništa službeno, sve su to nagađanja... moje nagađanje još od lipnja je bilo da će RTM otprilike u 10-11 mjesecu, a finalni 11-12... 

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Moram priznati da sam mislio da ce MS u W10M odustati od onog idiotskog start menija (ne start ekrana) i onog vertikalnog skrolovanja i dati nam mogucnost grida i horizontalnog scrolanja. To mi je oduvijek bio najveci minus na telefonu sto se tice vizuelnog dozivljaja.

meni je vertikalni dobar i koga god sam pitao nema ništa protiv toga... čak neki androidaši bi željeli takvo što... 

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imam problem. Ativ S mi se preko noći(dok je bio na punjaču) ugasio i kad sam ga ujutro pokušao upaliti on nakon vibracije prikaže Windowsov logo i tu stane. Ostavio sam ga preko dana da bude na punjaču ali ništa. Došao sam sad iz škole on je i dalje s upaljenim ekranom. Pokušao sam iz bez punjača, vadio bateriju, komp ga ne prepoznaje(ne očitava ga uopće). Pokušao sam hard reset ali nakon prvog puta kad sam dobio ! nije se ništa promjenilo. Pokušao sam opet napraviti hard reset i više ne dobivam !, ne reagira na hard reset. Šta da radim? Treba mi mob a ovaj ne radi. Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Imam problem. Ativ S mi se preko noći(dok je bio na punjaču) ugasio i kad sam ga ujutro pokušao upaliti on nakon vibracije prikaže Windowsov logo i tu stane. Ostavio sam ga preko dana da bude na punjaču ali ništa. Došao sam sad iz škole on je i dalje s upaljenim ekranom. Pokušao sam iz bez punjača, vadio bateriju, komp ga ne prepoznaje(ne očitava ga uopće). Pokušao sam hard reset ali nakon prvog puta kad sam dobio ! nije se ništa promjenilo. Pokušao sam opet napraviti hard reset i više ne dobivam !, ne reagira na hard reset. Šta da radim? Treba mi mob a ovaj ne radi. Hvala

Probaj sa Lumia Software Recovery Tool.

Oni što lupe mi TD neka budu frajeri i kažu zašto. Neki ljudi ne mogu prihvatiti činjenicu da nisu u pravu .
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...
Dex.pwn kaže...

Probaj sa Lumia Software Recovery Tool.

Kao što rekoh, komp ga ne očitava a i ovo je Ativ S(SAMSUNG)

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Eo nakon nekoliko sati stojanja ja njega pokrenem(reset) i odjednom se pomakne s tog logotipa i dobijem dva mehanička kotaćića kako se vrte, kao da se updatea mobitel. Budem javio koji je vrag bio, valjda je samo SW zajebavo

0 0 hvala 0
15 godina
Dex.pwn kaže...

Eo nakon nekoliko sati stojanja ja njega pokrenem(reset) i odjednom se pomakne s tog logotipa i dobijem dva mehanička kotaćića kako se vrte, kao da se updatea mobitel. Budem javio koji je vrag bio, valjda je samo SW zajebavo

Mi cekamo nastavak :)

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Izgleda da je SW kriv, mobitel se ponaša normalno.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ekipa malo me brinu ovi problemi sa privatnošću na windowsu 10
mobilni windowsi su do sada slovili kao najsigurniji od mobilnih sustava što se tiče toga, jel ima kakvih naznaka da će se i na mobilnoj verziji to promjeniti?

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?

0 1 hvala 0
16 godina
Mikovic_xD kaže...

ekipa malo me brinu ovi problemi sa privatnošću na windowsu 10
mobilni windowsi su do sada slovili kao najsigurniji od mobilnih sustava što se tiče toga, jel ima kakvih naznaka da će se i na mobilnoj verziji to promjeniti?

LoL, pa pogledaj pri namještanju mobitela što te traže WP8.1 a što WM10, otprilike iste stvari.

Swedish latin super funk.
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Holy Shit !!!!!

Moj PC  
2 1 hvala 2
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Win 10 ne donosi nista posebno u odnosu na 8.1, sitna poboljsanja kao i za pc :)

L830 radi sasvim dobro i na 8.1 ..evo treci dan i bat na 31%, nesto razgovora, hrpa poruka na svemu, mailovi...nesto fotkanja...

0 4 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Bar donosi doradenije aplikacije od MS-a, vise mogucnosti uredivanja, i novih mogucnosti za nadolazece mobitele.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice