Windows Phone 7 marketplace u RH

poruka: 19
|
čitano: 3.520
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Je li moguće pristupiti iz Hrvatske na taj marketplace želim si kupiti Htc Trophy na njuškalu (po 1000-2000 kn) Skidati raznorazne aplikacije.

Te je li moguće ubaciti HR meni, znam da ima vise ovakvih tema ali ja sam novi tu. Android su telefoni preskupi a desire i wildfire pomalo su zastarjeli. Hvala! {#}

Glasajte

2 Htc Trophy 7
18 Samsung Omnia 7
4 LG Optimus 7 E900
1 Htc Mozart
1 Htc HD7
Historia est magistra vitae = "Povijest je Učiteljica života" Ja imam 10 godina pogledajte u profil, ne lažem

0 0 hvala 0
17 godina

Moci ces ti na marketplace ali neces moci nista kupovati sem skidati trial aplikacije...

Imam 7 Trophy i prezadovoljan sam, telefon je brz, ekran dobar, kamera solidna...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Windows Phone 7 marketplace u RH

cekaj samo besplatni appps kao sto je opera mini internet jel se treba postaviti posstavke lokacije da bi mi radio market

Historia est magistra vitae = "Povijest je Učiteljica života" Ja imam 10 godina pogledajte u profil, ne lažem
17 godina

na pocetku te telefon pita da li dozvoljavas upotrebu lokacije, ne mozes ti podesiti recimo da ti izaberes odakle si, vec te telefon locira sam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nakon toga mogu bezbrizno kupovat aplikacije

17 godina
neaktivan
dominik.spajic kaže...

nakon toga mogu bezbrizno kupovat aplikacije

Ne mozes nista kupovati iz Hr. 

Kupovanje u Marketplaceu je dostupno u ovim zemljama:

Australia

Austria

Belgium

Brazil*

Canada

Chile*

Columbia*

Czech Republic*

Denmark*

Finland*

France

Germany

Greece*

Hong Kong

Hungary*

India*

Ireland

Italy

Japan*

Mexico

Netherlands*

New Zealand

Norway*

Poland*

Portugal*

Russia*

Singapore

South Africa*

South Korea*

Spain

Sweden*

Switzerland

Taiwan*

UK

USA

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
17 godina

Evo da pojasnim jos i ovde...

Mozes skidati free aplikacije i one ce raditi bez problema, mozes ti skinuti i ove sto se placaju ali samo trial, da ih probas...ne mozes jos kupiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mogu se kupovati aplikacije,ja imam Omniu 7 i Visu Electron iz PBZ-a i kupujem bez problema! :D

15 godina
neaktivan
juno kaže...

Mogu se kupovati aplikacije,ja imam Omniu 7 i Visu Electron iz PBZ-a i kupujem bez problema! :D

Eeee sad ajde i nama objasni kako.

Posto kao je gore i navedeno market place ne radi u RH.

Ljepo molim..!!

15 godina
neaktivan

Alo JUNO ajde daj pojasnjenje kako da i mi kupujemo,,,,,!!!!

normalno ako je moguce {#}

17 godina

Ja imam MasterCard Zagrebačke banke i također kupujem aplikacije bez problema...

Mislim da je stvar u Regional Settings, treba sve postavit na UK ili neku drugu zemlju gdje se aplikacije mogu kupovat i onda bi trebalo radit...

PC RULES!!!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

Ja imam MasterCard Zagrebačke banke i također kupujem aplikacije bez problema...

Mislim da je stvar u Regional Settings, treba sve postavit na UK ili neku drugu zemlju gdje se aplikacije mogu kupovat i onda bi trebalo radit...

Ma to mi je sve jasno ali kod ukucavanja - registriranja kartice uz Live acc trazi da se i OBAVEZNO upisu adresa racuna i te tehnikalije od Kartice

EEE sad nije bed ih smuljat sa regionals setings da ukljucis UK i da dobijes pristup Marcetplace ali placanje je nesto drugo

pa ako mozes objasniti kako si regnuo karticu  - premda sad vec vjerujem da si ukucao neku adessu iz UK

14 godina
neaktivan

i mene bi zanimalo kako to kupuješ aplikacije i igrice...........

ja sam se probao registrirati i sve prođe ali kad ukucam broj kartice kao da skuži iz koje je zemlje kod...{#}

koji put se probudim samo da bi ponovo mogao ići leći......

0 0 hvala 0
17 godina

Išao sam sad pogledat na Zune da se uvjerim, al nemam nikakvih adresa iz UK ni ništa slično, normalno imam upisane svoje informacije (adresu, broj telefona itd) i sve mi radi, sad mi se je čak i pojavila opcija da si kupim Zune Pass....

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
16 godina

je li moguce staviti android aplikacija na windows phone uređaj? gledam malo po marketplace-u i nema skoro nikakvih "korisnih" aplikacija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Idealist kaže...

je li moguce staviti android aplikacija na windows phone uređaj? gledam malo po marketplace-u i nema skoro nikakvih "korisnih" aplikacija...

ima korisnih aplikacija, koju trebaš? i ne, nemožeš android aplikacije instalirat

16 godina

pa recimo nesto tipa bs player, mx player, 24 sata, msn, opera mobile itd...

14 godina
neaktivan
Idealist kaže...

što će ti ti plejeri na wp7?_?

24 sata ako misliš vijesti si možeš napravit net shortcut na stranicu, msn je integriran u OS, opera mobile? ie (sa mangom što dođe) je odličan program.

16 godina
neaktivan
blackjobmamba kaže...
Idealist kaže...

što će ti ti plejeri na wp7?_?

24 sata ako misliš vijesti si možeš napravit net shortcut na stranicu, msn je integriran u OS, opera mobile? ie (sa mangom što dođe) je odličan program.

Opera troši daleko manje prometa. Ako ima malo internetskog prometa uračunatog u pretplati razlika je ogromna. ;)

IE je samo MS forsiranje. ;)

JDM4LFE
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice