Znači,kupio sam HTC Wildfire prije par mjeseci,i u zadnje vrijeme mi je dosta spor,pa,ak ima ko kakve savjete,slobodno pomogne... I još jedna stvar,zanima me dal se može izvršiti downgrade sa androida 2.2 na 1.6...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Previše aplikacija? Pretrpana radna memorija? Probaj pogasit aplikacije nekim task killerom. Je li rootan uređaj?
Gasim aplikacije...Memorija mi je oko 150 MB...A za root neznam kaj znači...Daj mi objasni to malo...
Gasim aplikacije...Memorija mi je oko 150 MB...A za root neznam kaj znači...Daj mi objasni to malo...
Root=administratorske ovlasti nad mobitelom ala jailbreak na iPhoneu.
Oke,i kaj bi s tim postigel...?
Oke,i kaj bi s tim postigel...?
To sam pitao da nisi možda nešto dirao na SetCPU, ovako nije bitno.
Uređaji se inače rootaju da bi se riješili problemi s memorijom, flashali custom ROM-ovi etc.
Okej...A za downgrade neznaš,trebal bi ga flashat valjda...?

ako ga nisi dugo gasio, probaj ga ugasit i upalit...to nekad dosta znaci...
EDIT: kolega me prestigo :)
Možeš jednostavno flashat stock 1.6 ROM, ne znam postoji li jednostavniji način.
Jesam,ali ništa...Frend ima Xperiu X8 koja u biti nije puno jači mob,tu su negde,ali on ima Android 1.6 i radi mu super...
Možeš jednostavno flashat stock 1.6 ROM, ne znam postoji li jednostavniji način.
Ak bi mi mogel samo ukratko objasniti kaj mi sve treba za flash,i kak ga napravit...Ili ak ima negdi neki tutorial da mi daš link,ja sam tražio po netu al nemrem nać...
Ak bi mi mogel samo ukratko objasniti kaj mi sve treba za flash,i kak ga napravit...Ili ak ima negdi neki tutorial da mi daš link,ja sam tražio po netu al nemrem nać...
Prvo ga trebaš rootat, to je najkompliciranije. Kad ga rootas, skineš zip file stock ROM spremiš na sd, odeš u recovery i install zip from sd card, nađeš taj file i install. Prije toga samo moraš napravit wipe data cahe.