Ima li netko iskustva u vezi ovog mobitela i općenito iskustva s kvalitetom ULEFONE ???
Da li je bolja kupnja Ulefone ili Xiaomi mobitela ???
Ima li netko iskustva u vezi ovog mobitela i općenito iskustva s kvalitetom ULEFONE ???
Da li je bolja kupnja Ulefone ili Xiaomi mobitela ???
Koji model bi preporučio u klasi onog Ulefone power 2 ?
Redmi note 4/4X.
Bolji po svemu od tog ulefonea.
Samo bih komentirao navedeni mobitel,nedavno mi je trebao zamjenski mobitel sa izdržljivom baterjiom pa sam hitno morao uzeti Ulefon(jednostavno tako je moralo ) ,radio je cijelih mjesec dana ,barerija u nevedenim specifikacijama preporlovie ,kvaliteta katastrofa iako sam od power II "novoga " očekivao nešto bolje ,no nakon mjesec dana pao je sa cijelih trideset cm i inače integrirana baterija je ispala zajedno sa matičnom pločom ,i dalje je radio, nakrivo stajao, i otišao ja u čipoteku na servis ,ok ,mehaničko oštečenje ,oni samo vratili u kučište ,naplatili sto kn ,garancija nula bodova ali mobitel nema niti jednu ogrebotinu ,ja naravno kupio nakon toga novi mobitel ,vrhunske klase, a nastavio koristiti ulefon ,koji nakon dva mjeseca polako prestaje raditi ,prvo ekran ne reagira cijelom površinom ,zatim se zacrnilo ali na poziv se ekran cijeli upali i normalno razgovrate, katastrofa od mobitela ,a da ne govorim o garanciji ,mobitel bez imalo ogrbotina i koji više nije padao gospoda u čipoteci servis navode teško mehaničko oštečenje mobitela ,napominjem mobitel nema ni trunke oštečenja ,ne bih ovo pisao da se nisam razočarao u servis i njihovo nastojanje da nađu mikrooštečenje da ne bi spalo u besplatne popravke .Katastrofa mobitel,katastrofa servis garancije čipoteke ,apsolutna katastrofa .Mislim nisam ni očekivao nešto posebno no takvu netoleraciju još uvijek novog mobitela koji je sad star evo tri mjeseca i mogu ga u smeće baciti ...stoga da ne pišem velikim slovima ili včšem ,bjeeeeežite od ulefon power II mobitela i srvisa u čipoteci ,nažalost sve gore i gore je jer sve su to kineska sr..a.Ali očekivah bar ono što je pisalo u recenziji ....samo u obnovu rezenzije može ući da mobitel ne podnosi padove od 10 cm vjerujte ,ni sam nisam mogao vjerovati ! Što dalje od tog mobitela !! A serviseri koji pod lupom traže oštečenja da bi rekli nema šanse ne spada u garanciju ...to je katastrofa !