Fizički napad od strane više osoba je rezultirao osim ozljedama gubitkom novčanika s dokumentima, mobitela i ključeva od auta. Ključeve sam pronašao, novčanik i mobitel ne. Pošto ovo nije prvi mobitel koji sam izgubio, znam da je procedura oko pronalaska da se bez sudskog naloga ne može tražiti lociranje osim onog drugog preko nekoga (veza). Naime, mene zanima da li je moguće negdje pronaći posljednju lokaciju gdje je mobitel bio ili sadašnju lokaciju preko interneta? Mobitel je u vrijeme nestanka imao upaljen GPS, otvorenu konekciju na internet i ulogiran google akaunt. (Mobitel je Samsung GT-S5570 Galaxy mini) Pitam ovo za lokaciju jer sam iskopao nešto da netu da ima neka shema s google lattitude aplikacijom, a pošto promjenom kartice u mobitelu se ne mjenja IMEI moglo bi se naći po njemu ako je uključen i odašilje signal? Pokušao sam zvati u više navrata, kad nazovem kaže da je osoba isključila mobilni telefon ili nije dostupna. Ali zbog toga što je na mjestu događaja bilo barem pedesetak ljudi vani, velika je mogućnost da je netko pokupio mobitel i novčanik zajedno pa kasnije odbacio novčanik a u mobitel stavio drugu karticu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prijavi policiji kradu sam neces nista napravit..
Problem je u tome što su iz policije rekli da nema dovoljno elemenata da se prijavi krađa nego samo da je izgubljeno.
Ak vrijednost tog moba ne prelazi 1000kn nece reagirat... reci ce pazite ubuduce
Znam iz iskustva to kad su sestri copili mob i na oglasniku je tad bio oko 800kn pa nisu nista poduzeli a mini ti je 400-500kn na oglasniku tak da ga 99% nebus opet vidil
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Probaj nekako preko Samsung Dive-ahttp://www.samsungdive.com/DiveMain.do
O programu-http://zstamenov.wordpress.com/2012/04/12/8-misija-samsung-dive/
Mislim da ne vidite prvu rečenicu.
Fizički napad od strane više osoba je rezultirao osim ozljedama gubitkom novčanika s dokumentima, mobitela i ključeva od auta.
Jesi li prijavia policiji taj napad onda kada se dogodio ili tek kad si došao tražit mobitel, iako čisto sumnjam da ćeš ga ovako samostalno pronać.
prati oglas ako si iz ZG odi koji put na hrelic da vidis jel ima tvog moba(povedi nekog mrgu sa tobom)
Pozvana je policija, ja imam teške tjelesne ozljede. Sve je prijavljeno na policiji i poznati su napadači, sva četvorica pošto sam dvojicu pošpricao suzavcem i jednom razbio nos.
Ne bi o svojim vještinama. Samsung dive nula bodova, treba biti ulogiran na samsung akaunt preko mobitela i treba imati omogućene postavke a ja sam mobitel već izgubio. Neka druga opcija lociranje preko interneta putem IMEI broja ili kako saznati zadnju lokaciju na kojoj je mobitel bio?
Pozvana je policija, ja imam teške tjelesne ozljede. Sve je prijavljeno na policiji i poznati su napadači, sva četvorica pošto sam dvojicu pošpricao suzavcem i jednom razbio nos.
Samo malo da li se tu desilo razbojništvo ili što? Jesu li napadači od tebe ukrali novčanik, mobitel i ključeve ili su oni samo ispali na mjestu borbe pa ih je netko drugi ukrao?
U tučnjavi sam pao na pod, tu su mi ispale stvari. Kad sam dobio priliku da se udaljim, udaljio sam se da potražim pomoć odnosno da se pozove policija i hitna.
a jesi probao ovo?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lookout.labs.planb&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sb29rb3V0LmxhYnMucGxhbmIiXQ..
naravno, ovo radi samo u slucaju da je jos upaljen net i da je ulogiran na tvoj google account..