Evo specifikacija nasljednika X1, prvo sto mi je zapelo za oko je 512 mb RAM-a. Jos malo pa ce i mobiteli trebat 64 bitni OS ;) :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uffff... koja će ovo zvijer biti. 512 MB RAM-a i još brži procesor. U X1 je radio na 528 MHz, u X2 će sigurno biti barem 600 MHz. Nadam se i da će riješiti problem slabe kompatibilnosti sa raznim Windows Mobile aplikacijama i biti će savršen.
Da, pise da ce imati i podrsku za windows 7
Nek mu stave symbian os kao što će bit u onom SE IDOU(zaboravio sam novo ime)i bit će super
Evo specifikacija nasljednika X1, prvo sto mi je zapelo za oko je 512 mb RAM-a. Jos malo pa ce i mobiteli trebat 64 bitni OS ;) :)
To nije X2. To je samo photoshop.Prototip X2 je ustvari X1 kojem su ubacili bolju kameru i redizajnirali tipke.Sve ostalo je kao na X1. SE još nije ni ozbiljno počeo raditi na X2 zato što još nisu ni novi Win Mobile izašli. Predviđam da će X2 doći u 2-3 mjesecu 2010. a kod nas negdje 5-6.
Samo da ne bude winmobile,koji ne radi kak spada ni na jednom mobuNek stave symbian i svi budu sretni
To nije X2. To je samo photoshop.Prototip X2 je ustvari X1 kojem su ubacili bolju kameru i redizajnirali tipke.Sve ostalo je kao na X1. SE još nije ni ozbiljno počeo raditi na X2 zato što još nisu ni novi Win Mobile izašli. Predviđam da će X2 doći u 2-3 mjesecu 2010. a kod nas negdje 5-6.
Wtf? Kako mislis photoshop kada ga je covjek drzao u rukama, probao ga???? Da nisi mozda mislio redizajn?
danas je i službeno pokazana xperia x2
Tipkovnica mi se čini daleko lošija nego na x1 ali dobra stvar je 8mp kamera i ekran je u razini kućišta(nema rubova)