Sony Ericsson Xperia X2

poruka: 12
|
čitano: 3.704
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sony Ericsson Xperia X2

Evo specifikacija nasljednika X1, prvo sto mi je zapelo za oko je 512 mb RAM-a. Jos malo pa ce i mobiteli trebat 64 bitni OS ;) :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X2

Uffff... koja će ovo zvijer biti. 512 MB RAM-a i još brži procesor. U X1 je radio na 528 MHz, u X2 će sigurno biti barem 600 MHz. Nadam se i da će riješiti problem slabe kompatibilnosti sa raznim Windows Mobile aplikacijama i biti će savršen.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Xperia X2

Da, pise da ce imati i podrsku za windows 7

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Xperia X2

Nek mu stave symbian os kao što će bit u onom SE IDOU(zaboravio sam novo ime)i bit će superSmijeh

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Sony Ericsson Xperia X2
Batista kaže...

Evo specifikacija nasljednika X1, prvo sto mi je zapelo za oko je 512 mb RAM-a. Jos malo pa ce i mobiteli trebat 64 bitni OS ;) :)

To nije X2. To je samo photoshop.Prototip X2 je ustvari X1 kojem su ubacili bolju kameru i redizajnirali tipke.Sve ostalo je kao na X1. SE još nije ni ozbiljno počeo raditi na X2 zato što još nisu ni novi Win Mobile izašli. Predviđam da će X2 doći u 2-3 mjesecu 2010. a kod nas negdje 5-6.

If you have NOS,you are the BOSS!
16 godina
Sony Ericsson Xperia X2

Samo da ne bude winmobile,koji ne radi kak spada ni na jednom mobuŠutimNek stave symbian i svi budu sretni

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Xperia X2

evo vam malo o X2, vjesti iz prve ruke.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HCSC kaže...

evo vam malo o X2, vjesti iz prve ruke.

E,to je to o čemu sam pisao.

If you have NOS,you are the BOSS!
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Batista kaže...

To nije X2. To je samo photoshop.Prototip X2 je ustvari X1 kojem su ubacili bolju kameru i redizajnirali tipke.Sve ostalo je kao na X1. SE još nije ni ozbiljno počeo raditi na X2 zato što još nisu ni novi Win Mobile izašli. Predviđam da će X2 doći u  2-3 mjesecu 2010. a kod nas negdje 5-6.

Wtf? Kako mislis photoshop kada ga je covjek drzao u rukama, probao ga???? Da nisi mozda mislio redizajn?

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X2

danas je i službeno pokazana xperia x2

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cybershotman kaže...

danas je i službeno pokazana xperia x2

Svaka čast, stvarno si ažuran. Na cnetu objavljeno u 18:02 CEST a ti postao u 18:15! Namigiva

Press any key to continue or any other key to quit.
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X2

Tipkovnica mi se čini daleko lošija nego na x1 ali dobra stvar je 8mp kamera i ekran je u razini kućišta(nema rubova)

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice