Sony Ericsson Xperia Arc pomoc plz

poruka: 3
|
čitano: 1.434
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav drustvo,molio bi za jednu pomoc ako moze,problem je izgleda vecih razmjena,sinoc pri update moje xperie arc,dijeca su mi ne znajuci da sam ostavio mobitel da odradi update,prekinuli update,odnosno izvadili usb kablo iz mobitela i tako prekinuli update,posle toga telefon ne daje nikakve znake zivota,odnosno ekran je crn potpuno ,sta se desilo i da li postoji koja pomoc da telefon se opet podigne,ako moze koja pomoc ili da zna sta mu se desilo,hvala unaprijed puno.

GI
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
pozdrav

ovako, ostavi mobitel iskljucen..zatim upali sony pc companion i stisni update..tamo ce ti se otvorit prozor i malo dolje ce ti plavim slovima pisati "repair" ..stisni to i slijedi upute..mob bi se trebao vratit na tvornice postavke, najnoviji update mislim..javi jl pomoglo :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia Arc pomoc plz

kod ovoga update se desilo do prekida odnosno dijeca su prekinula,jer sam ja bio otisa na gornji sprat doma ne rekavsi da ne diraju mobitel,oni kazu da je bila slika kao ona strelica i  paket kao sto se vidi na yooutbe i tu su prekinuli,posle trce meni tata telefon je riknuo i objasne mi sta se desilo,sad ja kad sve odradim kao sto si mi napisao,telefon ima vezu sa pc,ali mi je cudno samo ova mala lampica kod steka za usb samo ona svijetli na zeleno a kad se izvadi usb iz telefona onda nikakvo svijetlo ne svijetli sa strane,drugo od njega nema glasa,zar je moguce da moze da rikne usljed prekida updatea,i zar nemoze da se vrati na tvornicke postavke ili tako nesto,za sad nakon uradjenog repair nista isto stanje

GI
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice